Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Όχι δεν καταλάβατε καλά, τα γράφω μέρες τωρα, ότι βασικοί παιχτες φεύγουν, και ότι έρχονται άλλοι. Και επειδή πολύ ειρωνεία εισέπραξα, καθίστε βρειτε μόνοι σας τι παίζει. Εγώ γνωρίζω και δεν αγχώνομαι
- anekfrastos
Τι να τον ρωτήσει; Αν του κάνει κάποιος; Λες και τον ρωτάνε. Πάρε αυτούς κ παίξε.ron-swanson έγραψε:Αν ειναι την μιση μερα μεσα στα αεροπλανα, που ετσι θα ειναι γιατι δεν εχει απευθειας συνδεση η Θεσσαλονικη με την Πορτογαλια, θα εχει και την μιση μερα κλειστο το κινητο του. Αν χαλασει μια μεταγραφη και προκυψει μια αλλη, πως θα τον παρει ο αλλος να τον ρωτησει; Και στην τελικη κι εσεις για να τον καλυψετε τα εχετε ξεφτιλισει ολα. Ναι ο προπονητης στην deadline day καθεται στα αυγα του με τον τεχνικο διευθυντη, οταν πρεπει να αποφασισουν για 3 παιχτες πολυ σημαντικους για το ροστερ. Δεν τρεχει να παει βολτες επειδη εχει ρεπο.
Άσε που πρέπει να βρει σπίτι πάλι.
- Sick Bastard
JohnDag έγραψε:Καλος είναι, ναι.
Αυτη η τριπλετα Campo/Bradaric/Despodov θα ήταν ευχής εργον πραγματικά.
Προλαβαίνουμε όμως; εκεί είναι το θέμα πλέον.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άνετα, θα τους φέρει με το τζετ ο πατερούλης.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έλα ρε Gomaros τελευταία μέρα είναι λογικό όλοι να έχουμε άγχος..
Δώσε λίγο τα φώτα σου πάνω κάτω τι παίζει, μην είμαστε και όλη μέρα κολλημένοι στο πλήκτρολογιο..
Έχουμε και μια σχολή να βγάλουμε :p
Δώσε λίγο τα φώτα σου πάνω κάτω τι παίζει, μην είμαστε και όλη μέρα κολλημένοι στο πλήκτρολογιο..
xrisitsapa έγραψε:Τωρα διαβασα οτι η Φενερ εδινε γαι τον Μπακασετα 2,5 και η ομαδα του ηθελε 4εκ, οποτε πηραν Πελκα με 1,6εκ και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Δεν τα βρισκουμε με την Αλανιασπορ ( λες και ειναι η Μπαρτσελονα ), οποτε παμε στον ΠΑΟΚ που πουλαει φτηνα.
Σαν να λεμε δεν μπορω να ψωνισω απο το Cosmos, οποτε παω στα κινεζικα.
σε καταλαβαινω φιλε. κι εγω εκνευριζομαι, ειδικα οταν μας εδιναν 5 εκ. πριν 2 χρονια και καναμε τους δυσκολους.
δες το λιγο διαφορετικα. μεχρι τωρα, ειχαμε τρομερη δυσκολια στις πωλησεις, για λογους που δεν ειναι της παρουσης. ο Ολαφ προσπαθει να ανοιξει καναλια επικοινωνιας για να ξαναχτισει σχεσεις. οποτε θεωρω οτι δινει deals με καλους ορους τωρα και αποσκοπει στο να κεφαλαιοποιησει αργοτερα, απο αλλα deals. τωρα απλα κανει damage control απο τις αμαρτιες των προηγουμενων χρονων και την κακοδιαχειριση των σχεσεων με τα μανατζερικα καναλια ανα τον κοσμο. ελπιζω. υπομονη.
grg80 έγραψε:Gomaros εχεις μονάδες στο κιν ή να στειλω?
Αιντε πασακα μου
Με συμβόλαιο το έχω, θέλεις να πάρεις πουθενά; Άιντε πασακα μου ενημέρωσε μας, περιμένω
- Sick Bastard
jibbie έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Τωρα διαβασα οτι η Φενερ εδινε γαι τον Μπακασετα 2,5 και η ομαδα του ηθελε 4εκ, οποτε πηραν Πελκα με 1,6εκ και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Δεν τα βρισκουμε με την Αλανιασπορ ( λες και ειναι η Μπαρτσελονα ), οποτε παμε στον ΠΑΟΚ που πουλαει φτηνα.
