Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Πας και δινεις 850.000 για τον Νινουα και ο Τσοριτς θα παει στη Φενλο...
- pisakaipoupoula
Κ εγώ παλιότερα, δνε έχει σημασία.
Σημασία έχει να παίρνουμε 20χρονους αλλά με ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
Καλός ο Μπράνταριτς με το χάλι που έχουμε τώρα στα χαφ αλλά σε δυο χρόνια η αξία του για αγορά θα είναι 0!
Τον Τσόριτς γιατί τον παρατήσαμε?τι μας χάλασε, ο μανατζερ του?αστειότητες
Σημασία έχει να παίρνουμε 20χρονους αλλά με ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
Καλός ο Μπράνταριτς με το χάλι που έχουμε τώρα στα χαφ αλλά σε δυο χρόνια η αξία του για αγορά θα είναι 0!
Τον Τσόριτς γιατί τον παρατήσαμε?τι μας χάλασε, ο μανατζερ του?αστειότητες
- Sick Bastard
PAOK_Antarctica έγραψε:Τουρουρουρουρουρου ρουρουυυυυυυυ
(Μουσική ρετιρέ και freeze frame με Καμαρά να σηκώνει τους ώμους και να χαμογελάει με ύφος "ε αφού με ξέρετε τι μπαγασας είμαι")
έλα ρε Antarctica άρχοντα καλημέρα!!!
-
ron-swanson
Ο Τσοριτς που πήγε πέρσι στην Σεγούντα και δεν μπόρεσε να παίξει καν βασικός, από πού κι ως που είναι παιχτουρα ;
- Sick Bastard
Τα μισά απ τα 850 είναι για τη μύτη, τον είδα στην τιβι με τον Βόλο, ανφας δεν τον βλέπεις ποτέ, τον κρύβει ο μύτος, μόνο προφίλ βλέπεται ο παίχτης. Άρα το μυρίζει το τόπι.joshua έγραψε:Πας και δινεις 850.000 για τον Νινουα και ο Τσοριτς θα παει στη Φενλο...
Ο Τσόριτς δεν έχει τέτοια μύτη, οπότε κλαϊν, ούτε καν τον ξέρω στο μεταξύ.
Καλυτερες προυποθεσεις παντως απο τον Νινουα...Απλα ο Τσοριτς ειναι ενας παικτης στα 23 που εκανε νωρις το μπαμ,δεν βρηκε χωρο στη Ρομα και πλεον ψαχνεται για να επανελθει.Αν ειχε συνεχισει οπως ξεκινησε δεν θα μπορουσες να τον πλησιασεις και εγω πιστευω πως τετοιες ευκαιριες πρεπει να τις εκμεταλευεσαι.Και ο Μισιτς στον ΠΑΟΚ απο 1 χρονο απραξια ηρθε ξερεις...ron-swanson έγραψε:Ο Τσοριτς που πήγε πέρσι στην Σεγούντα και δεν μπόρεσε να παίξει καν βασικός, από πού κι ως που είναι παιχτουρα ;
Καποτε ο Αρνεσεν εφερε κατι αντιστοιχες καραβιες δηθεν ταλεντων, και εφυγε βραδυ...joshua έγραψε:Πας και δινεις 850.000 για τον Νινουα και ο Τσοριτς θα παει στη Φενλο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Ο Τσοριτς δυο χρονια εχει να παιξει μπαλα απ' οτι βλεπω. Γενικα μην με παρεξηγεις κι εγω ειμαι φουλ της αποψης να φερνει ο ΠΑΟΚ ταλεντα που εμειναν πισω. Αλλα ο Τσοριτς ειναι κακη περιπτωση. Η Roma εδωσε 6 εκατομμυρια για να τον παρει πριν δυο χρονια. Ποση ρητρα να σου βαλει; Δεν θα θελει τα λεφτα της πισω; Εχει και συμβολαιο ενα εκατομμυριο τον χρονο. Αντε να δωσεις τα μισα για να τον φερεις. Οποτε και να τον φερεις εδω μαλλον δεν θα μπορεις να τον κρατησεις μετα. Αρα θα κατσεις να βελτιωσεις εναν παιχτη για να γυρισει μετα στην ομαδα του. Ο Νινουα ναι ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ταλεντο, αλλα πρωτον ειναι 21 ακομα και δευτερον ειναι δικος σου παιχτης πλεον. Δεν τον βελτιωνεις για αλλους.joshua έγραψε:Καλυτερες προυποθεσεις παντως απο τον Νινουα...