Νομίζω πως δεν έχει σχέση ο επιθετικός αλλά το τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής από αυτόν...Νομίζω πως αυτό δεν είχε καταλάβει πέρσι χωρίς να ρίχνω την ευθυνη κυρίως στον παίκτη...Είναι ξακάθαρο πως δεν του πάει αυτό το σύστημα..sourmenetes έγραψε:Ο μπισε έπαιξε σε 3 θέσεις όλα αυτά τα χρόνια!! Όλες πίσω από τον επιθετικό!!joshua έγραψε:Αν ηταν τοσο απλο το ποδοσφαιρο sourme βαζω οποιον εχω οπου ναναι τοτε θα ηταν ευκολα τα πραγματα...
Όταν είχε χημεία με τον εκάστοτε επιθετικό ήταν εξαιρετικός!!
Όταν δεν ξέρεις σαν ομάδα τι θες να παίξεις, ναι όποιον και να βάλεις λίγος θα φαίνεται!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Σε μενα το λες? Ουτε εξτρεμ εχουμε για 4-3-3 ,ουτε περιφερειακους επιθετικους για 3-4-2-1 και καποιοι λενε οκ εμεινε ο Μπισεσβαρ,ειμαστε ενταξει μεσοεπιθετικα...Sick Bastard έγραψε:Μόνο τον Εσίτι μηδενίζω και δικαίως. Τέτοιο κομοδίνο δεν ξαναδα
Josh
Αυτό με το 4-3-3 με αυτό το ρόστερ απλά δεν γίνεται.
Ο Μπίσε έχει θέση μόνο σε ένα 3-5-2 (δηλαδή, 3-4-1-2)
- Sick Bastard
όχι ρε συ, δεν το λέω σε σένα, γενικά το λέω, ξέρω τη γνώμη σου και συμφωνώ
Αυριο εδω μεσα θα πεφτει το κραξιμο της αρκουδας, και ο Γιωργης καπου στο Ροστόφ θα παίζει ονλαιν γκειμς και θα τρωει πρωτεϊνικά γεύματα...
Πουτσα του ολα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πουτσα του ολα...
μονο αυτον επιτρεπετε σκιζουμε κερδισουμε χασουμε παιξουμε δεν παιξουμε....α και τον πελκα .......DOUBLE έγραψε:rainmaker έγραψε:Χειρότερα δεν πρόκειται να πας πάντως.
Double είσαι για μπαν
Και όχι βέβαια λογω της άποψης σου για Αμπελ. Τόσες μέρες εδώ μέσα πλακωνεσαι με όλους
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο επείδη δεν παω με το ρεύμα να την πέσω στον προπονητή;
Ενώ επιτρέπεται να ξεσκιζουν και να βρίζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ;
ΟΚ τότε ,είμαι για μπαν
Που αποσκοπεί το σχόλιο σου φιλος; Τι θα πρέπει να κάνει δλδ ; Όταν του χρέωναν όταν μπλέκεται στην ομάδα τον κράζανε, τώρα που κάθεται στο ροστοφ τρώει πάλι κράξιμο ; Έχουμε 2-3 σταθερούς να ξεσπάμε τα νεύρα μας ;Gospi έγραψε:Αυριο εδω μεσα θα πεφτει το κραξιμο της αρκουδας, και ο Γιωργης καπου στο Ροστόφ θα παίζει ονλαιν γκειμς και θα τρωει πρωτεϊνικά γεύματα...
Πουτσα του ολα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- sourmenetes
- Moderator
5 φορές βγήκες σήμερα σε πλεονεκτική θέση κι αντί να σπάσει η μπάλα σωστά ο πελκας την εδωσε στον αντίπαλο.joshua έγραψε:O Mπισε μια χρονια κυριως ηταν εξαιρετικος παλι χωρις ιδιαιτερη βοηθεια σε γκολ απο τα εξτρεμ αλλα με φορ των 20 γκολ και πανω απο 10 γκολ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ Ματος και Βιερινια.Πες μου εσυ απο που θα βρω γκολ αν βαλω τον Μπισεσβαρ στη δυαδα,οπως επισης πες μου και τι με χαφ θα παιξεις το 4-3-3 που θελουν ολοι.sourmenetes έγραψε:Ο μπισε έπαιξε σε 3 θέσεις όλα αυτά τα χρόνια!! Όλες πίσω από τον επιθετικό!!joshua έγραψε:Αν ηταν τοσο απλο το ποδοσφαιρο sourme βαζω οποιον εχω οπου ναναι τοτε θα ηταν ευκολα τα πραγματα...
Όταν είχε χημεία με τον εκάστοτε επιθετικό ήταν εξαιρετικός!!
Όταν δεν ξέρεις σαν ομάδα τι θες να παίξεις, ναι όποιον και να βάλεις λίγος θα φαίνεται!
Μία καλή χρονιά δεν έκανε μόνο ο. Μπισε!
