44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
ο ιδιος ειναι και τωρα αν κανουμε βιντεο με τα σμπρωξιδια και τις πασες πισω, πλαγια ετσι θα φαινεται...
- Vet_eranos
Το 80% των προσπαθειων του οι Φωτιαδες, Παπαπετρου, Μανουχοι και λοιποι αξιοτιμοι του τις σφυριζουν φαουλ..
Εχουμε και τους κλασικους αντιπαλους που μολις νιωσουν σωματικη επαφη παθαινουν ηλεκτροσοκ κ λουμπαγκο, πολυ θελει το παλικαρι να τα χει χαμενα??
Ο ιδιος ειναι αλλα μας τον ευνουχισαν στοχοποιοντας τον οι ανωθεν ..
Προσωπικα τον γουσταρω..
Και δεν τρολαρω..
Εχουμε και τους κλασικους αντιπαλους που μολις νιωσουν σωματικη επαφη παθαινουν ηλεκτροσοκ κ λουμπαγκο, πολυ θελει το παλικαρι να τα χει χαμενα??
Ο ιδιος ειναι αλλα μας τον ευνουχισαν στοχοποιοντας τον οι ανωθεν ..
Προσωπικα τον γουσταρω..
Και δεν τρολαρω..
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με δαύτον θα τρίβουμε τα μάτια μας
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο θυμαμαι την φαση στο οακα με την χαρτινη του Ακμπομ που του ακυρωσαν το γκολ γιατι μπηκε δυνατα στην μονομαχια τοσο με πιανουν τα νευρα μου. Και ισως εκει ο ξενος διαιτητης να ειχε δικιο, ισως λεω. Εχετε δικιο ομως πεφτουν σαν κεραυνοβολημενοι.
Πολύ κ@@@@λα αυτή η μπάλα...praman έγραψε:
Εσιταρος
Στο τσακ τον πουλήσε...
Συνήθως τα παστελωνει απο κει
-
Εγώ παντως θα τον ήθελα στη βάση του ρόμβους σε ένα 442 ή σε εκείνο το 4141 του χαβου..
Είναι βαρυ κορμί αλλά πραγματικα δυνατός αυτό που του Τεριαζει ειναι όταν η ομάδα αμυνετε πρφανωμενα.
Είναι βαρυ κορμί αλλά πραγματικα δυνατός αυτό που του Τεριαζει ειναι όταν η ομάδα αμυνετε πρφανωμενα.
Πρεπει να κανει τουλαχιστον 1 επιβλητικη εμφανιση για να αποκτησει λιγο αυτοπεποιθηση, αν γινει αυτο ισως δουμε αλλον παικτη απο εδω και περα.
- ΑποστόληςΑ
Ελα ρε φιλε να χαρεις δηλαδη. Οκ δεν γουσταρετε Αμπελ αλλα ο ανθρωπος ειναι απατη. Περα απο δυναμη δεν εχει τιποτα απολυτως. Μηδεν ταχυτητα, μηδεν κοντρολ, μηδεν τακτικη ειναι μονιμως σε λαθος θεση την λαθος στιγμη. Τετοιο καδρονι ειχα χρονια να δω στον ΠΑΟΚ.
Ειπαμε να κανουμε υπομονη αλλα ενταξει καπου κατανταει αστειο.
Ειπαμε να κανουμε υπομονη αλλα ενταξει καπου κατανταει αστειο.