Απλα ο Τσοριτς ειναι ενας παικτης στα 23 που εκανε νωρις το μπαμ,δεν βρηκε χωρο στη Ρομα και πλεον ψαχνεται για να επανελθει.Αν ειχε συνεχισει οπως ξεκινησε δεν θα μπορουσες να τον πλησιασεις και εγω πιστευω πως τετοιες ευκαιριες πρεπει να τις εκμεταλευεσαι.Και ο Μισιτς στον ΠΑΟΚ απο 1 χρονο απραξια ηρθε ξερεις...ron-swanson έγραψε:Ο Τσοριτς που πήγε πέρσι στην Σεγούντα και δεν μπόρεσε να παίξει καν βασικός, από πού κι ως που είναι παιχτουρα ;
Δανεικο με μια οψιον στα 3 μυρια και ενα συμβολαιο στα 500.000 μια χαρα τον εφερνες,θα ειχες και 1 χρονο να τον αξιολογησεις οπως τον Μισιτς και αν δεν σου εκανε στο καλο.Ο Νινουα αν δεν σου βγει τελος.Οταν βρισκεις ενδιαφερουσες περιπτωσεις δανεικων με διαχειρισιμη ρητρα πρεπει να τις χτυπας,οχι δανεικους τυπου Ουεγκε χωρις ρητρα και καλυτερα να μην το συνεχισω...
- Sick Bastard
Α κατάλαβα ποιον Coric λέτε, τον έπαιρνα στο manager, εκεί γαμούσε, αλλά κανονικά για την ώρα, δεν έχει δείξει τίποτα. Καλύτερα ο μυτόγκας. Ο Νινούα θα βγει ρε, τέτοια μύτη δεν χάνεται, το πολύ πολύ θα δουλεύει στο λιμάνι (που ανήκει λίγο στον Ιβάν, μην το ξεχνάμε και θα βοηθάει τα σκυλιά για ναρκωτικά, noor2 )
4-3-3 το καλό το παλιό το ορθόδοξο το Μπολονιστικο με τα 3 χαφ,
Μπρανταριτς, Σβαμπ, Καντουρι, Αουγκούστο δλδ η τετράδα σου με εναλλαγές και ροτεισο..
Μπροστά τριάδα Ζιφκο, Τσολακ, Τανκς Κουτσολιακου και ψάξτε τον δεύτερο.
Άιντε.. προλαβαίνουμε..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπρανταριτς, Σβαμπ, Καντουρι, Αουγκούστο δλδ η τετράδα σου με εναλλαγές και ροτεισο..
Μπροστά τριάδα Ζιφκο, Τσολακ, Τανκς Κουτσολιακου και ψάξτε τον δεύτερο.
Άιντε.. προλαβαίνουμε..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Parolos έγραψε:4-3-3 το καλό το παλιό το ορθόδοξο το Μπολονιστικο με τα 3 χαφ,
Κυρ-Νίκο, 4 χαφ έβαλες στην 3αδα
Δεν σου λέει τίποτα ότι πάει στη Φενλο; Ή ότι προτάθηκε στον Άρη;joshua έγραψε:Πας και δινεις 850.000 για τον Νινουα και ο Τσοριτς θα παει στη Φενλο...
-
xrisitsapa
Πως τα εχουμε καταφερει ετσι και υστερουμε σε ροστερ ακομα και απο την κουλα, δεν εχω καταλαβει..
Στα φορ εχουν Ολιβειρα-Ανσαριφαρντ κι εμεις Τσολακ- Σβιντερσκι
Στα χαφ εχουν 4 μετριους ενω εμεις μονο 2 καλους και μετα το χαος.
Κατορθωμα...
Στα φορ εχουν Ολιβειρα-Ανσαριφαρντ κι εμεις Τσολακ- Σβιντερσκι
Στα χαφ εχουν 4 μετριους ενω εμεις μονο 2 καλους και μετα το χαος.
Κατορθωμα...