Για το τεχνικό τιμ καμία; ΚρίμαPAOKevolution έγραψε:Έχω μεγάλη απορία να δω πως θα είναι το ροστερ 06/10....

Για το τεχνικό τιμ καμία; ΚρίμαPAOKevolution έγραψε:Έχω μεγάλη απορία να δω πως θα είναι το ροστερ 06/10....
Ποια είναι η σωστή του θέση; κεντρικός χαφ δεν είναι;sourmenetes έγραψε:Θεωρώ πως ίσως φανεί περίπτωση καντουρι, ερχόμενος σε πιο σωστή θέση για τα μέτρα του.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Ντάγκλας είναι καλός παίκτης και σίγουρα πολύ καλύτερος από αυτό που είδαμε πέρυσι (πρώτη φορά βγήκε από την χώρα του). Μακάρι να επανέλθει φουριόζος.sourmenetes έγραψε:O Αουγκουστο πρέπει να δώσει λύσεις!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμένα να βάλουν στην θέση του Esiti αναβάθμιση θα είμαι!Tupac έγραψε:Ο Bradaric από τον Εσιτι είναι μια αναβάθμιση όπως και να το δει κανείς τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Εκεί που θέλουμε οπωσδήποτε παίκτη ειναι στην επίθεση και δεν ακούγετε τιποτα...
Εχω χάσει κάθε ελπίδα...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Για το τεχνικό τιμ καμία; ΚρίμαPAOKevolution έγραψε:Έχω μεγάλη απορία να δω πως θα είναι το ροστερ 06/10....
jibbie έγραψε:μπανε, μη γινεσαι γκρινιαρης αιντε
tzelas έγραψε:Για το επίπεδο του πρωταθλήματος μας καλή η σύγκριση με το Τουρκικό όπου ενα εξάμηνο που τον πήρε δανεικό τον Γιαπωνέζο η Μπεσίκτας στην χειμερινή περίοδο του 2019, έπαιξε 14 μάτς πρωταθλήματος και έβαλε 4 γκολ και 2 ασσίστ.