Ετσι ακριβωςjoshua έγραψε:Δεν πρέπει να υπάρχει περισσότερο χάφ Τριάδας από τον Μπρανταριτς. Deep lying play maker που πάντα έπαιζε με 2 χάφ μπροστά του. Αν τον βάλεις αυτόν εκεί που παίζει ο Σβαμπ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι εκτός και αν τρίζει η καρέκλα του Αμπελ και αλλάζουμε πάλι πλάνο και φτιάχνουμε ομάδα για 4-3-3...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Eκτός και αν τρίζει η καρέκλα του Αμπελ και αλλάζουμε πάλι πλάνο και φτιάχνουμε ομάδα για 4-3-3...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 01 Οκτ 2020, 20:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για Bradaric ναι, μέσα με τα μπουνια.
Παιχτης τουλάχιστον αντίστοιχης ποιότητας με Μισιτς και 100% κατάλληλος να κάνει 2αδα με τον Καντουρι στο 4-2-3-1 που θα παίζουμε σε λίγο καιρό...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιχτης τουλάχιστον αντίστοιχης ποιότητας με Μισιτς και 100% κατάλληλος να κάνει 2αδα με τον Καντουρι στο 4-2-3-1 που θα παίζουμε σε λίγο καιρό...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περισσότερο από την τεχνική (την οποία εκτιμώ παρά πολύ και τη θέλω) περισσότερο από την ταχυδύναμη (την οποία θαυμάζω και αναγνωρίζω την χρησιμότητα της) θέλω οι παίκτες μας να είναι έξυπνοι.
Να εχουνε ποδοσφαιρικό μυαλό!
Ε Ξ Υ Π Ν Ο Ι
Τέτοιους δεν έχουμε γι αυτό και αποκλειστήκαμε για άλλη μια φορά.
Να εχουνε ποδοσφαιρικό μυαλό!
Ε Ξ Υ Π Ν Ο Ι
Τέτοιους δεν έχουμε γι αυτό και αποκλειστήκαμε για άλλη μια φορά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τώρα αλήθεια σας κακοπεφτει ο Μπρανταριτς;
Πέρσι που ήμασταν και πιο large παρακαλούσαμε να έρθει.
Προτιμάτε δηλαδή για αλλαγή τον Εσιτι;
Μακάρι λέω εγώ και να κλείσουμε και έναν καλό δανεικό μεσοεπιθετικο και πάμε για ότι γίνει.
Μακάρι λέω εγώ και να κλείσουμε και έναν καλό δανεικό μεσοεπιθετικο και πάμε για ότι γίνει.
-
Το κακο ειναι οτι πολλα κοινα με τον εσιτι, και παιζουν στην ιδια θεση.. ΜΟΝΟMitsospaoki4 έγραψε:Τώρα αλήθεια σας κακοπεφτει ο Μπρανταριτς;
Δηλαδη αμυντικα χαφ με 2 χαφ μπροστα τους
Εμεις ΔΕΝ παιζουμε ετσι.
Δεν κάνει εαν θέλουμε να παίξουμε ένα 433 στα ματς με ομάδες που θα κλείνονται;
Γιατί και το 352 ή 343 ποσο και που να το παιξεις; αντε στα εκτός ομίλων, στο τηγάνι και οακα;
Εάν φέρουν 2 χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά;
Γιατί και το 352 ή 343 ποσο και που να το παιξεις; αντε στα εκτός ομίλων, στο τηγάνι και οακα;
Εάν φέρουν 2 χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά;
Αν δεν ερθει απο Μπαρτσα η εστω απο ρεαλ ρε παιδι μου δε μας κανει
Αν ισχυει αυτο αλλα και οτι ακουστηκε οτι θελουν να πουλησουν τον Ιγκασον, μπορει να υπαρχει και το αλλο το σεναριο, τραβηγμενο απο τα μαλλια βεβαια αλλα οχι επιστημονικη φαντασια. Οτι ο Αμπελ εκανε προετοιμασια στα περσινα πλειοφ το 3-4-3 για να το παιξουμε στα δυσκολα ματς των προκριματικων και οτι σιγα σιγα θα το ξαναγυρισει σε αυτο που ηθελε να παιξει απο την αρχη που ηρθε.joshua έγραψε:Δεν πρέπει να υπάρχει περισσότερο χάφ Τριάδας από τον Μπρανταριτς. Deep lying play maker που πάντα έπαιζε με 2 χάφ μπροστά του. Αν τον βάλεις αυτόν εκεί που παίζει ο Σβαμπ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι εκτός και αν τρίζει η καρέκλα του Αμπελ και αλλάζουμε πάλι πλάνο και φτιάχνουμε ομάδα για 4-3-3...
