Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimitris88

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από dimitris88 »

βλέποντας το ματς με τον Οφη σκεφτόμουν πως θα γίνει να γίνει κάτι και να φύγει ο Πέλκας (χωρίς φυσικά να ξέρω κάτι για Φενέρ)....αυτή η αμπαλοσύνη του στην πάσα, τις επαφές με τη μπάλα και την τελική του απόφαση στο παιχνίδι δεν αντέχεται....καλά και χρυσά τα τρεξίματα του αλλά την αμπαλοσύνη του δεν την αντέχω άλλο....στο καλό και αφού και το παιδί θα πάρει αυτό το σούπερ συμβόλαιο, όλοι ευχαριστημένοι...
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

και η μόνη μεταγραφή που θα κάνουμε αύριο, να είναι τερματοφύλακας

(α, ρε παγωτατζή, τά΄λεγες εσύ)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Αύριο θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους,συντονιστείτε.
Θα φάει η μύγα σίδερο και ο κώνωπας ατσάλι.
Εσύ έχεις μέιλ από νωρίς σήμερα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Δεν στέκομαι στο Πελκα.

Είναι δυνατόν να φεύγει κ άλλος βασικός, χωρίς να έχεις πάρει ήδη τους αντικαταστατες των προηγούμενων;

Τι ζούμε φέτος πάλι;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

dimitris88 έγραψε:βλέποντας το ματς με τον Οφη σκεφτόμουν πως θα γίνει να γίνει κάτι και να φύγει ο Πέλκας (χωρίς φυσικά να ξέρω κάτι για Φενέρ)....αυτή η αμπαλοσύνη του στην πάσα, τις επαφές με τη μπάλα και την τελική του απόφαση στο παιχνίδι δεν αντέχεται....καλά και χρυσά τα τρεξίματα του αλλά την αμπαλοσύνη του δεν την αντέχω άλλο....στο καλό και αφού και το παιδί θα πάρει αυτό το σούπερ συμβόλαιο, όλοι ευχαριστημένοι...
Στο καλό ο ένας, στο καλό ο άλλος και με ποιον θα παίζουμε ρε Δημήτρη στο τέλος;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

invincible έγραψε:Αν δεν ανανεώνει τον Γενάρη υπογράφει ελεύθερος αν θες μην τον δίνεις.... Είχε πάει στην Φενερ ο Πέλκας παλιά ταξίδι...αλλά τότε δεν προχώρησε... Κρατάει καιρό αυτό το φλερτ
Αν υποκύψουμε, θα μάθουν τώρα οι άλλοι παίκτες μας και οι μάνατζερ τους να λένε στις ομάδες που τους θέλουν να τους δώσουν μεγάλα συμβόλαια και λίγα λεφτά στην ομάδα μας αφού θα μπορούν να μας πιέζουν οι παίκτες ότι αφήστε μας φύγουμε γιατί μας δίνουν πολύ καλό συμβόλαιο.

Το 1.6 + 20% που αναφέρθηκε είναι αστείο ποσό. Είμαστε οι μόνοι που πουλάμε κάτω από την χρηματιστηριακή αξία του transfer τους παίκτες μας (Κουλούρη, Λημνιό, Πέλκα) και αγοράζουμε πολύ πάνω από αυτήν κάθε λαχείο από άλλες ομάδες. :twisted: Ας κανονίσει ο ατζέντης του αν θέλει ο πελάτης του να πάρει αυτό το συμβόλαιο να πάει τουλάχιστον στο 2.5 Μ και μεγαλύτερο ποσοστό πώλησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Κυρ 04 Οκτ 2020, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O προπονητης ειπε ορθως σημερα οτι δεν εχουμε παικτες να πατανε περιοχη και φευγει εστω ο Πελκας που ειναι ο μονος που καπως προσπαθει και καποιοι λενε οτι για αυτο εμεινε ο Μπισεσβαρ...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

joshua έγραψε:Τι σχεση εχει βρε ο Πελκας με τον Μπισεσβαρ θα τρελαθουμε σημερα? Τωρα θες 2 παικτες για μπροστα...
Μπίσεσβαρ και Ζαμπά δεν έφυγαν γιατί υπήρχε περίπτωση αποχώρησης του Πέλκα τελικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ζίβκοβιτς κάτω από τη χρηματηστηριακή αξία του τον πήραμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τρόμος έγραψε:
joshua έγραψε:Τι σχεση εχει βρε ο Πελκας με τον Μπισεσβαρ θα τρελαθουμε σημερα? Τωρα θες 2 παικτες για μπροστα...
Μπίσεσβαρ και Ζαμπά δεν έφυγαν γιατί υπήρχε περίπτωση αποχώρησης του Πέλκα τελικά.
Δεν εχει καμια αγωνιστικη σχεση ο Μπισεσβαρ με τον Πελκα βρε αδερφε μου...
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το ρόστερ είναι απογυμνωμένο και 24 ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου φεύγει κ αρχηγός της ομάδας και ένας εκ των βασικών της. Πώς στο καλό θα καλυφθούν τα κενά μέχρι αύριο ; Ποιοί είναι οι στόχοι μας φέτος ; Γιατί είμαστε στο σκοτάδι ;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Εχω ελπιδες οτι ο Ρεμπε θα μας κανει να κωλοτουμπιασουμε με το φινις των μεταγραφων
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν πουλάμε χαρίζουμε.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Δεν εχει καμια σχεση παιχτηκα ο μπισεσβαρ ο ζαμπα με τον πελκα παιδια ο παιχτης μετα την κρασνονταρ ειπε οτι δεν μπορει αλλο στον ΠΑΟΚ τελος .
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Δεν πάμε καθόλου καλά...άκου πώληση...θα τρελαθώ τελείως...η μας δουλεύουν η εγώ είμαι ψυχοπαθής...δώστε και τον Δημήτρη και θα παίξουμε με 20ξενους..άι βαρέθηκα δεν ασχολουμε άλλο μεταγραφές..ΠΑΟΚ και ότι κάτσει... :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”