Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Argaliad »

o Di Margio ειναι εγκυρος γενικα μαλλον θα ισχυει ειδικα βραδυιατικα που το εβγαλε, θεωρητικα θες ακομα εναν αλλα μπορει με παραπονη Bise να μην κανουμε αλλη κινηση μπροστα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

1,2 εκατομμυρια ακολουθους εχει ....ποσο εξω να πεσει ξερω γω
prax

Δημοσίευση από prax »

Nada έγραψε:Για τους παλιούς Ciccio e Franco
Εικόνα
prax έγραψε:
paoki_ έγραψε:Ο Κρίστο και ο Κάμπο δεν ακούγεται κάτι σαν Μπόλεκ και Λόλεκ?
Μπα ρε φίλε, μ θυμίζει τα παλικάρια στη Γιαννιτσων που περιμένουν από τις 06.00 το πρωί για να τους πάρει το αφεντικό να πάνε να μαζέψουν μπάλες στα χωράφια..

Αφεντικό: παιδιά θέλω κάνα δυο χέρια για σήμερα στο χωράφι για να μαζέψουμε μπάλες..
Τα παιδιά στην πιάτσα: εγώ εγώ
Αφεντικό: ωραία, ελάτε εσείς οι δυο

Τα ονόματα σας;;
Εγώ Κρίστο κ εγώ κάμπο
Μπήκα πριν κάνα δυο ώρες κ έκανα ζάπινγκ στις προηγουμενεσ Σελίδες κ πέτυχα τον άλλον με το ντεσποτοφ παναγιωτοφ κ πέθανα στο γέλιο..
Μπορεί να μην παίρνουμε παίχτες αλλά έχουμε πολύ γέλιο ρε πστη
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Πες τα rain.Μπουρδελο θα γινει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nαι να ερθουν 4 και ο Μπισεσβαρ σε μια γωνια θα κανει μια κοιλια ΝΑ μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tzelas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
tzelas έγραψε:Εδώ για τον Ινγκασον δώσαμε 4 εκ και κράτησαν ποσσοτό 25% !!!!, για τον Σβιντέρσκι δώσαμε 3 εκ και κράτησαν και σημαντικό ποσοστό, και ο Ακπομ είχε 30% η προηγούμενη ομάδα του. Εμείς αρκεούμαστε σε κάτω της χρηματιστηριακής αξία και 10-20% ποσοστά σε Κουλούρη, Λημνιό, Πέλκα; Πως θέλουμε να γίνουμε selling club όταν η πολιτική μας φαίνεται ως buying club;
Tzela το έγκλημα έγινε πέρυσι που τους άφησε το άλλο πορτογαλικό τσακάλι χωρίς να ανανεώσει κανέναν!!

Ο ρεμπε τι να κανει τώρα;;

Να ανανεώσει με πόσα ο πελκας;; δε θα ζητήσει ένα 600;;πως θα τα πάρει;; αξίζει να τα πάρει;;

Αν πάρει 600 μήπως η γκρίνια γίνει μεγαλύτερη;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ ας πούμε ότι ας είναι. Όμως Σούρμε αφού μάθαμε από τα λάθη του προηγούμενου, να υποθέσω ότι ο Ρέμπε θα προχωρήσει και άμεσα όσα συμβόλαια λήγουν το 2022 για να μην την ξαναπατήσουμε και θα καλέσει από Τρίτη Σβιντέρσκι, Ινγκασον και Γιαννούλη για ανανέωση; Γιατί αν πάμε Γενάρη για να το δούμε τό έργο, τότε με μια ψευτοκαθυστέρηση από τους αντζέντηδες τους για να εξαργυρώσουν ένα καλό εξάμηνο και το καλοκαίρι δεν θα είναι μακρυά για να την ξαναπατήσουμε.
Τζελα. Εγώ είδα μια πολύ καλή οργάνωση από ρεμπε κυρίως στις πρώτες κινήσεις έχοντας ήδη πάρει το. Μνμ για μειωμένο μπάτζετ.

