Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Πάντως στην προπόνηση κανονικά οι ντουγκλας ζαμπα
O Αουγκουστο πρέπει να δώσει λύσεις!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ντάγκλας είναι καλός παίκτης και σίγουρα πολύ καλύτερος από αυτό που είδαμε πέρυσι (πρώτη φορά βγήκε από την χώρα του). Μακάρι να επανέλθει φουριόζος.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μακάρι να ισχύουν όσα ακούγονται για Ντιαμπι και Λουμ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Για Λουμ δεν γράφτηκε κάπου πέρα από εδώ μέσα νομίζω. Το παλικάρι παίζει να τρολάρει κιολας.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Ο Ντιαμπί μετά την μεταγραφή του Ταμπάτα στην Σπόρτινγκ μάλλον περισσεύει. Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να επιλέξει να έρθει στον ΠΑΟΚ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το παλικάρι όχι τρολαρει αλλά κοροϊδεύει
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Unpsofable78 έγραψε:Το αν είναι παπατζης το παληκάρι που ισχυρίστηκε ότι έχει πληροφορίες θα φανεί.Αλλα το να τον κράζουμε εκ των προτέρων, όπως και να μιλάμε υποτιμητικά σχετικά με αυτόν δεν είναι σωστό ρε παιδιά.

Πόσο μάλλον όταν τις 50 τελευταίες σελίδες οι περισσότεροι είστε οφ τοπικ και μόνο κράζετε
Έχει γ@μηθεί το topic, να γράφει ο καθένας ότι άσχετο του κατέβει στην γκλάβα του και τους έπιασε ο πονός που είπε ένα όνομα ο Ματίας.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

MΠορει να μου πει καποιος, απο τη στιγμή που περασαμε την Μπεσικτας και εξασφαλίσαμε ετσι το Ε.L., ΓΙΑΤΙ δεν καναμε τοτε μεταγραφες (για να χτυπησουμε τσ.λ.) και τις κανουμε τώρα???
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Oποιοσδηποτε γραφει ονοματα ετσι χυμα χωρις να αναφερει την πηγη ειναι παπατζης κ ως τετοιος αξιζει να αντιμετωπιστει.Αν θελει να βοηθησει τα τζανκια των μεταγραφων , στελνει ενα mail στους μοντς που λεει οτι ξερει με πηγες κλπ κ δε λερωνει το αβαταρ του .
Ειναι τοσο απλο.
Τα εχω πλβροφοριες τα λεει ο βλακωτος ο κολκας κ κατι τετοια λιμα.Εδω δε χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Για Λουμ δεν γράφτηκε κάπου πέρα από εδώ μέσα νομίζω. Το παλικάρι παίζει να τρολάρει κιολας.
Οκ ίσως.Δεν μπορώ να ξέρω αλλά τέτοιο κράξιμο δεν τρώνε πχ πορκυ και παγωτατζης.
Κι εγώ σαν μ@λ@κ@ς τις προάλλες άνοιγα transfermarkt να δω ποιός είναι αυτός ο τερματας που παίρνουμε από Γερμανία.

Στην συνέχεια είδα ωραιοτατους χαβαλεδες που με έκαναν να καταλάβω τί είδους πληροφορίες είχε ο παγωτατζης.
Κράξιμο πάντως δεν είδα...χαβαλε μόνο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Πάντως στην προπόνηση κανονικά οι ντουγκλας ζαμπα
O Αουγκουστο πρέπει να δώσει λύσεις!

Ο Ντάγκλας είναι καλός παίκτης και σίγουρα πολύ καλύτερος από αυτό που είδαμε πέρυσι (πρώτη φορά βγήκε από την χώρα του). Μακάρι να επανέλθει φουριόζος.
Θεωρώ πως ίσως φανεί περίπτωση καντουρι, ερχόμενος σε πιο σωστή θέση για τα μέτρα του.

boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Magpies4 έγραψε:Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.

Εγώ τους δίνω 3 μέρες για να δώ τί ακριβώς παίζει.
Να φτιαχτεί; Γιατί μέχρι στιγμής εγώ μόνο "γκρεμίσματα" βλέπω....Αν εξαιρέσεις Andrija Zivkovic και άντε και Schwab οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις είναι επιπέδου Αστέρα Τρίπολης!Αυτή την στιγμή ακόμα και το αεκάκι μοιάζει πιο πλήρη ροστερ από εμάς.Κανονίστε να μην βγούμε ούτε Ευρώπη του χρόνου....Να θυμίσω πως θα έχει μόνο 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια!2,5 μέρες ακόμα μήπως και φέρουμε 2 κανονικά χαφ,1 μεσοεπιθετικό, 1 ακραίο μπακ κατά προτίμηση να παίζει και δεξιά και αριστερά,1 φορ και ίσως και έναν τερματοφύλακα εφόσον χαιρετίσουν Rey και Άλεξ!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Ματίας έχει επικοινωνήσει με τον sourmenetes.
Μη μας ζαλίζετε τα μέζεα μερικοί μερικοί που έχετε ξεσκιστεί στα off topic.

Υπάρχει ο mod να πει εάν κάποιος είναι παπατζής ή όχι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Kαλε τι βαρβαρος
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Unpsofable78 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Για Λουμ δεν γράφτηκε κάπου πέρα από εδώ μέσα νομίζω. Το παλικάρι παίζει να τρολάρει κιολας.
Οκ ίσως.Δεν μπορώ να ξέρω αλλά τέτοιο κράξιμο δεν τρώνε πχ πορκυ και παγωτατζης.
Κι εγώ σαν μ@λ@κ@ς τις προάλλες άνοιγα transfermarkt να δω ποιός είναι αυτός ο τερματας που παίρνουμε από Γερμανία.

Στην συνέχεια είδα ωραιοτατους χαβαλεδες που με έκαναν να καταλάβω τί είδους πληροφορίες είχε ο παγωτατζης.
Κράξιμο πάντως δεν είδα...χαβαλε μόνο
Ντάξει δεν χρειάζεται κράξιμο σε κανέναν. Υπάρχουν αυτοί που πρέπει να το κάνουν αν το κρίνουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

boogeyman77 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.

Εγώ τους δίνω 3 μέρες για να δώ τί ακριβώς παίζει.
Να φτιαχτεί; Γιατί μέχρι στιγμής εγώ μόνο "γκρεμίσματα" βλέπω....Αν εξαιρέσεις Andrija Zivkovic και άντε και Schwab οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις είναι επιπέδου Αστέρα Τρίπολης!Αυτή την στιγμή ακόμα και το αεκάκι μοιάζει πιο πλήρη ροστερ από εμάς.Κανονίστε να μην βγούμε ούτε Ευρώπη του χρόνου....Να θυμίσω πως θα έχει μόνο 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια!2,5 μέρες ακόμα μήπως και φέρουμε 2 κανονικά χαφ,1 μεσοεπιθετικό, 1 ακραίο μπακ κατά προτίμηση να παίζει και δεξιά και αριστερά,1 φορ και ίσως και έναν τερματοφύλακα εφόσον χαιρετίσουν Rey και Άλεξ!
Το αντε τι είναι χαριστικό για σβαμπ;;;

Είδαμε πολλά τέτοια χαφ;;;

Σόρρυ αλλά ο άνθρωπος είναι ολοκληρωμένο χαφ πολύ καλού επιπέδου.

Επίσης ο τσολακ, άσχετα αν ήρθε στη θέση ακπομ, θεωρείται ότι είναι παίκτης που θα δώσει πράγματα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”