Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Αντε ας βγει κανα ονομα μεταγραφικου στοχου γιατι εχουν σπασει τα νευρα μας απο χθες. Να ασχοληθουμε και με τιποτα αλλο.
- rade paprica
Βάζοντας στην άκρη τα νεύρα από χθες, θα περιμένω ως τις 5 Οκτώβρη με την καλόπιστη ματιά ότι όντων υπάρχει πλάνο και πρότζεκτ.
Δε θα ζητήσω "πολλές" μεταγραφές (άσχετα αν ίσως τις χρειαζόμαστε), μόνο δύο, χαφ και φορ
Δε θα ζητήσω μεταγραφές που θα κάνουν πάταγο ή θα μας "αλλάζουν επίπεδο" (snoufel δυστυχώς κράτα τις βόμβες σου)
Δε θα ζητήσω καν οι 2 μεταγραφές να είναι επιπέδου Ζίφκοβιτς (που θα έπρεπε αλλά τέλος πάντων)
Θα ζητήσω να είναι όμως τουλάχιστον επιπέδου Σβαμπ
Αν δεν έρθουν τουλάχιστον 2 τέτοιοι παίχτες, τότε μάλλον το μόνο πλάνο που υπάρχει είναι το οικονομικό
Η χρονιά είναι κρισιμότατη
Δεν ήταν απλώς η "τελευταία" (τρόπος του λέγειν) μας ευκαιρία να παίξουμε ΤΣ.Λ., είναι και η τελευταία μας συμμετοχή σε ομίλους Ε.Λ για κάποια χρόνια τουλάχιστον
Ας την εκμεταλλευτούμε
Δε θα ζητήσω "πολλές" μεταγραφές (άσχετα αν ίσως τις χρειαζόμαστε), μόνο δύο, χαφ και φορ
Δε θα ζητήσω μεταγραφές που θα κάνουν πάταγο ή θα μας "αλλάζουν επίπεδο" (snoufel δυστυχώς κράτα τις βόμβες σου)
Δε θα ζητήσω καν οι 2 μεταγραφές να είναι επιπέδου Ζίφκοβιτς (που θα έπρεπε αλλά τέλος πάντων)
Θα ζητήσω να είναι όμως τουλάχιστον επιπέδου Σβαμπ
Αν δεν έρθουν τουλάχιστον 2 τέτοιοι παίχτες, τότε μάλλον το μόνο πλάνο που υπάρχει είναι το οικονομικό
Η χρονιά είναι κρισιμότατη
Δεν ήταν απλώς η "τελευταία" (τρόπος του λέγειν) μας ευκαιρία να παίξουμε ΤΣ.Λ., είναι και η τελευταία μας συμμετοχή σε ομίλους Ε.Λ για κάποια χρόνια τουλάχιστον
Ας την εκμεταλλευτούμε
Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται ο Όλαφ Ρέμπε με τον 23,5 ετών Ισπανό https://www.transfermarkt.com/luis-muno ... ler/355624 ! Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι που τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα. Ο ύψους 1,82 μ. ανασταλτικός χαφ, αγωνίστηκε επίσης στις Κόρντομπα και Λούγκο, ομάδες της Σεγκούντα της χώρας του. Αν επέλθει οριστική συμφωνία, θα βρίσκεται αύριο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το κατά πάσα πιθανότητα τριετές συμβόλαιό του. Δείτε τον εδώ: https://youtu.be/y9VynUraIkM.
-
Εντάξει εσύ μας ελειπες! Α ρε Πορκυ που το βρίσκεις το κουράγιο!
παντως ρε ΠΟΡΚΑΡΕ διαβαζοντας τους παπαδες σου κανει μπαμ οτι εισαι πιο προσαρμοστικος απ τον Αμπελ 

α ωραια, σου κανα την καρδια περιβολι και γω παραπανω μετα τα χτεσινα δλδobanebane έγραψε:jibbie έγραψε:ναι το λεω γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι ελεγες για μυριο, μπορει να θυμαμαι λαθος. ειπα απλα να σε προειδοποιησω μη σου ρθει αποτομο
Εγώ το έγραψα και ζητάω συγγνώμη,λάθος μου το μυριο,μου είχε κολλήσει με τις αυξήσεις που είχαν ανακοινωθεί, αυτό το ποσό.
570 η νίκη και 190 η ισοπαλία.