-
Με το καλό να έρθει. Νομίζω ομως πως χρειαζόμαστε και ένα μεσοεπιθετικο να μοιράζει σωστά την μπάλα και όχι να πέφτει πάνω στους αντιπάλους.
Παικτουρα ο μπραντα .
Θα παίξει μερικά παιχνίδια δυάδα με τον καντουρι και μετά στο 4-3-3 που θα παίζουμε θα βγάλει μάτια
Θα παίξει μερικά παιχνίδια δυάδα με τον καντουρι και μετά στο 4-3-3 που θα παίζουμε θα βγάλει μάτια
- invincible
Η γνωστή fail ιστορία της διοίκησης που κάνει κάθε χρόνο . Πρώτα ο αποκλεισμός και μετά κάνουμε μεταγραφές για να λέμε ότι κάναμε... με παίχτες που θα συζητάμε μετά από καιρό πως θα γίνει να τους πουλήσουμε και να τους ξεφορτωθούμε. Είμαι πολύ θυμωμένος αν γίνει η μεταγραφή Μπρανταριτς γιατί πρόκειται για άλλο ένα ΑΡΓΟ και ΒΑΡΥ ΧΑΦ που δεν κάνει ούτε καν για την Κάλιαρη και την Θελτα. Αυτό είναι το ΧΑΦ που έψαχνε ο ΠΑΟΚ? Αυτή είναι μεταγραφή Ρεμπε και Φερέιρα? Γιώργο εσύ πάλι? Είναι κρίμα τρώνε τα λεφτά του Σαββίδη ας τον ενημερώσει κάποιος τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. ΕΛΕΟΣ Φτάνει δεν λυπάστε τον ΠΑΟΚ λυπηθείτε λίγο τον άνθρωπο τον έχετε ρημάξει.
Θα κάνω τα πάντα να μην γίνει αυτή η μεταγραφή και να χαλάσει. Έλεος με τα ΑΡΓΑ ΧΑΦ στον ΠΑΟΚ ΕΛΕΟΣ. όλοι αυτοι που θέλουν τώρα Μπρανταριτς του χρόνου θα συζητάνε πως θα τον διώξουμε. Μην κάνετε καμία μεταγραφή εκεί στην ΠΑΕ δεν τον έχετε. Αφήστε τον Ρεμπε να δουλέψει και σταματήστε τις μανατζαριες και τις καραβιες από το FM του Γιώργου.
Θα κάνω τα πάντα να μην γίνει αυτή η μεταγραφή και να χαλάσει. Έλεος με τα ΑΡΓΑ ΧΑΦ στον ΠΑΟΚ ΕΛΕΟΣ. όλοι αυτοι που θέλουν τώρα Μπρανταριτς του χρόνου θα συζητάνε πως θα τον διώξουμε. Μην κάνετε καμία μεταγραφή εκεί στην ΠΑΕ δεν τον έχετε. Αφήστε τον Ρεμπε να δουλέψει και σταματήστε τις μανατζαριες και τις καραβιες από το FM του Γιώργου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος invincible την Πέμ 01 Οκτ 2020, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πρόταση ΠΑΟΚ για Μπράνταριτς
Τι συζητούν ο Δικέφαλος με την Κάλιαρι
Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ) ο Δικέφαλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Φιλίπ Μπράνταριτς.
Πιο συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν στην ιταλική ομάδα πρόταση δανεισμού του 28χρονο Κροάτη μέσου.
Ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.
Εξελίξεις στο θέμα του Μπράνταριτς αναμένεται να υπάρχουν σύντομα και πιο συγκεκριμένα η Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες μέρες.
inpaok
Τι συζητούν ο Δικέφαλος με την Κάλιαρι
Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ) ο Δικέφαλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Φιλίπ Μπράνταριτς.
Πιο συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν στην ιταλική ομάδα πρόταση δανεισμού του 28χρονο Κροάτη μέσου.
Ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.
Εξελίξεις στο θέμα του Μπράνταριτς αναμένεται να υπάρχουν σύντομα και πιο συγκεκριμένα η Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες μέρες.
inpaok