Σαν να λεμε δεν μπορω να ψωνισω απο το Cosmos, οποτε παω στα κινεζικα.
σε καταλαβαινω φιλε. κι εγω εκνευριζομαι, ειδικα οταν μας εδιναν 5 εκ. πριν 2 χρονια και καναμε τους δυσκολους.
δες το λιγο διαφορετικα. μεχρι τωρα, ειχαμε τρομερη δυσκολια στις πωλησεις, για λογους που δεν ειναι της παρουσης. ο Ολαφ προσπαθει να ανοιξει καναλια επικοινωνιας για να ξαναχτισει σχεσεις. οποτε θεωρω οτι δινει deals με καλους ορους τωρα και αποσκοπει στο να κεφαλαιοποιησει αργοτερα, απο αλλα deals. τωρα απλα κανει damage control απο τις αμαρτιες των προηγουμενων χρονων και την κακοδιαχειριση των σχεσεων με τα μανατζερικα καναλια ανα τον κοσμο. ελπιζω. υπομονη.
[youtube]WGHFSnc9J8M[/youtube]
Γομαρε, ψυχραιμια ρε συ. εμενα μου αρκει που δεν ανησυχεις. αν υποψιαστω οτι απλα χεστηκες βεβαια θα σε σκισω 
Σικ σταματα προσπαθω να μεινω ηρεμος

Σικ σταματα προσπαθω να μεινω ηρεμος

Εντάξει, τώρα να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Προφανώς σε καμία σοβαρή ομάδα η οποία έχει σκοπό να κάνει κινήσεις στην deadline day ο προπονητής δεν νοείται να παιρνει ρεπο.
Είπαμε να το πάρουμε στο χαβαλέ αλλα κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν ακόμα και όταν κάποιος απλα σημειώνει τα αυτονόητα.
Εκτος εάν ή δεν υπάρχει σκοπός να γίνουν κινήσεις ή ισχύει αυτό που λέει ο anekfrastos ότι δηλαδή ο προπονητής δεν έχει καμία συμμετοχή στον σχεδιασμό.
Οποίο κι απ' τα 2 να ισχύει υπάρχει πρόβλημα.
Προφανώς σε καμία σοβαρή ομάδα η οποία έχει σκοπό να κάνει κινήσεις στην deadline day ο προπονητής δεν νοείται να παιρνει ρεπο.
Είπαμε να το πάρουμε στο χαβαλέ αλλα κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν ακόμα και όταν κάποιος απλα σημειώνει τα αυτονόητα.
Εκτος εάν ή δεν υπάρχει σκοπός να γίνουν κινήσεις ή ισχύει αυτό που λέει ο anekfrastos ότι δηλαδή ο προπονητής δεν έχει καμία συμμετοχή στον σχεδιασμό.
Οποίο κι απ' τα 2 να ισχύει υπάρχει πρόβλημα.
Μπορει να πηρε ρεπο απο την προπονηση για να ειναι στα γραφεια να παρει πανω του τις μεταγραφες.
Beat that.
Beat that.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 05 Οκτ 2020, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Έφυγε για Πορτογαλία ήδη Κεν.
Πάει για τη μεταγραφή του;JohnDag έγραψε:Έφυγε για Πορτογαλία ήδη Κεν.
Στάλθηκε από SM-N975F
Mitsospaoki4 έγραψε:Έλα ρε Gomaros τελευταία μέρα είναι λογικό όλοι να έχουμε άγχος..
Παίζει να έρθει και στόπερ αν βρεθεί ο κατάλληλος για αυτό που παίζουμε. Το πακέτο της Κάλιαρι δεν έχει να κάνει μόνο με το να μας δώσει παιχτες, ενας βασικός μας απασχολεί. Πάτησαν πάνω στο ότι ο Άμπελ θέλει τον μπρανταριτς από περσι. Και σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις δεν έχει τελειώσει τίποτα με την αυριανή ημέρα, υπάρχουν αγορές ανοιχτές να πουληθεί κόσμος και μετά τις 05/10, όλοι πωλούνται αν τα χρήματα ικανοποιούν