Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Τι Δευτέρα θα γίνει της Πόπης.
Δε λέω τίποτα άλλο,ραντεβού τη Δευτέρα,από το πρωί θα είμαι συντονισμένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 04 Οκτ 2020, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Μπορεί να γίνει ρελάνς μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Μήπως να το αναβάλλεις μέχρι Τρίτη πρωί ή μεταμεσονύχτια ας πούμε;
ΥΓ Sorry αλλά είμαστε καρφωμένοι 24/7 να μάθουμε τι γίνεται... και μου βγαίνει αυτή το νευρικό τρολάρισμα τέτοια ώρα για να διατηρηθεί και η δική μου ψυχραιμία σε φυσιολογικά για την ηλικία μου επίπεδα.
Μήπως να το αναβάλλεις μέχρι Τρίτη πρωί ή μεταμεσονύχτια ας πούμε;
ΥΓ Sorry αλλά είμαστε καρφωμένοι 24/7 να μάθουμε τι γίνεται... και μου βγαίνει αυτή το νευρικό τρολάρισμα τέτοια ώρα για να διατηρηθεί και η δική μου ψυχραιμία σε φυσιολογικά για την ηλικία μου επίπεδα.
Το κόλλησε και απόψε ο Santi και το ανέβασε αμέσως στο insta την είδηση με ευχολόγια η εταιρία που τον εκπροσωπεί. Αξιοπερίεργη attention για την πάρτη του αυτές τις άγιες μέρες
[youtube]Wd76s38EZDo[/youtube]
[youtube]Wd76s38EZDo[/youtube]
- theodorsalonika
Ρε φιλε ποιος σαντι και ποιος Μαγκντί.δυο ώρα το βράδυ;κάνα παίκτη είδες στο δρόμο να έρχετε;είδες κάνα ψηλό ορμοφοπαιδο που δεν μιλάει ελληνικά να κυκλοφορεί;άμα δεις πες του να περάσει από τα γραφεία μόλις ανοίξουνε..άκου μαντι Σάντι πως το ειπεςβραδιάτικα;...
Πες έναν πιθανό αριθμό αφίξεων μέχρι την Δευτέρα βράδυobanebane έγραψε:Τι Δευτέρα θα γίνει της Πόπης.
Ο Kuzyaev είναι τρεις Μίσιτς μαζί και δυο Γκαρσία...Τρομερός παίκτης...Σίγουρα θα πάει σε μεγάλη ομάδα..makispaspartou έγραψε:O Biseswar χαιρετάει μακάρι να ακολουθήσει και ο Esiti.
O Bradaric είναι εξαιρετική περίπτωση, ένας δεύτερος Misic.
Ξετρελάθηκα με Santiago Rodriguez μακάρι να είναι ο manager Ελλάδα και να συζητάμε να τον κλείσουμε. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε πίσω από τον επιθετικό.
Despodov επίσης πολύ καλά στοιχεία , γρήγορος με τρίπλα και προσωπική ενέργεια.
Guliano, Aleix Garcia και Kuzyaev επίσης εξαιρετικές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.
Μακάρι να πάμε σε μεταγραφική αντεπίθεση και να ανεβάσουμε το δείκτη ποιότητας της ομάδας.
-
Ναι? Στο βιντεάκι αμπαλουτσικούλης μου φαίνεται......ίσως απλά να φταίει το στυλ του.....τρέχει και τσουλάει την μπάλα πολύ άτσαλα.laska4 έγραψε:παιχταρα τον εχω παρακολουθησει μακαρι να ερθει αυτοςseaman έγραψε:To PAOK24 λέει ότι κάναμε επαφήΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jota/prof ... ler/176591
https://www.youtube.com/watch?v=YvTfPufCb8k
Μόλις έμεινε ελεύθερος αυτός. Tι σας λέει;
Ο ΠΑΟΚ κοιτά την περίπτωση του Ισπανο΄Ζότα που έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα, με καριέρα στην Αγγλία και στην Ισπανία.
