Δεν ξερω ρε μπανε,46 χρονων πρωτη φορα αισθανομαι το μυαλο μου τοσο καμμενο,να προσπαθω να βρω μια λογικη σε οτι συμβαινει.Δεν εχω γραψει τιποτα σημερα για τον προπονητη,δεν αντεχω να πιστεψω οτι ειναι τοσο κακος,οποτε εχω επικεντρωθει στο ροστερ.Ας του δωσουν οτι χρειαζεται και ας δουμε τι θα κανει.Ζει με τις εμμονες του,ειναι δυσκαμπτος,φτασαμε σημερα να παρακαλαμε να μπει ο Εσιτι και τον εβαλε στο 85,οκ θα ζησουμε με αυτο αλλα τουλαχιστον μην εχει δικαιολογιες.Οπως λες και εσυ η στηριξτε τον πραγματικα η διωξτε τον,δεν τραβαει αλλιως το πραγμα.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ο προπονητης παντως δηλωσε οτι ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...
Η τον στηρίζουν με όσα ζήτησε ή τον διώχνουν,οτιδήποτε διαφορετικό δεν έχει καμία λογική.
Άντε να δούμε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Για το αν σκέφτεται να αλλάξει σχηματισμό απέναντι σε ομάδες που κλείνονται στην άμυνά τους: «Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω σε έναν τυφλό τι είναι τα χρώματα».

- Sick Bastard
Ή παραιτείται αύριο αφού για 2η συνεχόμενη μεταγραφική περίπτωση δεν του φέρνουν τους παίχτες που έχει ανάγκη για να μας καταπλήξειobanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ο προπονητης παντως δηλωσε οτι ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...
Η τον στηρίζουν με όσα ζήτησε ή τον διώχνουν,οτιδήποτε διαφορετικό δεν έχει καμία λογική.
Άντε να δούμε.
- Sick Bastard
jibbie έγραψε:Για το αν σκέφτεται να αλλάξει σχηματισμό απέναντι σε ομάδες που κλείνονται στην άμυνά τους: «Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω σε έναν τυφλό τι είναι τα χρώματα».

Έτσι είναι και πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνει το λογικό.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Νομιζω μετα τα πρωτα ματς οτι ακομη μεγαλυτερη απο την προσθηκη αμυντικου χαφ(Μπρανταριτς), ειναι το κενο πισω απο τον επιθετικο. Ο Ελ Καντουρι αναγκαστικα παλι δεν παιζει στη θεση του και προσπαθει με τον φιλοτιμο αλλα οχι ισαξιο Σβαμπ.
Ο καημενος ο Ζιβκοβιτς τι ηρθε να κανει στον ΠΑΟΚ αν δεν τον στηριξουν αυτον και την ομαδα.... Παει ο καημενος μονος του και με την απουσια και του Ακπομ που συμμετειχε και ανοιγε χωρους, η απαξιωση και το αργο στυλ του Μπισε, τον εχουν μονο με τον Πελκα και αλλαγη τον Τζολη.....Δηλαδη τι να πει κανεις!
Φερε δυο και τρεις και τεσσερις παιχτες μεχρι αυριο, αλλιως ξεχαστε οχι το πρωταθλημα που φετος αντικειμενικα δε χτυπαμε, αλλα και την οποιαδηποτε προοδο της ομαδας. Χωρις δυο-τρεις τουλαχιστον κινησεις ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ο ΠΑΟΚ γυριζει πεντε χρόνια πισω....
Εννοειτε οτι και ο Φερειρα δε φαινεται ικανος να κατανοησει τα προβληματα της ομαδας και να τα διαχειριστει καλυτερα και κοουτσαροντας την ομαδα καλυτερα. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Μόνο να έρθουν κανονικοί και εί δυνατόν,έτοιμοι-προπονημενοι ποδοσφαιριστές.
Sick Bastard έγραψε:Ή παραιτείται αύριο αφού για 2η συνεχόμενη μεταγραφική περίπτωση δεν του φέρνουν τους παίχτες που έχει ανάγκη για να μας καταπλήξειobanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ο προπονητης παντως δηλωσε οτι ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...
Άντε να δούμε.
Πες το και έτσι.