-
Ρε Ιβαν δεν μπορεις να κανεις ενα repeat του 2017 που ηρθανε τελευταια στιγμη Βιειρινια, Μαουρισιο, Ζαμπρανο (και Ελ Καντουρι μερικες μερες πριν) και γυρισε ολο το κλιμα;
Δεν αντεχεται αυτη η ξενερα απο χθες. Θα ετοιμαζομασταν για κληρωση το απογευμα και μεταγραφες απο αυριο και τωρα μαλωνουμε μεταξυ μας. Α ρε πουτανα τυχη, μια φορα γαμω! Μια φορα!
Δεν αντεχεται αυτη η ξενερα απο χθες. Θα ετοιμαζομασταν για κληρωση το απογευμα και μεταγραφες απο αυριο και τωρα μαλωνουμε μεταξυ μας. Α ρε πουτανα τυχη, μια φορα γαμω! Μια φορα!
Δεν νομίζω να γίνουν κινήσεις αν δεν φύγει κάποιος παίχτης μας
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- black_star_ninja
Πορκαρε οσο και αν γουσταρω τις "ειδησεις" σου και καθε φορα ψαχνω να δω τον παικτη, πιστευω οτι στην Ελλαδα -εφοσον μεινουμε πιστοι στο προτζεκτ Φερειρα- δε θα χρειαστουμε ανασταλτικο χαφ. Εχουμε Εσιτι, εχουμε και Αουγκουστο (εστω και κατ'αναγκη ανασταλτικο χαφ). Απεναντιας θα χρειαστουμε ενα μπακ-απ των Σβαμπ/Καντουρι.
Βρε αδελφέ Αμπαλαέα, οκτώ αποχωρήσεις μας βγάζεις στις ήδη προηγηθείσες τρεις, χώρια Στοχ, Σουηδός, Μαου-. Από τις αποχωρήσεις αυτές κάποιοι φέτος είναι βασικοί και κάποιοι ήταν και πέρσι. Με τι θα μείνουμε, με την Κ19 ή θα έλθει σε 5 μέρες η μισή Ευρώπη και το ένα τέταρτο της Λατινικής Αμερικής;
Προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις θέλουμε (6άρι, ακραίος επιθετικός) και να φύγουν παίκτες που δεν υπολογίζονται καθόλου (Ρέι;) ή δανεικοί (Μιχάι-δύσκολο αν συνεχίζουμε αυτό το ανεδαφικό στην Ελλάδα τουλάχιστον 3-4-3).
Προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις θέλουμε (6άρι, ακραίος επιθετικός) και να φύγουν παίκτες που δεν υπολογίζονται καθόλου (Ρέι;) ή δανεικοί (Μιχάι-δύσκολο αν συνεχίζουμε αυτό το ανεδαφικό στην Ελλάδα τουλάχιστον 3-4-3).
Ποσοι ακομα πρεπει να φυγουν. Μαουριτσιο, Βιερινια, Λημνιος, Ακπομ, Ματος, Ζαμπα, Στοχ, Λαμπρου απο την περσινη ομαδα και παραλληλα Βερνμπλουμ, Ουαρντα, Μιχογεβιτς, Τσιγγαρας και 2-3 ακομα μικροι γενικα απο το ροστερ.Argaliad έγραψε:Δεν νομίζω να γίνουν κινήσεις αν δεν φύγει κάποιος παίχτης μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 01 Οκτ 2020, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Όσοι μπορούνicue έγραψε:Ποσοι ακομα πρεπει να φυγουν. Μαουριτσιο, Βιερινια, Λημνιος, Ακπομ, Ματος, Ζαμπα, Στοχ, Λαμπρου απο την περσινη ομαδα και παραλληλα Βερνμπλουμ, Ουαρντα, Μιχογεβιτς, Τσιγγαρας και 2-3 ακομα μικροι γενικα απο το ροστερ.Argaliad έγραψε:Δεν νομίζω να γίνουν κινήσεις αν δεν φύγει κάποιος παίχτης μας
Γιαννούλης, Καντούρι...γιατί όχι και ο Α. Ζίβκοβιτς
ο Εσίτι να μείνει, τον αγαπώ, αν και από χθες την καρδιά μου την έχει κλέψει ο Μούσα, αν μπορέσει να σταθεροποιηθεί σε αυτήν την απόδοση θα είναι πολύ γαμάτος (στον πάγκο να κοιτάει τον Κρέσπο να παίζει στη θέση του)
Η τωρινή κατάσταση λέει ότι χρειαζόμαστε χαφ, μεσοεπιθετικό και φυσικά δεξί μπακ και σέντερ φορ

Η μέρα της μαρμότας
Έχοντας στο μυαλό μου τον περσινό Ροντριγκο και το κάκιστο αλλά πολύ μικρο δείγμα του Ουαγκε, ανησυχώ περισσότερο απ όλες τις θέσεις γι αυτή του δεξιού μπακ.
Με το υπάρχον σύστημα και κόντρα στις μικρές ομάδες στην Ελλάδα, εκει θες οδοστρωτήρα. Έναν Ματος στα καλά του.
Μακάρι ο ο Ουαγκε να μας βγει.
Με το υπάρχον σύστημα και κόντρα στις μικρές ομάδες στην Ελλάδα, εκει θες οδοστρωτήρα. Έναν Ματος στα καλά του.
Μακάρι ο ο Ουαγκε να μας βγει.
jibbie έγραψε:α ωραια, σου κανα την καρδια περιβολι και γω παραπανω μετα τα χτεσινα δλδobanebane έγραψε:jibbie έγραψε:ναι το λεω γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι ελεγες για μυριο, μπορει να θυμαμαι λαθος. ειπα απλα να σε προειδοποιησω μη σου ρθει αποτομο
Εγώ το έγραψα και ζητάω συγγνώμη,λάθος μου το μυριο,μου είχε κολλήσει με τις αυξήσεις που είχαν ανακοινωθεί, αυτό το ποσό.
570 η νίκη και 190 η ισοπαλία.