Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:ναι το λεω γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι ελεγες για μυριο, μπορει να θυμαμαι λαθος. ειπα απλα να σε προειδοποιησω μη σου ρθει αποτομο :mrgreen:

Εγώ το έγραψα και ζητάω συγγνώμη,λάθος μου το μυριο,μου είχε κολλήσει με τις αυξήσεις που είχαν ανακοινωθεί, αυτό το ποσό.
570 η νίκη και 190 η ισοπαλία.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Τους έχω ικανούς πάντως να φέρουν μόνο τερματοφύλακα... :mrgreen:
Εγώ δυστυχώς τους έχω ικανούς να μην φέρουν ούτε τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν μιλαω για γκρεξιτ για μια χρονια αλλα για 5 για δεκα.να κλεισει το πλυντηριο.να πα να γαμηθει.μηπως τι καταλαβαινουμε.αποκλεισαμε μπενφικα μπεσικτας και ο γαυρος απεκλεισε τσατσικα την ομονοια και κουναει το δαχτυλο.και εμεις κοντευουμε να κατεβουμε στους δρομους να δειρουμε τους δικους μας.και απο του χρονου κονφερενς.που δεν εχω κανενα προβλημα με την κονφερενς.με τη μανια αυτοκριτικης και εσωτερικης φαγωμαρας εχω.μας βιαζουν και σκεφτομαστε οτι μαλλον εμεις φταιμε επειδη ντυθηκαμε προκλητικα.
μιλαμε για την περσινη αποτυχια ενω δεχθηκαμε πολεμο με πυρηνικα.ξεχναμε τα πυρηνικα και μενουμε στην αποτυχια.
μοιραια και φετος πυρηνικα θα εχουμε και εμεις θα κυνηγαμε τους ουαγκεδες παλι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

barlow4 έγραψε:δεν ειναι αιρετικο gospi , καφενειακο ειναι.αμπαλο μπορεις να τον πεις και ειναι.αδιαφορο σε καμια περιπτωση.
Ναι οκ, πες το οπως θελεις.
Εγω ξερω πως περσι η ομαδα εκανε τραγικες εμφανισεις και αυτος ποσταρε ιστορίες τα κοκτειλ του και τα πάρτυ του.
Και αμπαλος ειναι και κακομαθημενος ειναι και αδιάφορος ειναι.
Και δεν μιλαω για τον Ιβαν αλλα για τον Γιωργη που ειδε τον ΠΑΟΚ ως μεσο προσωπικης ικανοποιησης.
Το παιξαμε τεχνικοί διευθυντες στις πλατες του ΠΑΟΚ. Το.παιξαμε δηθεν χουλιγκαν (αστειες καταστάσεις με φωτο έξω απο το σκουλικιδης) στις πλατες του ΠΑΟΚ και τωρα που ο ΠΑΟΚ δεν αφηνει περιθωρια για γουστα, και πρέπει αναγκαστικα να λειτουργησει σαν εταιρία ορθολογικα,αλλιως θα διαλυσει, βγαλαμε την ουρα μας απ.εξω.
Και λεμε σε οποιον μανατζερ μας καλεσει "μιλα με τον Ρεμπε".
Κι αν η ομαδα παει σκατα θα διωξει τον Ρεμπε και τον Φερειρα, θα χρεωθουμε ενα 2αρι σε αποζημιωσεις, και ο,τι αλλη χασουρα προκυψει απο την κακη πορεια στις διοργανωσεις και ολα κομπλε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

