K_geo έγραψε:αυτο που προβαλεις ως..αιτιολογια gospi ειναι μιας πρωτης ταξεως δικαιολογια που μπορει μαλιστα να χρησιμοποιείται σε ετήσια βάση σε όλες μαλιστα τις ομάδες του κόσμου, καθώς σίγουρα κάποια στιγμή ΟΛΕΣ έκαναν είτε καθυστερημένα ή καθόλου μεταγραφες.... μα όλες ομως ε; ανεξάρτητα ποσα φραγκα εχουν...
ξες γιατι συμβαίνει αυτό παντα και παντού; γιατί ειναι μεταγραφές φιλε. και έτσι παει. μεχρι τελευταία στιγμή.
εδω οι αγγλοι το εχουν κανει..παράδοση μη σου πω τελευταία μερα μεταγραφών κανουν ψηστήρια στις πλατείες κτλ
υγ: δεν μπορεις να πεισεις κανενα που εχει παρει μια μεταγραφη να κατσει να βαλει τα ποδια του στη φωτια χωρις...να τον πληρωνεις μαλιστα! αν νομιζει κανεις μας οτι ο ακπομ ή ο λημνιός θα έπαιζαν 100% αν εμεναν, πλανάται οικτρά... κανείς. μπορεί ούτε και κάποιος απο εμάς... ακόμα και ο λουκάς ειχε κατσει για 1 μονο ματς... και αυτό γιατί ειμασταν σε συνομιλίες...
Απλα εμεις τελευταία το καναμε κανονα.
Τεσπα απόψεις ειναι αυτες.
Εμενα αυτη τη στιγμη με καιει να γινουν μεταγραφες ακομη και στο 90+, σκασιλα μου αν θα βγω γκρινιαρης ή λάθος ή ο.τι αλλο θελεις. Εγω δεν κανω το ασπρο μαυρο για να βγω σωστος. Εγω απλά υποστηριζω την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ θελω να παει καλα κι ας βγαινω εγω αμπαλος. Καποιοι αλλοι τα βλεπουν ολα καλα μονο κ μονο για να πεισουν οτι δικαιωθηκαν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk