Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ο Ματος παίζει κ αριστερά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 02 Οκτ 2020, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην τον ριξουμε στα ναρκωτικά , δε θα το αντεξωbarlow4 έγραψε:Τις επομενες 72 ωρες θα βγαλουμε το μαρινακη στην ανεργιαteod1980 έγραψε:Πραγματικά οι επόμενες 72 ώρες θα είναι για best seller βιβλιο
- episimos73
Τι να πω, μεγάλο κρίμα πάντως. Χάσαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για επιπλέον χρήμα και, κυρίως, οπαδικά γούστα και συλλογικό πρεστίζ. Νομίζω ότι ο Loco θα έδινε λύσεις προχτές.sourmenetes έγραψε:Το εξήγησα κι αλλού!episimos73 έγραψε:Σουρμε καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορεί να υπάρχει εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο μετά (και) από αυτό. Και το γεγονός ότι συνεχίζει δείχνει και διοικητική ανεπάρκεια, πως να το κάνουμε;
Το καλοκαίρι ο φερευρα για να φύγει ήθελε ένα 2αρι.και να φέρεις έναν καινούριο ήθελες άλλο 1-1,5 εκ.
Η διοίκηση χωρίς να πιάσεις ομίλους γιουροπα θα έδινε 3,5 εκ.
Θεωρώ πως έτσι σκέφτηκαν.
Αυτό που κάνει τώρα ο φερευρα ειναι εις βάρος του.
Για αυτό θεωρώ πως δεν έχει πολύ μέλλον. Η πρώτη κρίση που ο ίδιος Δημιούργησε με τα πλάγια μπακ, φαίνεται αδυναμος να τη διαχειριστεί.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Kagawa τον φέρνεις χτες!!
Δεν νομίζω βέβαια ούτε να ενδιαφερθούμε, ούτε να θέλει ο ίδιος να έρθει Ελλάδα..
Γιατί όμως έπεσε τόσο η καριέρα αυτού;
Δεν νομίζω βέβαια ούτε να ενδιαφερθούμε, ούτε να θέλει ο ίδιος να έρθει Ελλάδα..
Γιατί όμως έπεσε τόσο η καριέρα αυτού;
Καποιος πρεπει να καταναλωσει το εμπορευμα.Εμεις μαστουρωνουμε τσαμπα πλεον.grg80 έγραψε:Μην τον ριξουμε στα ναρκωτικά , δε θα το αντεξωbarlow4 έγραψε:Τις επομενες 72 ωρες θα βγαλουμε το μαρινακη στην ανεργιαteod1980 έγραψε:Πραγματικά οι επόμενες 72 ώρες θα είναι για best seller βιβλιο
Α ρε teod, έτσι και ήξερα τότε, τι απίθανοι θα καθόταν στη θέση του όλα αυτά τα χρόνια, πιπέρι στο στόμα μου θα έβαζα, απ' αυτό που καίει πολύ.teod1980 έγραψε:Γαμηθηκατε με τις παραθέσεις δύο μέρες τώρα, δε ξέρουμε ποιος λέει τι.
Α και χάνονται έτσι και mail
Μόνο ο Bono βγάζει νόημα κι αυτό γιατί έχει κάνει προετοιμασία επί Σάντος
Έχεις και τον Τζέλα, από τις χιλιάδες ώρες ερασιτεχνικού κ δανεικών ΠΑΟΚ, να βλέπει Ιάπωνες στον ΠΑΟΚ
που πάμε ωρε
που πάμε ωρε
- sourmenetes
- Moderator
Άστο...episimos73 έγραψε:Τι να πω, μεγάλο κρίμα πάντως. Χάσαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για επιπλέον χρήμα και, κυρίως, οπαδικά γούστα και συλλογικό πρεστίζ. Νομίζω ότι ο Loco θα έδινε λύσεις προχτές.sourmenetes έγραψε:Το εξήγησα κι αλλού!episimos73 έγραψε:Σουρμε καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορεί να υπάρχει εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο μετά (και) από αυτό. Και το γεγονός ότι συνεχίζει δείχνει και διοικητική ανεπάρκεια, πως να το κάνουμε;
Το καλοκαίρι ο φερευρα για να φύγει ήθελε ένα 2αρι.και να φέρεις έναν καινούριο ήθελες άλλο 1-1,5 εκ.
