Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Εγώ προτείνω να κάνουμε μια εξαιρετική "μεταγραφή" του παρακάτω κυρίου, κάποια στιγμή.
Σε 101 αγώνες ως προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ έχει ΜΟ κατακτημένων βαθμών ανά αγώνα 2,56.
Νομίζω δύσκολο να βρεθεί άλλος προπονητής
με τέτοια στατιστικά.
https://www.transfermarkt.com/pablo-gar ... iner/35639
Σε 101 αγώνες ως προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ έχει ΜΟ κατακτημένων βαθμών ανά αγώνα 2,56.
με τέτοια στατιστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pablito4 την Σάβ 03 Οκτ 2020, 23:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
Pablito4 έγραψε:Εγώ προτείνω να κάνουμε μια εξαιρετική "μεταγραφή" του παρακάτω κυρίου, κάποια στιγμή.
Σε 101 αγώνες στη προπονητική του καριέρα έχει ΜΟ κατακτημένων βαθμών ανά αγώνα 2,56.
με τέτοια στατιστικά.
Για Ελλαδα παντως,δε θες Pablo Garcia,Pablo Εscobar θες.
κι ο κολομβιανος παμπλο θα ζοριζοταν, η μονη σιγουρη επιλογη να προσλαβεις τον ευαγγελο τον ακατανομαστο με ολο το "επιτελειο"
Διαβάζω το paokmania ανελλιπώς τα τελευταία 14 χρόνια . Είμαι ΠΑΟΚ τα τελευταία 31 χρόνια (από τότε που γεννήθηκα) διαβάζω και ακούω τι ίδιες #€#€€@# από μερικούς συνοπαδούς μου τα τελευταία 25 χρόνια (από τότε που έμαθα να διαβάζω )
Ανθρωποφαγία, μίρλα, μονόλογοι, χωρίς νόημα.
Θέλετε να αλλάζουμε προπονητή κάθε χρόνο;
Έχετε ενημέρωση από την ΠΑΕ για το λόγο που δεν έπαιξε ο Μάτος; Φταίει μόνο ο προπονητής για το ελλιπές ρόστερ ; Όλοι πρέπει να κριθούν στο τέλος της χρονιάς και οι φερέλπιδες νέοι και οι έμπειροι παλιοί . Δείξτε υπομονή αγαπήστε την ομάδα σας περισσότερο κ σεβαστείτε τον συνοπαδό σας . Μόνο με ποδοσφαιρική παιδεία θα δούμε τον ΠΑΟΚ ψηλά στην Ευρώπη .
Έχετε ενημέρωση από την ΠΑΕ για το λόγο που δεν έπαιξε ο Μάτος; Φταίει μόνο ο προπονητής για το ελλιπές ρόστερ ; Όλοι πρέπει να κριθούν στο τέλος της χρονιάς και οι φερέλπιδες νέοι και οι έμπειροι παλιοί . Δείξτε υπομονή αγαπήστε την ομάδα σας περισσότερο κ σεβαστείτε τον συνοπαδό σας . Μόνο με ποδοσφαιρική παιδεία θα δούμε τον ΠΑΟΚ ψηλά στην Ευρώπη .
- bersekeros
Φίλε επειδή είναι περασμένη η ώρα θα κάνω λίγο χιούμορ.Xy2448 έγραψε:Διαβάζω το paokmania ανελλιπώς τα τελευταία 14 χρόνια . Είμαι ΠΑΟΚ τα τελευταία 31 χρόνια (από τότε που γεννήθηκα) διαβάζω και ακούω τι ίδιες #€#€€@# από μερικούς συνοπαδούς μου τα τελευταία 25 χρόνια (από τότε που έμαθα να διαβάζω )
Συγχαρητήρια που διαβάζες το PAOKmania έναν ολόκληρο χρόνο, πριν αυτό δημιουργηθεί.
Φέτος το Δεκέμβριο συμπληρώνονται 13 χρόνια ζωής αυτής της ασπρόμαυρης παρέας.
Welcome πάντως από μένα, αν γράφεις για πρώτη φορά φίλε.
Αυτό φαίνεται και στα ματς.Xy2448 έγραψε:Διαβάζω το paokmania ανελλιπώς τα τελευταία 14 χρόνια . Είμαι ΠΑΟΚ τα τελευταία 31 χρόνια (από τότε που γεννήθηκα) διαβάζω και ακούω τι ίδιες #€#€€@# από μερικούς συνοπαδούς μου τα τελευταία 25 χρόνια (από τότε που έμαθα να διαβάζω )
Κερδίζουμε δύο τρεις σελίδες σχόλια.
Χάνουμε πάνω από τριάντα σελίδες μιρλα.
Υπερισχύει η εγωιστική ματιά και ατομικά θέλω για ομάδα.
Αν δεν ισχύουν έστω και λίγο ξεκινά η ανθρωποφαγία....
Έχω να ακούσω αθλητικο ραδιόφωνο 15 χρόνια και ησύχασα ούτε μουσική δεν ακούω γιατί κάποιος θα μιλήσει θα πετάξει την εξυπνάδα για τον ΠΑΟΚ και θα μου χαλάσει την ημέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Κυρ 04 Οκτ 2020, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να ρωτησω, τουλαχιστον αυτοι που μενουν ελευθεροι αυτες τις μερες, μπορουν να κλεισουν και μετα τη δευτερα, σωστα; μεχρι ποτε;
Όχι... δεν θα αντέξουν πολλοί
Θα κάνουν ειδικη πτέρυγα για ΠΑΟΚτσιδες
Θα κάνουν ειδικη πτέρυγα για ΠΑΟΚτσιδες
- bersekeros
-
O Biseswar χαιρετάει μακάρι να ακολουθήσει και ο Esiti.
O Bradaric είναι εξαιρετική περίπτωση, ένας δεύτερος Misic.
Ξετρελάθηκα με Santiago Rodriguez μακάρι να είναι ο manager Ελλάδα και να συζητάμε να τον κλείσουμε. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε πίσω από τον επιθετικό.
Despodov επίσης πολύ καλά στοιχεία , γρήγορος με τρίπλα και προσωπική ενέργεια.
Guliano, Aleix Garcia και Kuzyaev επίσης εξαιρετικές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.
Μακάρι να πάμε σε μεταγραφική αντεπίθεση και να ανεβάσουμε το δείκτη ποιότητας της ομάδας.
O Bradaric είναι εξαιρετική περίπτωση, ένας δεύτερος Misic.
Ξετρελάθηκα με Santiago Rodriguez μακάρι να είναι ο manager Ελλάδα και να συζητάμε να τον κλείσουμε. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε πίσω από τον επιθετικό.
Despodov επίσης πολύ καλά στοιχεία , γρήγορος με τρίπλα και προσωπική ενέργεια.
Guliano, Aleix Garcia και Kuzyaev επίσης εξαιρετικές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.
Μακάρι να πάμε σε μεταγραφική αντεπίθεση και να ανεβάσουμε το δείκτη ποιότητας της ομάδας.