Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Argaliad »

Ερωτηση αφου ο Μιχαιλιδης ειναι καλος Ball playing defender δεν μπορει να παιξει και αμυντικο χαφ να βγαζει παινχιδι?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και μπροστά από τα μπακ θα παίζουμε μόνο με Σβαμπ και Καντουρί;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο παίκτης πρέπει να είναι αξιόλογος.

Είναι βέβαιο ότι στοχεύουμε σε παίκτες εργαλεία και μου αρέσει που είναι γερμανοτραφης.

Δεν έχω καταλάβει αν θα πάρει τη θέση Πέλκα ή όχι

Και το πρόβλημα στα χαφ παραμένει.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

gika έγραψε: Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανείς δεν πιάνει το όνομα του Σαββίδη στο στόμα του.

Άλλες χρονιές αν πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεπουλούσε τους τρεις βασικούς παίκτες του όσο όσο, κι άφηνε ελεύθερους άλλους 2-3 βασικούς για να γλυτώσει συμβόλαια θα είχαμε πορείες και συλλαλητήρια.
Αγαπητέ μου φίλε δεν πουλάει όμως παίχτες στον γαύρο και στον βαζελο και στην κουλα ούτε έχει απλήρωτους παίχτες που φεύγουν με προσφυγή για να κάνουμε πορείες και συλλαλητήρια. Αυτούς που πούλησε οι 8/10 λέγανε ότι με αυτά τα λεφτά τους βάζω κορδέλα και τους πάω εγώ στο αεροδρόμιο. Ήταν και οι μοιραίοι που χάσανε και τα πέναλτι στο τσουλου οπότε κάποιοί τους βρίζανε πολύ πρόσφατα κιόλας. Μπούχτισαν με τον Μαουρίσιο και τα πήρανε με τον Βιερινια αρκετοί επίσης που δεν έδωσε ένα συγχαρητήρια στην ομάδα μετά από προκρίσεις. Δηλαδή ο κόσμος θέλει ανανέωση και φρεσκάδα. Ζητά ανανέωση υλικού. Το έχει το έργο με τους παλιούς. Τέλος μιλάμε για μια χρονιά που πρωταθλητής θα κριθεί στα πλει οφ και μέχρι στιγμής είσαι μέσα σε όλους τους στόχους. Μιλάμε επίσης για μια χρονιά χωρίς πατσά. Ο πρωταθλητής παίζει 4 προκριματικά τσουλου και οι υπόλοιποι ιντερτοτο.

Ο Σαββιδης αν δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τον ΠΑΟΚ θα βρει να πουλήσει την ομάδα και δεν θα χρειαστεί ποτέ να κατέβεις σε πορείες και συλλαλητήρια. Για αυτό να είσαι σίγουρος. Βέβαια μην ζητάς και επενδυτές Manchester City. Εδώ είναι βαλκάνια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maximus έγραψε:Επίσης να εξεταστεί και η περίπτωση συνιδοκτησιας με την Ραπιντ Βιενης...
Σωστό
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτό λεμε ρε Αποστόλη δεν άλλαξε κάτι.

Έφυγε ο Πελκας, ήρθε ο Murg.

Τα γνωστά κενά παραμένουν.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

850 χιλιαρικα το λες και κλεψιμο πολυ αξιολογος φενεται ο Μουργος.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

μπουργκ και παμε γρηγορα για τους δυο μπροστα
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Από τον Πέλκα χάνουμε κυρίως την ταχυδυναμική του πίεση και τα τρεξίματα του με τον Murg όμως κερδίζουμε σε δημιουργία, έχει πολύ κάθετο παιχνίδι και πολλές ασίστ....αυτό που είδαμε προχθές με τους Ρώσους που έφυγε ο Πέλκας αντεπίθεση (α ημίχρονο) και είχε ανοικτό παίκτη δεξιά και αριστερά για καλή πάσα και αυτός πάει να περάσει τον ένα αμυντικό που υπήρχε και τον αυτός τον κόβει (ντρίμπλα να την κάνει ο Θεός, ουσιαστικά πήγε και τράκαρε επάνω του)....αυτά ξεχάστε τέρμα...με Μυrg θα είχε βγει η καλύτερη δυνατή πάσα.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν εχω καταλαβει που ακριβως θα παιζει ο Μουργκ...Επιτελικο ψαχναμε?
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

joshua έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει που ακριβως θα παιζει ο Μουργκ...Επιτελικο ψαχναμε?

δεν μας νοιαζει που θα παιξει..αρκει να τον παρουμε..μετα βλεπουμε τι θα τον κανουμε...κολλας σε κατι πραγματα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει που ακριβως θα παιζει ο Μουργκ...Επιτελικο ψαχναμε?
Από χτες το βράδυ και μετά την αποχώρηση του Πελκα, προφανώς ψάχναμε (και) για επιτελικό.

Νομίζω οτι ο συγκεκριμένος ήταν κυριολεκτικά μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, να είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Πελκα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εεε τώρα αυτόν βρήκαμε αυτόν θα πάρουμε...που να ψάχνουμε μωρέ... ??!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Προφορική συμφωνία για Μουργκ, αλλά…
Τι ισχύει με τον Αυστριακό μέσο και τον ΠΑΟΚ

Στην περίπτωση του 25χρονου μέσου της Ραπίντ Βιέννης, Τόμας Μουργκ έχει στραφεί ο ΠΑΟΚ, δίνοντας μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να ενισχυθεί πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, το βράδυ της Δευτέρας (5/10).

Ο Δικέφαλος έχει φτάσει μάλιστα σε καταρχήν συμφωνία με την Ραπίντ για την παραχώρηση του Αυστριακού μέσου, προσφέροντας, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, το ποσό του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο και ο χρόνος το επιτρέψει, μιας και διανύουμε τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού «παζαριού» ο ΠΑΟΚ θα τον φέρει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων.

inpaok
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιναι απιστευτο αυτο που συμβαινει...Ψαχναμε χαφ να παιξει μαζι με Ελ Καντουρι στη δυαδα και περνουμε επιτελικο.Ο Ελ Καντουρι θα παιζει πισω? Τι σχεση εχει ο Μουργκ με τον Μπρανταριτς που ηταν 6ρι? Ψαχναμε περιφερειακο πριν φυγει ο Πελκας και τωρα παρακαλανε καποιοι να κλεισει ενας 23χρονος που εχει γραψει μια χρονια στη Β Ισπανιας? Αυτες ειναι μεταγραφες ρουλη οχι ΠΑΟΚ Σαββιδη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”