19. Λευτέρης Λύρατζης
- ΑποστόληςΑ
-
Re: 32. Λευτέρης Λύρατζης
μακάρι το παιδί να μείνει και να παίξει γιατί είναι ταλαντούχος αλλά και μετά τις εξελίξεις με το Μάτος τίθεται ένα ερώτημα. Τώρα έχουμε 4 δεξιά μπακ και ασφαλώς ο Λύρατζης μάλλον είναι ο τέταρτος στην ιεραρχία, οπότε μάλλον δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες να παίξει.....δεν ξέρω αυτό ικανοποιεί τον παίκτη και την εξέλιξη του;
- john4serres
Ετσι!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι να συνεχίσεις μαζί μας, να πάρεις ευκαιρίες και να εξελιχθείς.
Ασε που τον χρειαζομαστε για την ευρωπαικη λιστα με τους παικτες (γηγενεις απο ακαδημια)
- ΑποστόληςΑ
Τον συγκεκριμένο πάντως ΔΕΝ τον κάλεσε στην προετοιμασία. Τον είχε για διώξιμο (δάνειο, ή πώληση), απλά τον έσωσε (μέχρι τον Γενάρη) το ότι ξεμείναμε από δεξιά μπακ.
- back in black
Δυστυχως ετσι φαινεται οτι ειναι τα πραγματα για τον Λυρατζη, μακαρι να μπορεσει να τα ανατρεψει
- ΑποστόληςΑ
Η επιστροφή του αγνοημένου!
Μεγάλη υπόθεση να έχεις δουλέψει με αυτά τα παιδιά και να μην τρως τον παπά ότι είναι ανίκανοι.
Μεγάλη υπόθεση να έχεις δουλέψει με αυτά τα παιδιά και να μην τρως τον παπά ότι είναι ανίκανοι.
νομίζω ο Ουαγκέ παίζει δεξιά και ο Λύρατζης αριστερά, χάνω κάτι;sn0ufel4 έγραψε:Λεπτά επιβεβαίωσης του γιατί χάνει χρόνο συμμετοχής από τον Ουαγκε
Ευτυχώς που εμεινες εστω κι από τυχη και δεν κατεληξες στον λαγο...
Κεφαλι κατω και δουλεια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κεφαλι κατω και δουλεια!
Δεξι μπακ ειναι ο Λυρατζης.ABOLEYTOI έγραψε:νομίζω ο Ουαγκέ παίζει δεξιά και ο Λύρατζης αριστερά, χάνω κάτι;sn0ufel4 έγραψε:Λεπτά επιβεβαίωσης του γιατί χάνει χρόνο συμμετοχής από τον Ουαγκε
Απο αναγκη μπηκε αριστερα σημερα...
θα ειναι πολυ δυσκολο για τον γκαρσια να διαχειριστει την κατασταση στα πλαγια μπακ για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...
πλεον εχουμε 6 παικτες(ροντριγκο,ουαγκε,λυρατζης,γιαννουλης,περειρα,βιειρινια) για 2 θεσεις
πλεον εχουμε 6 παικτες(ροντριγκο,ουαγκε,λυρατζης,γιαννουλης,περειρα,βιειρινια) για 2 θεσεις
-
Δεν ξέρουμε ακόμη εάν το Βιερίνια θα τον θέλει για μπακ ή πιο μπροστά.
Ο Πάμπλο δεν είναι προπονητής που κάνει πολιτική για να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Έχει δείξει ότι είναι δίκαιος και όπως έχει δηλώσει θα παίζει αυτός που είναι πιο έτοιμος και πιο καλός....το πρόβλημα λοιπόν είναι των παικτών και της προσπάθειας τους....
Ο Πάμπλο δεν είναι προπονητής που κάνει πολιτική για να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Έχει δείξει ότι είναι δίκαιος και όπως έχει δηλώσει θα παίζει αυτός που είναι πιο έτοιμος και πιο καλός....το πρόβλημα λοιπόν είναι των παικτών και της προσπάθειας τους....
οσο δικαιος και να εισαι οταν μιλαμε για 6 παικτες σε 2 θεσεις δεν γινεται να μην αδικισεις κανεναν...
νομιζω παντως πως αυτος που θα την πληρωσει θα ειναι ο ουαγκε αφου δεν μας ανηκει κιολας ενω πιστευω πως στον περειρα θα δωθουν ευκαιριες σιγα σιγα αφου ειναι δικος μας
νομιζω παντως πως αυτος που θα την πληρωσει θα ειναι ο ουαγκε αφου δεν μας ανηκει κιολας ενω πιστευω πως στον περειρα θα δωθουν ευκαιριες σιγα σιγα αφου ειναι δικος μας
- bersekeros
Επιτέλους θα πάρεις και εσύ Λευτεράκη, τις ευκαιρίες που σου αναλογούν και αξίζεις.