9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
Ένα φορ στην αποστολή και ο προπονητής επιλέγει να κανει αλχημείες αντί να του εμπιστευτεί τη θέση στην 11αδα.
Φως φανάρι νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι που θέλουμεμε να παίξουμε και υπολογίζεται από τον προπονητή ως λύση ανάγκης. Θεωρώ ότι καλό είναι να του βρούμε ομάδα, έστω και ως δανεικό, και να πάρουμε άλλον στη θέση του που να μπορεί να προσφέρει στο σύστημα που αγωνιζόμαστε.
Η άποψη μου δεν αλλάζει ακομα και αν σκοράρει ως αλλαγή. Δεν είναι δυνατόν να πας στο ματς της δεκαετίας χωρίς επιθετικό.
Φως φανάρι νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι που θέλουμεμε να παίξουμε και υπολογίζεται από τον προπονητή ως λύση ανάγκης. Θεωρώ ότι καλό είναι να του βρούμε ομάδα, έστω και ως δανεικό, και να πάρουμε άλλον στη θέση του που να μπορεί να προσφέρει στο σύστημα που αγωνιζόμαστε.
Η άποψη μου δεν αλλάζει ακομα και αν σκοράρει ως αλλαγή. Δεν είναι δυνατόν να πας στο ματς της δεκαετίας χωρίς επιθετικό.
- ToMousiTouCrespo
- ΑποστόληςΑ
Στο τρίτο γκολ το πιο ποιοτικό χαρακτηριστικό ήταν η γρήγορη και ακριβής πάσα του Τζολη. Το τελείωμα του όμως ήταν επίσης ποιοτικό.
Ο σαγονιας έχει ποιότητα αλλά πάσχει προφανώς από αυτοπεποίθηση
Τα δυο μπαλάκια όμως θα τον ανεβάσουν ... και τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε
Ο σαγονιας έχει ποιότητα αλλά πάσχει προφανώς από αυτοπεποίθηση
Τα δυο μπαλάκια όμως θα τον ανεβάσουν ... και τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε
- Sick Bastard
- PAOK_Antarctica
Το ξερουμε οτι εχει το one touch goal.Φτανει αυτο? Μπορει να κουβαλησει το βαρος μονος χωρις βοηθεια?Ακομα και αυτος μπορει να γινει αλλος παικτης ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ διπλα να παταει περιοχη αλλα ειπαμε μενει ο Μπισεσβαρ...Τουλαχιστον σημερα εσωσε τη παρτιδα οποτε αξιζει ενα μπραβο.
- theodorsalonika
- Sick Bastard
Όχι, ούτε ο Μέσσι δεν μπορείjoshua έγραψε:Το ξερουμε οτι εχει το one touch goal.Φτανει αυτο? Μπορει να κουβαλησει το βαρος μονος χωρις βοηθεια?Ακομα και αυτος μπορει να γινει αλλος παικτης ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ διπλα να παταει περιοχη αλλα ειπαμε μενει ο Μπισεσβαρ...Τουλαχιστον σημερα εσωσε τη παρτιδα οποτε αξιζει ενα μπραβο.
- falconakis
Μπράβο ρε Καρολε ελπιζω τωρα να ξεμπουκωσεις για τα καλα και να γίνεις αυτός που ήσουν οταμ πρωτοηρθες ...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
-
- Επικοινωνία:
Έχει θέμα ψυχολογίας και φαίνεται καθαρά. Με το που έβαλε το γκολ,ήταν μέσα σε ακόμα 3 φάσεις όπου και κάρφωσε ακόμα ένα!Αρνητική εντύπωση μου έκανε που δεν πανηγύρισε....σαν να ήταν αλλού!