Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- episimos73
- rade paprica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Αν εννοείς ότι δε μας έχουν πει, τι θέλουν να κάνουν, πώς να ξέρουμε αν λειτουργούν ή όχι καλά;barlow4 έγραψε:Η λειτουργια μια χαρα ειναι.Τελαλη δεν εχουν καλο.
Με βάση τι να τους κρίνουμε;
Δηλαδή για να στο πω και καθ' υπερβολή, αν το σχέδιο ήταν ενίσχυση για να μπούμε ομίλους ΤΣ.Λ., το πρόβλημα ήταν ο τελάλης;
Χωρίς να ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο, το ελάχιστο που μπορούμε να αναμένουμε είναι μία ομάδα χωρίς κενά, που να μπορεί να ανταπεξέλθει τουλάχιστον αριθμητικά στις 3 διοργανώσεις, και να μπορεί να ρολάρει στοιχειωδώς ώστε να μείνει και κάτι και να μην έχουμε τα περσινά
Τώρα, αν το σχέδιο ήταν οικονομικό συμμάζεμα πάσει θυσία γιατί δε μας παίρνει, και ότι γίνει, τότε ναι έχεις δίκαιο. Κάπως έπρεπε να το πουν στον κόσμο, να μη φαγωνόμαστε κιόλας. Και δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι δε θα καταλάβαιναν την ανάγκη
- Mitsospaoki4
- Moderator
φευγει ο πελκας ! χαχαχχχαχα ...κι εμεις περιμενουμε ποιος θα ερθει
Περσινά ξινά σταφύλια ΠαπαθεοδώρουGoMaRoS έγραψε:Πελκας για Φενέρ γράφουν οι Τούρκοι
-
Ε θες 2 μεσοεπιθετικους τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 04 Οκτ 2020, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα περιμένετε μεταγραφές αλλά θα εισπράττετε πωλήσεις.
Γέρων Ιβανισιος.
Γέρων Ιβανισιος.
- episimos73
1,6; Εντάξει, το αφεντικό τρελάθηκε. Δεν νομίζω να ισχύει πάντως.
- rade paprica
Καλά, έγραφα το ποστ και το έχασα
Όντως φεύγει ο Πέλκας; Ή φήμες;
Όντως φεύγει ο Πέλκας; Ή φήμες;
- nikos_algio
24 (κρίσιμες) ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής έχουμε το ρόστερ μας διαμορφωμένο κάπως ετσι:
Βασικοί - 14 Παίκτες (11+1 τραυματίας που επιστρέφει + 1 ερωτηματικό ο Ματος + 1 ερωτηματικό τραυματισμός Μισιτς)
GK: Zivkovic
CB: Verala, Crespo, Ingason
RWB: Rodrigo (+), Matos (?)
LWB: Γιαννούλης
CM: El-Kaddouri, Swab (NEW), Misic (+)
AM: Πελκας, A. Zivkovic (NEW),
ST: Colak (NEW)
Rotation - 7 παίκτες (5+2 ΤΦ)
GK: Πασχαλακης, Rey
CB: Μιχαι
CDM: Esiti
CM: Augousto (+)
RLW: Jaba (?)
ST: Swiderski
Prospects (u22) - 8 Παίκτες
CB: Μιχαηλιδης (20)
AM: Τζολης (18), Βρακας (19)
RB: Wague (22) (NEW), Λυραντζης (20)
LB: Pereira (21) (NEW)
CM: Ninua (21) (NEW)
ST: Κουτσιας (16)
2-3 παρατηρήσεις από έναν αμπαλο που αγαπάει την ομάδα του:
- Η ποιότητα του Τζολη και του Μιχαηλίδη είναι αρκετή για να τους "ανεβάσει" από τη λίστα των prospects σε αυτή του rotation. Δεν πρέπει όμως να θεωρήσουν ότι έχουν καπαρωμενη θέση στην 11αδα και πρέπει να προσεχθει η διαχείρισή τους περισσότερο.
