Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κάντε δυο μεταγραφές να έχει βάθος πάγκου ο Παμπλο.

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κάντε δυο μεταγραφές να έχει βάθος πάγκου ο Παμπλο.
Κοίτα να δεις που οι Εγγλέζοι για κάτι Γαλλάκια CB δίνουν 40 εκ. και για τον Ντίας 68 κ. και εμάς για τον Ισλανδό δια μαγείας θα μας προσφέρουν 4.invincible έγραψε:Σημερινές μπαταριές που ρίξανε οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ στο ράδιο:
Υπάρχει πρόταση για πώληση Ινγκανσον από ομάδα της Πρεμιερ.
Υπάρχει χαφ επίσης από την Πρέμιερ που πέρσι έπαιζε δανεικός στο Γαλλικό πρωτάθλημα που είναι κοντά.
Με τα τι και τα πως δεν κάνουμε δουλειά ,ουτε εσυ ουτε εγώ ξέρουμε λεπτομερειες για ότι συμβαίνει,αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι γεγονότα ,όπως ότι έπαιξες 2 παιχνιδια play off χωρίς δεξί μπακ και επιθετικο. Αυτό με οποίο τρόπο και να το δεις είναι διοικητική αποτυχία. Κάποιοι πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να μην γίνονται αυτά τα λάθη όποτε δεν με ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες.kataramenos5 έγραψε:Ξερεις να μου πεις ποτε ηρθε η προταση για Ακπομ?Αν υπηρχαν αλλες ευκαιριες νωριτερα σ αυτα τα λεφτα? Γιατι δεν εκλεισε τελικα ο Γιανκο? Γιατι ο Ρεμπε τον εφερεjoshua έγραψε:Ποιος ζητησε ρε κατ παικταραδες εκατομμυριων μην με τρελαινεις και εσυ,μια χαρα συνηδητοποιημενοι ειναι οι οπαδοι.Να μην εχω διδυμο Τζολη,Κουτσια για την ιδια θεση θελω η εστω ενα Σβαμπ ακομα στα χαφ και αυτα οχι για τα παιχνιδια με την Κρασνονταρ.Για αυτα αρκουσε ενα δεξι μπακ και ενας επιθετικος να ειναι εδω πιο αμεσα.
Αν δε τα ξερουμε αυτα πως ριχνουμε ευθηνη?Εχετε ξανακανει διαπραγματευσεις και ξερετε οτι οι συμφωνιες κλεινονται σε 2-3 μερες?
Υγ μην αρπαχτουμε παλι το κοβω εδω
Εμένα οι πληροφορίες με ενδιαφέρουν από όπου κι αν εκπορεύονται, εφόσον έχουν βάση.rainmaker έγραψε:Όπως την πήρες αυτή την πληροφορία πέρα τη στα σκουπίδια.
Ντροπή να αναπαράγουμε μετρουλακη ακόμα και αν έχει δίκιο δεν αξίζει της προσοχής μας