Το κενό της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θέλει να καλύψει ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση που κοιτά είναι ο Ισπανός Ζότα στα 29 του χρόνια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Θέλτα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Αγγλία όπου και αγωνίστηκε για τις Μπρέντφορντ, Μπέρμινχαμ και Άστον Βίλα.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Premier League και έτσι μπορεί να ενταχθεί σε όποια ομάδα το επιθυμεί ο ίδιος και αυτό είναι κάτι που συμφέρει και τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν υπάρχει ομάδα που θα αξιώσει χρήματα για τα δικαιώματά του.
Ο Ζότα αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός, ενώ έχει την ευχέρεια να παίξει και σαν επιτελικός, αλλά και στα πλάγια, ακόμα και σαν 8αρι.
O ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει κάνει την κρούση για την απόκτησή του, μιας και καλύπτει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας μεσοεπιθετικά, αλλά η περίπτωσή του είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Ο παίκτης δεν έχει στις πρώτες επιλογές του την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της χώρας και έτσι η μεταγραφή του συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Φίλε μου, επειδή παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο,makispaspartou έγραψε:....
.....
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ο Μπράνταριτς είναι καλύτερος του Μίσιτς.
Για όποιον θυμάται, εκείνη την χρονιά, τον Μπράνταριτς κυνηγούσαμε να φέρουμε Τούμπα.
Δεν μας έκαστε, και πήγαμε στην αμέσως επόμενη περίπτωση, τον Μίσιτς.
Οι δυό τους στο κέντρο, όταν με το καλό επιστρέψει και ο Μίσιτς υγιείς, θα έχουμε το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα.
και γιατι καποιοι εδω μεσα τον αποκαλουν κουρσουμι, αργο, δεν εχει σχεση με το συγχρονο ποδοσφαιρο απετυχε στην ιταλια κλπ?gpap έγραψε:Φίλε μου, επειδή παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο,makispaspartou έγραψε:....
.....
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ο Μπράνταριτς είναι καλύτερος του Μίσιτς.
Για όποιον θυμάται, εκείνη την χρονιά, τον Μπράνταριτς κυνηγούσαμε να φέρουμε Τούμπα.
Δεν μας έκαστε, και πήγαμε στην αμέσως επόμενη περίπτωση, τον Μίσιτς.
Οι δυό τους στο κέντρο, όταν με το καλό επιστρέψει και ο Μίσιτς υγιείς, θα έχουμε το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα.
- bersekeros
Κάνεις κάτι ερωτήσεις...
Εδώ τον Μίσιτς ενάμισι παιχνίδι τον είχαμε δει την χρονιά του πρωταθλήματος και τον είχαμε βγάλει αργοκουρούτα τότε.
Τα ξέχασες;
Εδώ τον Μίσιτς ενάμισι παιχνίδι τον είχαμε δει την χρονιά του πρωταθλήματος και τον είχαμε βγάλει αργοκουρούτα τότε.
Τα ξέχασες;
obanebane έγραψε:Τι Δευτέρα θα γίνει της Πόπης.

makispaspartou έγραψε:O Biseswar χαιρετάει μακάρι να ακολουθήσει και ο Esiti.
Ξετρελάθηκα με Santiago Rodriguez μακάρι να είναι ο manager Ελλάδα και να συζητάμε να τον κλείσουμε. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε πίσω από τον επιθετικό.
Despodov επίσης πολύ καλά στοιχεία , γρήγορος με τρίπλα και προσωπική ενέργεια.
Guliano, Aleix Garcia και Kuzyaev επίσης εξαιρετικές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.
Μακάρι να πάμε σε μεταγραφική αντεπίθεση και να ανεβάσουμε το δείκτη ποιότητας της ομάδας.

Ούτε φυσικά για ότι απόχαιραιρετα ο Biseswar απόλυτη σιωπή της διοίκησης+ο Bradaric δεν είναι 2ος Misic τον έχεις δει τον τρόπο που παίζει; ή απλά το λες επειδή μας βγήκε ο Misic; απλά παίζαν δίδυμο στην Rijeka ο Bradaric πολύ ποιο καλός είναι από τον Misic
- Sick Bastard
laska4 έγραψε:Πες έναν πιθανό αριθμό αφίξεων μέχρι την Δευτέρα βράδυobanebane έγραψε:Τι Δευτέρα θα γίνει της Πόπης.

