Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Και εγω σου λεω οτι θα ειναι η πρωτη δυαδα στον πλανητη που θα εχει μεσους αντι για επιθετικους...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Δεκάρι είναι ο Murg με αριστερό πόδι.joshua έγραψε:Τι σχεση εχει βρε ο Πελκας με τον Μουργκ? Ο Πελκας ηταν ψευτοεννιαρι.Ο Μουργκ θα παιξει στη δυαδα πισω απο το φορ?JohnDag έγραψε:Ρε συ Joshua τι δεν καταλαβαίνεις;
Τιποτα δεν ψάχναμε.
Απλα, έφυγε ξαφνικά ο Πελκας και κινηθήκαμε για αντικατάστατη του.
Μακαρι να προλάβουμε να πάρουμε έστω κι αυτόν.
Στο 4 2 3 1 της Ραπίντ έπαιζε δεξιά.
Αλλά είναι πολυθεσίτης .
Από τις μεταγραφές μετά τον Μουργκ και τον Κρίστο ...
μας λείπει ένα πολύ καλό ταχυδυναμικό ΧΑΦ.
joshua έγραψε:Εμεις αυτο παιζουμε?obanebane έγραψε:433 παίζει η Ραπιντ,αυτός παιζει δεξιά στην τριάδα του κέντρου.joshua έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει που ακριβως θα παιζει ο Μουργκ...Επιτελικο ψαχναμε?
Όχι άλλα θα το παίξουμε.

Συνεχιστε να ασχολειστε σοβαρα με το πλανο το χτισιμο και τον σχεδιασμο...
Εγω μόλις εδωσα το πρώτο μαθημα και εχω αλλα 4 μεχρι την Τεταρτη.
Καλη συνεχεια σε οποιον εχει το στομαχι να ασχοληθεί με τις μεταγραφαρες μας...
Εγω μόλις εδωσα το πρώτο μαθημα και εχω αλλα 4 μεχρι την Τεταρτη.
Καλη συνεχεια σε οποιον εχει το στομαχι να ασχοληθεί με τις μεταγραφαρες μας...
Αν καταλάβαινα τι προσπάθει να κάνει ο Αμπελ θα καταλάβαινα και τι θέση θα βάζει τον Μουργο αλλά και τι άλλες μεταγραφές θέλουμε.
Αλλά ακόμα μαθαίνω τα χρώματα άρα τι να ζητησω
Από ότι αρχίζει και διαφαίνεται...
"Αντί Πέλκας" - ο Murg
"Αντί Jaba" - ο Cristo Gonzalez
και σαν να πάγωσαν οι
"Αντί Μπίσε" - Despotov
"Αντί Εσίτι" - Bradaric
Αν "ξεπάγωνε" και το Μπίσε - Despotov νομίζω μπροστά θα ήμασταν καλά, θα δημιουργούνταν τα εξής 2+1 ζευγάρια:
AM Zivkovic, Murg (Βρακάς)
SS Despotov, Τζόλης (Cristo Gonzalez)
CF Colak, Sviderski (Κούτσιας)
"Αντί Πέλκας" - ο Murg
"Αντί Jaba" - ο Cristo Gonzalez
και σαν να πάγωσαν οι
"Αντί Μπίσε" - Despotov
"Αντί Εσίτι" - Bradaric
Αν "ξεπάγωνε" και το Μπίσε - Despotov νομίζω μπροστά θα ήμασταν καλά, θα δημιουργούνταν τα εξής 2+1 ζευγάρια:
AM Zivkovic, Murg (Βρακάς)
SS Despotov, Τζόλης (Cristo Gonzalez)
CF Colak, Sviderski (Κούτσιας)
- PAOKevolution
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑrainmaker έγραψε:Αν καταλάβαινα τι προσπάθει να κάνει ο Αμπελ θα καταλάβαινα και τι θέση θα βάζει τον Μουργο αλλά και τι άλλες μεταγραφές θέλουμε.
Ακόμα κι αν επι της ουσίας συμφωνούμε, τώρα τέτοια ώρα τέτοια λόγια.joshua έγραψε:Και εγω σου λεω οτι θα ειναι η πρωτη δυαδα στον πλανητη που θα εχει μεσους αντι για επιθετικους...
Εδω πάμε να φέρουμε δανεικο έναν 23χρονο με παρουσία σε Γ' και Β' εθνική Ισπανίας και μάλιστα χωρίς οψιον αγοράς.
Και συ κολλας στον Murg που τουλάχιστον είναι παίκτης ενός επιπέδου;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 05 Οκτ 2020, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι.dimitris88 έγραψε:Από τον Πέλκα χάνουμε κυρίως την ταχυδυναμική του πίεση και τα τρεξίματα του με τον Murg όμως κερδίζουμε σε δημιουργία, έχει πολύ κάθετο παιχνίδι και πολλές ασίστ....αυτό που είδαμε προχθές με τους Ρώσους που έφυγε ο Πέλκας αντεπίθεση (α ημίχρονο) και είχε ανοικτό παίκτη δεξιά και αριστερά για καλή πάσα και αυτός πάει να περάσει τον ένα αμυντικό που υπήρχε και τον αυτός τον κόβει (ντρίμπλα να την κάνει ο Θεός, ουσιαστικά πήγε και τράκαρε επάνω του)....αυτά ξεχάστε τέρμα...με Μυrg θα είχε βγει η καλύτερη δυνατή πάσα.....
- thanos-xanthi
μεσημεριασε παντως και ακομα δεν ακουγεται κατι κλεισμενο η ετοιμο για ανακοινωσεις
μη σκασει τ απογευμα και προταση στα 7-8 για Γιαννουλη και δε ξερουμε τι να κανουμε μετα
το μεγαλο παζαρι εχει γινει η φαση ολη
δηλαδη αν δεν ειχαμε μπει και ομιλους γιουροπα και ημασταν και με PAOK tv φετος, τι σκατα θα γινοταν?
μη σκασει τ απογευμα και προταση στα 7-8 για Γιαννουλη και δε ξερουμε τι να κανουμε μετα
το μεγαλο παζαρι εχει γινει η φαση ολη
δηλαδη αν δεν ειχαμε μπει και ομιλους γιουροπα και ημασταν και με PAOK tv φετος, τι σκατα θα γινοταν?
αφού μπορείς και μαθαίνεις τα χρώματα σημαίνει πως δεν είσαι τυφλός όπότε μια χαρά σε βρίσκωrainmaker έγραψε:Αν καταλάβαινα τι προσπάθει να κάνει ο Αμπελ θα καταλάβαινα και τι θέση θα βάζει τον Μουργο αλλά και τι άλλες μεταγραφές θέλουμε.
Εγώ έχω καταλάβει πως πάλι ο Αμπέλ θα τα ρίχνει στη διοίκηση για τους παίκτες που(δεν) πήραν.
Πιστεύω οτι ο Αμπελ έχει κλείσει το κινητό του όσο θα είναι στη Πορτογαλία και όταν γυρίσει θα είναι κάτι σαν suprise party με το ποιους θα βρει στην προπόνηση.
Θα το φαω το μπαν το βραδυ και θα ειναι και μεγαλης διαρκειας δεν το γλυτωνω...