Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ζητάω συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιους αλλά έχω σκάσει από αυτά που διαβάζω....
Δεν έχετε δει τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να βρίσκεται στην τελευταία θέση από σταλεγακιδες από "εγώ ξέρω και θα σου πω τι και πως" από "έλα μωρέ τυχαία πήρε το πρωτάθλημα πέρσι αυτός" κλπ...για αρδ που μας τρωγανε τα σωθικά...
Υ.Γ Έχω παρακαλέσει Γιώργο Μινο στον τελικό με το χανουμι(κεκλεισμένων) να μη κατέβει για να πάω εγώ στην θέση του και τα κατάφερα...
Δεν έχετε δει τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να βρίσκεται στην τελευταία θέση από σταλεγακιδες από "εγώ ξέρω και θα σου πω τι και πως" από "έλα μωρέ τυχαία πήρε το πρωτάθλημα πέρσι αυτός" κλπ...για αρδ που μας τρωγανε τα σωθικά...
Υ.Γ Έχω παρακαλέσει Γιώργο Μινο στον τελικό με το χανουμι(κεκλεισμένων) να μη κατέβει για να πάω εγώ στην θέση του και τα κατάφερα...
Ειπε οτι η λειτουργια της παε ειναι προβληματικη?joshua έγραψε:Δεν εχουν τελαλη για τον προπονητη? Τα λογια του προπονητη ανεφερα οχι τα δικα μου.
- paok re niamou
ο Παπαθεοδωρου μολις ειπε στο Οπεν για μεγαλη μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα.
Λες ?
Λες ?
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Μετά την μακακια της ακατάλληλης ανακοίνωσης της μεταγραφής Ελ Καντούρι ήμουν σίγουρος ότι 4/10 αποκλείεται να έβγαινε μεταγραφική είδηση. Από τις 12:01 της 5/10 αναμένω όμως να ακουστούν ειδήσεις
- invincible
Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει ο οπαδός να σταματήσει να ασχολείται με το αν το ποτήρι είναι 50/50 άδειο ή 50/50 γεμάτο. Δηλαδή δεν γίνεται ούτε να ασχολούμαστε γιατί δεν έβαλε τον Εσίτι νωρίτερα ούτε γιατί έβαλε τον Σφιντέφσκι στην ώρα του. Πρέπει να βλέπει την ομάδα που αγαπάει και να μην ψάχνει τι θα γινόταν αν έπαιζε 4 3 3 και όχι 4 4 2 και αν νικούσε με 5-0 ή 3-0. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ το ιδανικό ρόστερ και τον ιδανικό προπονητή με τα ιδανικά τέλεια συστήματα και όλοι να είναι αλανθαστοι ώστε να σταματήσετε να γκρινιάζετε και να μαλώνετε όλοι ... ξεχνάτε ότι όλοι είναι ΠΑΟΚ και δεν γίνετε να είναι κάποιος λιγότερο ή περισσότερο και ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι για εκτόνωση και απωθημένα. Δεν είναι γκόμενα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ιερό και πρέπει να τον σέβεστε όλοι και όλους που δουλεύουν για αυτόν. Γιατί όλοι αυτοί μαζί προσπαθούν για το καλό του ΠΑΟΚ και κανένας δεν είναι αλαθανστος.rainmaker έγραψε:Από τη στιγμή που ο προπονητής δήλωσε ρητά ότι υπάρχει αίτημα στη διοίκηση και όλοι γνωρίζουν τι παίκτες θέλεις πρέπει να είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα έρθουν.
Καλός κακός μέτριος προπονητής, αυτός είναι τώρα και έχει δικαίωμα να ζητάει από την ώρα που εξασφάλισε έσοδα και το μπάτζετ ισορρόπησε
Οπότε ακόμα κι αν εμεις είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο οπαδών και πούμε έλα μωρέ μια χαρά είναι το ρόστερ, παίκτες πάλι επιβάλλεται να έρθουν. Άμεσα .
Εκτός άμα είναι τόσο τρελος που λέει δημόσια ψέματα ενώ στη διοίκηση λέει ότι δε θέλει παίκτες. Ή εκτός αν ζητάει δεξί μπακ πάλι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οταν βγαίνει ο προπονητής και σε κάθε συνέντευξη ζητάει μεταγραφές, καταλαβαίνεις τι σημαίνει για την διοίκηση αν τελικά δεν τις κάνει..
Τεσπά σε 24 ώρες θα δούμε κατά πόσο θέλει η διοίκηση να στηρίξει τον Φερέιρα και κατά πόσο θέλουμε ακόμα να διεκδικήσουμε πραγματα..
Τεσπά σε 24 ώρες θα δούμε κατά πόσο θέλει η διοίκηση να στηρίξει τον Φερέιρα και κατά πόσο θέλουμε ακόμα να διεκδικήσουμε πραγματα..
εμεις αποκλειεται..γαυρος κατι λεγαν για μπαμ τις προηγουμενες μερεςpaok re niamou έγραψε:ο Παπαθεοδωρου μολις ειπε στο Οπεν για μεγαλη μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα.
Λες ?
Εγώ λέω θα πει για το σκουλήκιpaok re niamou έγραψε:ο Παπαθεοδωρου μολις ειπε στο Οπεν για μεγαλη μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα.
Λες ?
Eιπε οτι εχουμε αναγκη απο παικτες τους εχει ζητησει και το γνωριζουν πολυ καλα στη διοικηση.Αν η διοικηση δεν ικανοποιησει τα θελω της ομαδας συμφωνα με τον προπονητη τι σημαινει αυτο για σενα? Ολα καλα?barlow4 έγραψε:Ειπε οτι η λειτουργια της παε ειναι προβληματικη?joshua έγραψε:Δεν εχουν τελαλη για τον προπονητη? Τα λογια του προπονητη ανεφερα οχι τα δικα μου.
- sourmenetes
- Moderator
Είπε για μεγάλες ομαδες!!
Όχι για πουτανιστιικες ομάδες!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Είπε για μεγάλες ομαδες!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κατά 90% για ΠΑΟΚ είναι, σιγά μην βγάλει το όπεν για άλλη ομάδα..
Για να δούμε μήπως ο Γιώργης τους έστειλε κανα sms
Για να δούμε μήπως ο Γιώργης τους έστειλε κανα sms

Για εμενα σημαινει οτι ειναιjoshua έγραψε:Eιπε οτι εχουμε αναγκη απο παικτες τους εχει ζητησει και το γνωριζουν πολυ καλα στη διοικηση.Αν η διοικηση δεν ικανοποιησει τα θελω της ομαδας συμφωνα με τον προπονητη τι σημαινει αυτο για σενα? Ολα καλα?barlow4 έγραψε:Ειπε οτι η λειτουργια της παε ειναι προβληματικη?joshua έγραψε:Δεν εχουν τελαλη για τον προπονητη? Τα λογια του προπονητη ανεφερα οχι τα δικα μου.
- sourmenetes
- Moderator
Για πέλκα λέει...χαχαχα