Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

GoMaRoS έγραψε:Οι Τούρκοι γράφουν για NKoudou δανεικό από Μπεσίκτας, είναι ανάμεσα σε γαύρο και ΠΑΟΚ
Πολύ καλός ο Γαλλο-Καμερουνέζος, στα 25 του πολυ καλη ηλικια.

Απο τους λιγους παικτες της Μπεσικτας που επαιρναν μπαλα και ηξεραν τι θα κανουν μ αυτη.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

jibbie έγραψε:heatmap τελευταιου χρονου.

[/url]

τα υπολοιπα αν οντως προχωρησει καποιος απ τους 2.
Ο Κροάτης νομίζει πως η μεγάλη περιοχή είναι ναρκοθετημένη και δεν την πατάει ποτέ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Η Φορτσα γράφει πως εναλλακτική του Μπρανταριτς είναι ο Γκαρσια. Μήπως θα έπρεπε να είναι ανάποδα;
Και πώς θα κάνει ο Γκαρσία δίδυμο με τον σβαμπ?
Προτιμας διδυμο Ελ Καντουρι,Γκαρσια η Ελ Καντουρι Μπρανταριτς?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το πρώτο ξεκάθαρα. Πιο ευέλικτο κέντρο. Επίσης είναι αρκετά μικρότερος και ελεύθερος πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τον κλείσεις για αρκετά χρόνια εν αντιθέσει με τον Κροάτη που είτε θα τον πάρεις δανεικό είτε θα καταβάλεις χρήματα για αγορά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω προτιμώ Μπρανταριτς,τον αλλο δε τον εχω δει ποτέ. Να παίξει 433,τώρα με τον τραυματισμό Κρεσπο και την επιστροφή Αγκουστο,κόβει έναν στόπερ και προσθέτει έναν στο κέντρο,ενεργοποιείται και ο Εσιτι.
Οπότε θα έχουμε με την απόκτηση του Κροατη,6 παίχτες στο κέντρο για τρεις θέσεις,αν δεν φύγει κανένας.
Τριάδα,Καντουρι,Σβαμπ,Μπρανταριτς με εναλλακτικές, Αγκουστο ,Εσιτι ,Νινουα.
Μια χαρά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

sourmenetes έγραψε:
mbison έγραψε:Θα φυγει ο Ιγκι Αγγλια, να ξέτε
Ξέρεις κάτι;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι, μονο στο ραδιο το ακουσα απο καποιον ρεπορτερ, οτι ηρθε προταση απο Αγγλια.
Τρελος δεν ειναι να κατσει εδω.
Και η ενεργοποιηση Ματος δειχνει ξεκαθαρα σαν δεξι στοπερ. Ο μαγος δεν αλλαξε μυαλο να τον βαλει πιο μπροστα. Γι αυτο πηραμε τον Ουαγκε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

GoMaRoS έγραψε:Ναι αυτο σκέφτηκα και εγώ, πως αν ισχύει το δημοσίευμα ο γαύρος έκλεισε παίχτη

Δύσκολα,είναι ακριβός ο Γάλλος και ο Ντιαμπι μια χαρά παίχτης είναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στο 3-4-2-1 δικη μου αποψη ειναι πως λειπει περισσοτερο παικτης με τα χαρκτηριστικα του Γκαρσια,ενα πιο box to box χαφ,παρα ενας παικτης που δεν παταει περιοχη.Επιπλεον θα συμφωνησω και εγω πως ενας ελευθερος παικτης στα 23 ειναι πιο θελκτικη περιπτωση απο εναν 28χρονο που παλευει να βρει χωρο και χρονο εδω και 3-4 χρονια και θα απαιτηθει και ενα ποσο της ταξης των 3 μυριων για την αποκτηση του ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εμένα, πάντως, όταν ακούω αυτό το "ο Ματος υπολογίζεται και ως 3ος στόπερ" γιατί με λούζει κρύος ιδρώτας;

Εχω κάτι; να το κοιτάξω;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Η Φορτσα γράφει πως εναλλακτική του Μπρανταριτς είναι ο Γκαρσια. Μήπως θα έπρεπε να είναι ανάποδα;
Και πώς θα κάνει ο Γκαρσία δίδυμο με τον σβαμπ?
Προτιμας διδυμο Ελ Καντουρι,Γκαρσια η Ελ Καντουρι Μπρανταριτς?
Το πρόβλημα είναι ότι οπότε δεν θα παίζει ο Ελ καντούρι θα έχεις πρόβλημα στα χαφ ανασταλτικά.
ο καντουρί μπορεί να μην είναι το καθαρό αμυντικό χαφ αλλά είναι τέτοια η ποιότητα του που ξέρει και να μαρκάρει ξέρει και να τοποθετείτε και έτσι δεν φάνηκε στους αγώνες που παίξαμε ως τώρα ότι βγάζαμε χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ.
Ναι στα box to box αλλά μόνο αν είναι περιπτώσεις όπως είναι ο καντούρι όπου οι αμυντικές τους ικανότητες είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο
Άσε που κονταίνουμε κιόλας
Μπρανταριτς με τα χίλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 03 Οκτ 2020, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

JohnDag έγραψε:Εμένα, πάντως, όταν ακούω αυτό το "ο Ματος υπολογίζεται και ως 3ος στόπερ" γιατί με λούζει κρύος ιδρώτας;

Εχω κάτι; να το κοιτάξω;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι, δεν εχεις τιποτα φιλε μου...
ειναι γιατι βαθια μεσα σου ξέρεις, ότι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να ειναι αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε παντως να περασουν αυτες οι 2 μερες γιατι και η γυναικα μου θα με χωρισει και δεν ξερω ποσο πισω ακομα να παω τα επαγγελματικα μου... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πολύς ο καιρός που είναι ελεύθερος αυτός joshua, σε τι κατάσταση θα βρίσκεται; θέλουμε έτοιμο παίχτη ο μήνας αυτός θα κρίνει πολλά.
Έχουμε δύο ευρωπαϊκά και παιχνίδι με αεχ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Εγω προτιμώ Μπρανταριτς,τον αλλο δε τον εχω δει ποτέ. Να παίξει 433,τώρα με τον τραυματισμό Κρεσπο και την επιστροφή Αγκουστο,κόβει έναν στόπερ και προσθέτει έναν στο κέντρο,ενεργοποιείται και ο Εσιτι.
Οπότε θα έχουμε με την απόκτηση του Κροατη,6 παίχτες στο κέντρο για τρεις θέσεις,αν δεν φύγει κανένας.
Τριάδα,Καντουρι,Σβαμπ,Μπρανταριτς με εναλλακτικές, Αγκουστο ,Εσιτι ,Νινουα.
Μια χαρά.
Και μπροστα στην 3αδα ποθος θα παιξει, τωρα που μειναμε χωρις εξτρεμ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Φαντάζομαι με την λογική ότι σε αυτό το σύστημα θες στόπερ που να μπορούν να ξέρουν και λίγο μπάλα και να μπορούν να την κουβαλήσουν κάποια μέτρα για να αντισταθμίσεις τα λιγότερα χαφ;
Αλλά ναι και μένα αυτά τα πειράματα δε μου αρέσουν. Να γίνει τώρα στα 35 του ο Μάτος στόπερ.. οκ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”