Εχει κάποια λάθη με την αργή έλευση επιθετικού και δεξιού μπακ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποκλειστικά δικά του.

Ότι ειδε φανερες αδυναμίες της ομάδας και έφερε σωστά άτομα δείχνει μια εγρήγορση.

Άδειασε μπάτζετ, έφερε παίκτες (κάποιοι βγήκαν κάποιοι θα δείξει). Σε γενικές γραμμές θεωρώ το πάει καλά.

Από κει και πέρα το. Θέμα των πωλήσεων βαραίνει και τη διοίκηση αλλά και τους παίκτες. Ο ακπομ πίεζε να φύγει ακούγεται και ο πελκας το ιδιο.οχι ότι συμφωνώ ότι όποιος ζητάει να φύγει θα φεύγει αλλά το Δεκέμβριο θα έφευγε χωρίς φράγκο.

Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

joshua έγραψε:Αυτος ο Καμπο με τοσο καλα νουμερα στη Βασιλεια,25 χρονων γιατι εχει μονο 1,6 χρηματηστηριακη αξια και γιατι αυτη επεσε ενω ειχε πολυ γεματη χρονια περσι? Εχει καποιος αποψη?
Γενικά από ότι βλέπω το ελβετικό πρωτάθλημα δεν έχει και τόσο μεγάλες χρηματιστηριακές αξίες ... έχει χάσει και τα πρωτεία η Βασιλεια 1-2 χρόνια τώρα, ίσως γι αυτό. Τον θεωρώ πάντως περίπτωση Σβαμπ και αρκετά safe επιλογή .. παίκτης με γεμάτες χρονιές.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

laska4 έγραψε:1,2 εκατομμυρια ακολουθους εχει ....ποσο εξω να πεσει ξερω γω
1,6 δώσανε είπαμε....

Χαχαχαχαχα....

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Ιταλος στο twitter νομιζω λεει οτι "προσπαθουμε να τους κλεισουμε". Δεν το δινει και τελειωμενο.

Λογικα εχουμε ανοιχτει και εχουμε κανει προτασεις σε αρκετους και οτι βγει μεχρι αυριο.

Τουλαχιστον κινουμαστε.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Αυτος ο Campo μου θυμιζει Φανουρη αρκετα λιγο που ειδα αλλα εχω σκαλωσει πως γινεται να τον δειχνει να παιζει αμυντικο χαφ αυτος ο παιχτης φετος στο transfermakt
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Nαι να ερθουν 4 και ο Μπισεσβαρ σε μια γωνια θα κανει μια κοιλια ΝΑ μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο... :mrgreen:
Μαμηθηκες!!!

Τίποτα δε σου κάνει!!

Αντε φωνάζει η γυναίκα....

Χαχαχαχαχα....

Ρε πάλι ξαγρυπνοι θα πάμε για δουλειά!!!

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με εχει κανει μπλοκ και ο Τοσκιτσης να μπω να τον κραξω παλι για το Μπρανταριτς-Καμπο να ξαναφαω...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο Dimarzio είναι 100% έγκυρος αλλα αν ειναι σωστή η μετάφραση μου καθότι δεν μιλώ την Ιταλική γράφει ότι ο "ΠΑΟΚ προσπαθει να τους πάρει", οπότε δεν μαθαίνουμε κάτι που δεν ξέραμε ήδη.

#Cagliari, Bradaric and Despodov on the way out: Paok tries to close for both

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Πάντως μια φορά σε εμάς δεν έτυχε να θέλει ένας παίκτης να έρθει σε εμάς, να πιέσει την ομάδα του και να τον ξεπουλήσουν όσο όσο...μόνο το αντίθετο συμβαίνει. Εμείς πληρώνουμε αδρά για να πάρουμε παίκτη...τον κωλο του να χτυπάει κάτω να φύγει...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:Με εχει κανει μπλοκ και ο Τοσκιτσης να μπω να τον κραξω παλι για το Μπρανταριτς-Καμπο να ξαναφαω...
Τι μπορει να του εγραψες ρε συ για να σου κανει μπλοκ ο τοσκιτσης..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”