Η διοίκηση χωρίς να πιάσεις ομίλους γιουροπα θα έδινε 3,5 εκ.
Θεωρώ πως έτσι σκέφτηκαν.
Αυτό που κάνει τώρα ο φερευρα ειναι εις βάρος του.
Για αυτό θεωρώ πως δεν έχει πολύ μέλλον. Η πρώτη κρίση που ο ίδιος Δημιούργησε με τα πλάγια μπακ, φαίνεται αδυναμος να τη διαχειριστεί.
Ξέρω θα ήμουνα πιο ολοκληρωμένος αν έλεγα ότι αξιοποιήσαμε ότι είχαμε διαθέσιμο.
Όσο για τον παιχταρα που απ' ότι λέτε επιστρέφει, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ που θα τον βλέπω και πάλι ενεργό με την ασπρόμαυρη (και ίσως και σε κάποιο πόστο στην ομάδα στο μέλλον) ή αν θα πρέπει να πάρω ένα φορτηγό με γιαούρτια και να πάω να τους το αδειάσω στα γραφεία και στην Μεσήμβρια.
Χάσαμε την πρόκριση και τώρα τους έκοψε να τον επαναφέρουν.
Αεί σιχτιρ δλδ....
Χάσαμε την πρόκριση και τώρα τους έκοψε να τον επαναφέρουν.
Αεί σιχτιρ δλδ....
Εκτός αν ο Ματος καλύπτει την πώληση του... ?
Υγ γαμάτο αυτό με τα υπονοούμενα, θα το χρησιμοποιώ πιο πολύ πλεον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 02 Οκτ 2020, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teod1980 έγραψε:Έχεις και τον Τζέλα, από τις χιλιάδες ώρες ερασιτεχνικού κ δανεικών ΠΑΟΚ, να βλέπει Ιάπωνες στον ΠΑΟΚ
που πάμε ωρε

- sourmenetes
- Moderator
Το χεις χεσει..teod1980 έγραψε:Εκτός αν ο Ματος καλύπτει την πώληση του... ?
Χαχαχα
Κάτσε μη βιάζεσαι.. έχει πολύ ζουμί Bono..
Με ΟΦΗ αν δεν κάνει 10/10 απόδοση θα ακούμε ορίστε ο Βαγγε είναι καλύτερος..
Έχουμε ακόμη να δούμε..
Α.. κάπου εδώ μέσα στην αναμπουμπουλα να σημειωθεί ότι ο Βαγγε έχει και ρήτρα με υποχρεωτικές συμμετοχές.. ο αριθμός άγνωστος..
Ορίστε σας το είπα..
Επιτέλους λίγο ροκ εν ρολ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ΟΦΗ αν δεν κάνει 10/10 απόδοση θα ακούμε ορίστε ο Βαγγε είναι καλύτερος..
Έχουμε ακόμη να δούμε..
Α.. κάπου εδώ μέσα στην αναμπουμπουλα να σημειωθεί ότι ο Βαγγε έχει και ρήτρα με υποχρεωτικές συμμετοχές.. ο αριθμός άγνωστος..
Ορίστε σας το είπα..
Επιτέλους λίγο ροκ εν ρολ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλά ναι κάποιοι στον βωμό του οτι καλα έκανε ο Πορτογάλος και καθάρισε τους συνταξιούχους θα βγάλουν τον Μάτος Κίτσιου στην πρώτη λάθος πάσα. Θα γίνει επίσημη θρήσκεια ο σασταλεγαδισμός.