Στην προσπάθεια να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο Ιβάν κάνει αυτό ακριβώς που μάθαμε πως είναι το επιχειρηματικό του ταλέντο, όταν μαθαίναμε πληροφορίες για αυτόν πριν αναλάβει την ομάδα. Τότε διαβάσαμε πως αγοράζει εταιρίες χρεοκοπημένες και τις κάνει εξυγίανση. Μήπως αυτό ήταν ο ΠΑΟΚ του 2019 - 2020 και με την απειλή του ffp;
Στις επιχειρήσεις για να γίνει εκκαθάριση, προφανώς βάζει κάποιον μάνατζερ που θα κάνει απολύσεις και μειώσεις μισθών.
Σε εμάς ο ρόλος αυτός εκτός του Ρέμπε, "χρεώθηκε" και στον Φερέϊρα, ίσως χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει. Ο Ιβάν έχει πολλούς μήνες να έρθει στην Ελλάδα και προφανώς θα εμφανιστεί μετά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ από την φουρνιά του νταμπλ, που φανερά το βάρος του θα πέσει στους ώμους του Φερέϊρα. Αυτό κατάλαβα μετά από την επιστροφή του Μάτος και κυρίως μετά από τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του Αμπελ. Αυτά που έχει δείξει προπονητικά ο κόουτς και η κάκιστη διαχείριση του ρόστερ, τον κάνουν ιδανικό για τον ρόλο του "χρησιμου ηλίθιου" στην περίπτωση αυτή. Η κατάσταση αυτή κουμπώνει και με την περίπτωση του Βιερινια, ο οποίος περιμένει τον άφαντο Ιβάν. Ο Φερέϊρα όταν θα φύγει θα έχει πάρει μαζί του και το "φορτίο" της αποδόμησης του 80% της εντεκάδας των αήττητων πρωταθλήτων. Το ρόστερ ήταν γερασμένο και υπερκοστολογιμένο σίγουρα, όμως η απομάκρυνση αθλητών που πρόσφεραν τίτλους στον ΠΑΟΚ, έγινε με άγαρμπο και άτσαλο τρόπο. Έχει λογική η σκέψη μου;
Στις επιχειρήσεις για να γίνει εκκαθάριση, προφανώς βάζει κάποιον μάνατζερ που θα κάνει απολύσεις και μειώσεις μισθών.
Σε εμάς ο ρόλος αυτός εκτός του Ρέμπε, "χρεώθηκε" και στον Φερέϊρα, ίσως χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει. Ο Ιβάν έχει πολλούς μήνες να έρθει στην Ελλάδα και προφανώς θα εμφανιστεί μετά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ από την φουρνιά του νταμπλ, που φανερά το βάρος του θα πέσει στους ώμους του Φερέϊρα. Αυτό κατάλαβα μετά από την επιστροφή του Μάτος και κυρίως μετά από τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του Αμπελ. Αυτά που έχει δείξει προπονητικά ο κόουτς και η κάκιστη διαχείριση του ρόστερ, τον κάνουν ιδανικό για τον ρόλο του "χρησιμου ηλίθιου" στην περίπτωση αυτή. Η κατάσταση αυτή κουμπώνει και με την περίπτωση του Βιερινια, ο οποίος περιμένει τον άφαντο Ιβάν. Ο Φερέϊρα όταν θα φύγει θα έχει πάρει μαζί του και το "φορτίο" της αποδόμησης του 80% της εντεκάδας των αήττητων πρωταθλήτων. Το ρόστερ ήταν γερασμένο και υπερκοστολογιμένο σίγουρα, όμως η απομάκρυνση αθλητών που πρόσφεραν τίτλους στον ΠΑΟΚ, έγινε με άγαρμπο και άτσαλο τρόπο. Έχει λογική η σκέψη μου;