Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Παντως η συγκυρια ευνοει για μαζικες αλλαγες. Μετα το ματς με τον ΟΦΗ ακολουθει διακοπη πρωταθληματος.
Εμενα δεν θα με παραξενευσει αν την Δευτερα αποχωρησουν Γιαννουλης και Εσιτι με πωληση και δανεισμος και ερθουν αντικαταστατες.
Εχουμε το περιθωριο να ενταξουμε τους καινουριους ακομη κι αν αυτοι θα ειναι 4 ή 5...
Και πλεον χωρις τσου λου θεωρω δυσκολο και να ανανεωσει ο Γιαννουλης, αλλα και να ανεβει αλλο η αξια του...
Ισως τα 6μιση με 7 ειναι πλεον ταβανι και σε κανα χρονο τον ξεπουλαμε με 3...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα δεν θα με παραξενευσει αν την Δευτερα αποχωρησουν Γιαννουλης και Εσιτι με πωληση και δανεισμος και ερθουν αντικαταστατες.
Εχουμε το περιθωριο να ενταξουμε τους καινουριους ακομη κι αν αυτοι θα ειναι 4 ή 5...
Και πλεον χωρις τσου λου θεωρω δυσκολο και να ανανεωσει ο Γιαννουλης, αλλα και να ανεβει αλλο η αξια του...
Ισως τα 6μιση με 7 ειναι πλεον ταβανι και σε κανα χρονο τον ξεπουλαμε με 3...
Εγω παντως θα αρχισω να πιστευω οτι ισως ειχε δικιο ο renegade που ελεγε οτι παιζει να μην καιγονται στη παε για προσθηκες...
Εννοώ να υπάρξει τέτοια καθυστέρηση που να μην μας παίρνει να περιμένουμε άλλοjoshua έγραψε:Tι να καθυστερησει πλεον 2 μερες εμειναν...
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι να πουληθεί και ο Γιαννούλης όσο - όσο, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Μονο τρελος,χαζος, αμπαλος ή στημενος δεν θα εκανε δυο μεταγραφες σ αυτον τον ΠΑΟΚ.
Και αυτο θα φανει μεσα στις επομενες 3-4 βδομαδες π.θα κληθουμε να παιξουμε 2 ντερμπι και 2 ευρωπαικα ματς...
Και αυτο θα φανει μεσα στις επομενες 3-4 βδομαδες π.θα κληθουμε να παιξουμε 2 ντερμπι και 2 ευρωπαικα ματς...
Βρε αυτη τη στιγμη που μιλαμε αν ειναι να γινει μεταγραφη οι ομαδες πρεπει να αλλαζουν συμβολαια...GoMaRoS έγραψε:Εννοώ να υπάρξει τέτοια καθυστέρηση που να μην μας παίρνει να περιμένουμε άλλοjoshua έγραψε:Tι να καθυστερησει πλεον 2 μερες εμειναν...
- SePuLtUrA_4_
-
- Επικοινωνία:
Φέρτε αυτήν την αλητόφατσα σπίτι του!Γρήγορος, εκτέλεση με την μία,ικανοποιητική τεχνική και τέλεια ηλικία! Αν δε,συνοδευτεί με Bradaric,Aleix Garcia και ταυτόχρονη απομάκρυνση Esiti θα είναι υπέροχο τέλος της μεταγραφικής περιόδου βάση των δεδομένων.seaman έγραψε:Να και ένας γρήγορος.
Τα περσινά στη Στούρμ
[youtube]zGqP2PPvGVE[/youtube]
Με αυτούς που διώχνει η Κάλιαρι πας για πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αξιοπρόσεχτο
Πριν από λίγο σε ζαπινγκ πέτυχα ειδήσεις και λέει ο δημοσιογράφος για τον Τραμπ "οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες". Βαλτός είσαι ρε μπαγλαμά!
- sourmenetes
- Moderator
Ο οποιος βουλγαρος που με ψηνει και μενα φουλ δεν ειναι αριστροποδαρος που νομιζω αναφερθηκε πιο πριν.
Απλα στα περισσοτερα περσινα του γκολ χρησιμοποιει το αριστερο.
Απλα στα περισσοτερα περσινα του γκολ χρησιμοποιει το αριστερο.
ρίξτε μια ματιά ποιος έμεινε ελεύθερος, λίγες ημέρες πριν κλείσουν οι μεταγραφές
https://www.transfermarkt.com/sebastien ... ler/102744
Δεξί μπακ, 29 ετών.
https://www.transfermarkt.com/sebastien ... ler/102744
Δεξί μπακ, 29 ετών.
Μέχρι στιγμής έχουν φύγει Βιερινια, Μαουρισιο, Μπισεσβαρ, Βερνμπλουμ, Στόχ, Λάμπρου, Λημνιός, Ακπομ + τους τραυματίες Αγκουστο κ Μισιτς.
Συνολο 8+2
Κ έχουν έρθει Τσολακ,Ζιβκοβις, Περειρα, Νινουα, Ουαγκε, Σβαμπ.
Συνολο 6.
Λογιστικο τμήμα - Αγωνιστικό τμήμα,
1 ημίχρονο- 1 τελικό;
Συνολο 8+2
Κ έχουν έρθει Τσολακ,Ζιβκοβις, Περειρα, Νινουα, Ουαγκε, Σβαμπ.
Συνολο 6.
Λογιστικο τμήμα - Αγωνιστικό τμήμα,
1 ημίχρονο- 1 τελικό;
Μακάρι να έρθει ο ντεσποτοφ και ο μπανταριτς, ειδικά ο ντεσποτοφ φαίνεται ότι πρέπει, αν γίνεται να έρθει και ο greif και να φύγουν πασχαλακης, Ρέι θα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ το ροστερ
Να στειλουμε.πισω τον Ουαγκε και να τον τσιμπησουμε