Αυτό ρε παιδιά ο προπονητής να πρέπει να έχει επιλέξει όλους τους παικτες για να αποδείξει την προπονητική ικανότητα του, μου ακούγεται κάπως!!Υπάρχει τεχνικός δειυθυντής που αποφασίζει και έχει πιο βαρύνουσα άποψη...ναι σε συνδυασμό με τις απόψεις του προπονητή..συμφωνώ..αλλά μάλλον ξεχνάμε πως ήρθε ο π.χ. ο Λούτσε που όχι μόνο δεν επέλεξε τους παίκτες του, όχι μόνο δεν έκανε προετοιμασία, αλλά αν δεν κέρδιζε εκείνο το ματς στην Ξάνθη ούτε 2 μήνες παρουσίας δεν θα είχε να επιδείξει στην ομάδα...θέλω να πω πως δεν χρειάζεται να το κάνουμε και σημαία στις δικαιολογίες υπέρ του προπονητή...
Ειπε τουλαχιστον κατι που φωναζω χρονια τωρα και σημερα το συζηταμε ξανα με αφορμη τον Μπισεσβαρ.''Ποσοι ποδοσφαιριστες μπορουν να μπουν μεσα στην περιοχη για να πετυχουν γκολ.''Ο ΠΑΟΚ εχει ελαχιστους τετοιους,για αυτο και εγω λεω πως η μεταγραφη του περιφερειακου επιθετικου ειναι ΠΙΟ σημαντικη απο αυτη του χαφ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Παιδιά μην τρελενεστε έτσι.Εχει σκεφτεί κανένας το ενδεχόμενο να προσπαθούν να κλείσουν ποδοσφαιριστές π ανήκουν σε άλλη ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή έχοντας ως σκέψη ότι κ να μην τα καταφέρουν θα πάνε σε τυχόν ελεύθερους που έχουν ηδη στη λίστα αλλά πιο χαμηλά και υπάρχει περισσότερος χρόνος για αυτους Υπομονη ,θα δούμε τι θα γίνει.
Συμφωνω απολυτα. Ο Αντρει Ζιφκοβιτς δε νομιζω οτι θα κανει για πολυ τον μ....α, παιζοντας μονος του.joshua έγραψε:Ειπε τουλαχιστον κατι που φωναζω χρονια τωρα και σημερα το συζηταμε ξανα με αφορμη τον Μπισεσβαρ.''Ποσοι ποδοσφαιριστες μπορουν να μπουν μεσα στην περιοχη για να πετυχουν γκολ.''Ο ΠΑΟΚ εχει ελαχιστους τετοιους,για αυτο και εγω λεω πως η μεταγραφη του περιφερειακου επιθετικου ειναι ΠΙΟ σημαντικη απο αυτη του χαφ.
Βεβαια πρεπει να παρουμε και τους δυο.
Ντεσποτοφ ντεσποτοφ ντεσποτοφ κάνει και για 343 και για 433 και για 442 και για 451. Τα άλλα φτιάχνονται μέχρι το Ιανουαρίο.
proedros έγραψε:Αυτό ρε παιδιά ο προπονητής να πρέπει να έχει επιλέξει όλους τους παικτες για να αποδείξει την προπονητική ικανότητα του, μου ακούγεται κάπως!!Υπάρχει τεχνικός δειυθυντής που αποφασίζει και έχει πιο βαρύνουσα άποψη...ναι σε συνδυασμό με τις απόψεις του προπονητή..συμφωνώ..αλλά μάλλον ξεχνάμε πως ήρθε ο π.χ. ο Λούτσε που όχι μόνο δεν επέλεξε τους παίκτες του, όχι μόνο δεν έκανε προετοιμασία, αλλά αν δεν κέρδιζε εκείνο το ματς στην Ξάνθη ούτε 2 μήνες παρουσίας δεν θα είχε να επιδείξει στην ομάδα...θέλω να πω πως δεν χρειάζεται να το κάνουμε και σημαία στις δικαιολογίες υπέρ του προπονητή...
Ο προπονητής ζητάει χαρακτηριστικά, όχι πρόσωπα,τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος σε αυτά που έγραψες.
- pirate_salonica
Περιμένω εάν κι εφόσον δε γίνουν οι μεταγραφές, Τρίτη πρωί η παραίτηση του Φερέιρα να είναι στα γραφεία της ΠΑΕ. Αλλιώς τέτοιες δηλώσεις είναι μόνο για το φαίνεσθαι. Θυμίζει Τούντορα που έλεγε "ε δεν έχω και Ιντέγιε"...
Ελπίζω πάντως να βγω ψεύτης και αύριο να κλείσουν οι δύο παίκτες
Ελπίζω πάντως να βγω ψεύτης και αύριο να κλείσουν οι δύο παίκτες