Δηλαδη στη θέση του πέλκα δεν μπορούσε να παίξει σήμερα;;
Σε αυτά τα ματς έχει την ποιότητα να σου δώσει μπάλα και να σου τελειώσει το ματς. Ναι δεν είναι ο γκολτζης αλλά τις πάσες θα τις κάνει!
Τα συστήματα να τα λύσει ο κος φερευρα!!
Ότι δεν είδε σήμερα ότι έχασε το κέντρο για 30 λεπτά, ότι δε βλέπει ότι σε όλα τα ελληνικά ματς τρώει 10 φάσεις, δε θα το αλλάξει ένα χαφ όλο αυτό!!
Ούτε 2 χαφ!!
Παιζουμε για να χαρούμε!!
Δηλώσεις του προπονητή!!
Χεστηκε αν θα έφερνε ισοπαλία κοινώς.. Τι να συζητήσω για αυτόν;;
eorptol αντιλαμβανεσαι μεγαλε πως οταν μια ομαδα παει τοσο σκατα εδω και 1μιση χρονο ή θα φταιει αυτος ή η διοικηση που δεν τον στηριζει σωστα ε?
Προσεχε λοιπον με.ποιον συμφωνεις γιατι αυτος ζηταει μεταγραφες και κραζει την διοικηση!
Θα γινει καμια στραβη και θα μαθουν στην ΠΑΕ οτι δεν στηριζεις τυφλα...
Κρατα γερα λοιπον. Κανενας δεν φταιει, η ομαδα σκιζει. Ολα τελεια!
Προσεχε λοιπον με.ποιον συμφωνεις γιατι αυτος ζηταει μεταγραφες και κραζει την διοικηση!
Θα γινει καμια στραβη και θα μαθουν στην ΠΑΕ οτι δεν στηριζεις τυφλα...
Κρατα γερα λοιπον. Κανενας δεν φταιει, η ομαδα σκιζει. Ολα τελεια!
Πιο αναμενόμενη ύπουλη και γελοία απάντηση δε μπορούσες να δώσεις.DOUBLE έγραψε:rainmaker έγραψε:Χειρότερα δεν πρόκειται να πας πάντως.
Double είσαι για μπαν
Και όχι βέβαια λογω της άποψης σου για Αμπελ. Τόσες μέρες εδώ μέσα πλακωνεσαι με όλους
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο επείδη δεν παω με το ρεύμα να την πέσω στον προπονητή;
Ενώ επιτρέπεται να ξεσκιζουν και να βρίζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ;
ΟΚ τότε ,είμαι για μπαν
Την άλλη φορά που θα πεις ανάπηρο παίκτη του ΠΑΟΚ ετοίμασε καλύτερες δικαιολογίες για να καλύψεις τον κωλο σου.
Βρήκαμε νέο φιμωμενο τωρα
- sourmenetes
- Moderator
Καντουρι ζβαμπjoshua έγραψε:Μια χαρα λεει ειναι ο Εσιτι με τρεις στο κεντρο...Για πες μου ρε αδερφε ποιοι 2 θα ειναι μπροστα του?
Καντουρι πελκας
Αλλά που να δοκιμάσει κάτι άλλο;;
Εγώ δε λέω ότι είναι μια χαρά απλά είναι κάτι που ίσως λειτουργήσει..
Εδώ έφτασες να δοκιμάσεις τον μπισεσβαρ δεξί μπακ χαφ.
Τι πρεπει να κανει? Αν πιστευει στον Φερειεα ως προπονητη να του φερει παιχτες ωστε να τον στηριξει εμπρακτα.riegel έγραψε:Που αποσκοπεί το σχόλιο σου φιλος; Τι θα πρέπει να κάνει δλδ ; Όταν του χρέωναν όταν μπλέκεται στην ομάδα τον κράζανε, τώρα που κάθεται στο ροστοφ τρώει πάλι κράξιμο ; Έχουμε 2-3 σταθερούς να ξεσπάμε τα νεύρα μας ;Gospi έγραψε:Αυριο εδω μεσα θα πεφτει το κραξιμο της αρκουδας, και ο Γιωργης καπου στο Ροστόφ θα παίζει ονλαιν γκειμς και θα τρωει πρωτεϊνικά γεύματα...
Πουτσα του ολα...
Αν δεν τον πιστευει να τον στειλει σπιτι του και να φερει προπονητη και παιχτες
Παντως να αφήνει την ομαδα γυμνη και ερμαιο στα χερια του φερειρα δεν το λες και ενδεδειγμενη συμπεριφορα
- pagotatzis
Άσε λιγάκι βγαίνουν τα πρώτα ονόματα
2 θα κλείσουμε ακόμα
Ίσως και μια ακόμη
2 θα κλείσουμε ακόμα
Ίσως και μια ακόμη
Να κανει την πασα σε ποιον ρε sourme αφου μονο ο Τσολακ υπηρχε επιθετικος και αυτος εβγαινε εξω απο την περιοχη.Επιθετικος μας λειπει,παικτης να παταει περιοχη να μην ειναι μονο του το φορ.Τετοιους παικτες δεν εχει το ροστερ οχι χαφ τυπου Μπισεσβαρ.