- Μαζί με τους 2 παραπάνω, κορμός και rotation στο σύνολό τους αριθμούν τους 15 διαθέσιμους παίκτες + 2 ΤΦ +2 τραυματίες που επιστρέφουν + 2 ερωτηματικά (Jaba & Misic) + Ματος
- Το ρόστερ, οπότε, δεν είναι πλήρες ούτε αριθμητικά ούτε ποιοτικά. Ιδανικά, μέχρι αύριο στις 12 το βράδυ θα πρέπει να υπογράψει (τουλάχιστον) ένας παίκτης στα χαφ που θα στείλει τον Σβαμπ στη λίστα του rotation, ένας επιθετικός στο επίπεδο του Colak καθώς επίσης και ένας μεσοεπιθετικός με ευχέρεια να παίζει και εξτρέμ σε περίπτωση που θελήσουμε να αλλάξουμε σύστημα
Σορρυ ρε παλικάρια για το σεντόνι ελπίζω να μην κούρασα, ούτε ειδικός είμαι ούτε θέλω να γίνω. Το καλύτερο για την ομάδα μας θέλω και εγώ όπως όλοι μας. Μακάρι να είμαστε φέτος αυτοί που πρέπει. Μην απελπιζεστε είναι μεγάλη η χρονιά, οι 3 διεκδικητές του τίτλου παίζουν Ευρώπη και θα χάσουν και οι άλλοι βαθμούς.
ΥΓ. ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Βασικοί - 14 Παίκτες (11+1 τραυματίας που επιστρέφει + 1 ερωτηματικό ο Ματος + 1 ερωτηματικό τραυματισμός Μισιτς)
GK: Zivkovic
CB: Verala, Crespo, Ingason
RWB: Rodrigo (+), Matos (?)
LWB: Γιαννούλης
CM: El-Kaddouri, Swab (NEW), Misic (+)
AM: Πελκας, A. Zivkovic (NEW),
ST: Colak (NEW)
Rotation - 7 παίκτες (5+2 ΤΦ)
GK: Πασχαλακης, Rey
CB: Μιχαι
CDM: Esiti
CM: Augousto (+)
RLW: Jaba (?)
ST: Swiderski
Prospects (u22) - 8 Παίκτες
CB: Μιχαηλιδης (20)
AM: Τζολης (18), Βρακας (19)
RB: Wague (22) (NEW), Λυραντζης (20)
LB: Pereira (21) (NEW)
CM: Ninua (21) (NEW)
ST: Κουτσιας (16)
2-3 παρατηρήσεις από έναν αμπαλο που αγαπάει την ομάδα του:
- Η ποιότητα του Τζολη και του Μιχαηλίδη είναι αρκετή για να τους "ανεβάσει" από τη λίστα των prospects σε αυτή του rotation. Δεν πρέπει όμως να θεωρήσουν ότι έχουν καπαρωμενη θέση στην 11αδα και πρέπει να προσεχθει η διαχείρισή τους περισσότερο.
- Μαζί με τους 2 παραπάνω, κορμός και rotation στο σύνολό τους αριθμούν τους 15 διαθέσιμους παίκτες + 2 ΤΦ +2 τραυματίες που επιστρέφουν + 2 ερωτηματικά (Jaba & Misic) + Ματος
- Το ρόστερ, οπότε, δεν είναι πλήρες ούτε αριθμητικά ούτε ποιοτικά. Ιδανικά, μέχρι αύριο στις 12 το βράδυ θα πρέπει να υπογράψει (τουλάχιστον) ένας παίκτης στα χαφ που θα στείλει τον Σβαμπ στη λίστα του rotation, ένας επιθετικός στο επίπεδο του Colak καθώς επίσης και ένας μεσοεπιθετικός με ευχέρεια να παίζει και εξτρέμ σε περίπτωση που θελήσουμε να αλλάξουμε σύστημα
Σορρυ ρε παλικάρια για το σεντόνι ελπίζω να μην κούρασα, ούτε ειδικός είμαι ούτε θέλω να γίνω. Το καλύτερο για την ομάδα μας θέλω και εγώ όπως όλοι μας. Μακάρι να είμαστε φέτος αυτοί που πρέπει. Μην απελπιζεστε είναι μεγάλη η χρονιά, οι 3 διεκδικητές του τίτλου παίζουν Ευρώπη και θα χάσουν και οι άλλοι βαθμούς.
ΥΓ. ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