TheCursed έγραψε:Οποίον και να φέρεις αν ο πελκας είναι βασικος αρχηγος σου κ φοραει το 10 δεν πρόκειται αν δεις χαιρι και σε αυτο δεν φταιει ο πελκας.
To πρόβλημα της ομάδας δηλαδή εσύ το εντοπίζεις στον Πέλκα?
Η ομάδα σήμερα που μιλάμε π.χ. έχει τρεις παίκτες μη κοινοτικούς για τη θέση του δεξιού μπακ χαφ. Ο ένας μέτριος και τραυματίας, ο άλλος ανέτοιμος, δανεικός χωρίς ρήτρα και ο τρίτος ο καλύτερος διωγμένος από τον προπονητή. Και παίζει βασικό δεξί μπακ χαφ ο Κρέσπο χθες. Ε κι εγώ να ήμουν προπονητής της Κράσνονταρ θα έκλεινα μόνο τον Γιαννούλη και θα άφηνα αεροδιάδρομο για τον Κρέσπο.
Η ομάδα σήμερα που μιλάμε έχει δύο χαφ ποιότητας που εξυπηρετούν το σύστημα. Εναλλακτικές έχει έναν παλαιστή που κάνει τον ποδοσφαιριστή και ένα ταλέντο που είναι όμως φανερά ανέτοιμος. Χθες αντί να παίξει με Πέλκα τρίτο χαφ θυσιάζοντας στόπερ για να βάλλει σέντερ φορ προτίμησε να διατηρήσει τρία στόπερ απέναντι σε μία ομάδα που θα έψαχνε το γκολ με αντεπιθέσεις και θυσίασε και τον Πέλκα και τον Τζόλη οι οποίοι πρέσαραν εσωτερικά σαν χαφ γιατί με δύο μέσους δεν μπορείς να έχεις την μπάλα και τη δημιουργία.
Η ομάδα σήμερα που μιλάμε έχει δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν σαν εξτρέμ. Με τον Ζαμπά μαλώσαμε και τον Μπίσεσβαρ δεν τον υπολογίζουμε.
Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έχει πιο σημαντικά προβλήματα από την παρουσία ως αρχηγού του Πέλκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Πέμ 01 Οκτ 2020, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Α γεια σου, το ίδιο λέμε στην ουσία.
Να βουλιάξει το μπουρδέλο εδώ.
Εάν γινόταν αυτό, 5 χρόνια εκτός Ευρώπης ΟΛΟΙ, μια χαρά θα ήταν αρκεί να έκλεινε το πλυντήριο όντως.

Εγώ όμως δεν πιστεύω οτι θα κλείσει, αυτό είναι το θέμα. Το μόρφωμα προυπήρχε του ΤΣΛ και θα συνεχίσει να υπάρχει και σε γκρεξιτ, ακόμα και εάν φύγει ο υπόδικος.

Όσο για το κονφερενς, μαζί σου. Εάν δεν το σνομπάρεις, όσο προχωράς θα έχει καλές ομάδες και καλά ματσάκια. Μπαλίτσα να δούμε θέλουμε, μακριά από τον οχετό του κωλόγαυρου και της φάμπρικας που έχει στήσει εγχωρίως.

Και για να το συνδέσω και με μεταγραφές...να γινουν με γνώμονα και στόχο την Ευρώπη, όχι το κυνήγι της ΕΟ.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

makispaspartou έγραψε:
TheCursed έγραψε:Οποίον και να φέρεις αν ο πελκας είναι βασικος αρχηγος σου κ φοραει το 10 δεν πρόκειται αν δεις χαιρι και σε αυτο δεν φταιει ο πελκας.
Οχι στην αμπαλιαση που επικρατει στην παε που θεωρει οτι ο πελκας πρεπει να ειναι βασικος και ναι ενα μεγαλο προβλημα ειναι ο πελκας απο αυτον αποκλειστηκες αν δεν το εχεις καταλαβει.
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

barlow4 έγραψε:δεν μιλαω για γκρεξιτ για μια χρονια αλλα για 5 για δεκα.να κλεισει το πλυντηριο.να πα να γαμηθει.μηπως τι καταλαβαινουμε.αποκλεισαμε μπενφικα μπεσικτας και ο γαυρος απεκλεισε τσατσικα την ομονοια και κουναει το δαχτυλο.και εμεις κοντευουμε να κατεβουμε στους δρομους να δειρουμε τους δικους μας.και απο του χρονου κονφερενς.που δεν εχω κανενα προβλημα με την κονφερενς.με τη μανια αυτοκριτικης και εσωτερικης φαγωμαρας εχω.μας βιαζουν και σκεφτομαστε οτι μαλλον εμεις φταιμε επειδη ντυθηκαμε προκλητικα.
μιλαμε για την περσινη αποτυχια ενω δεχθηκαμε πολεμο με πυρηνικα.ξεχναμε τα πυρηνικα και μενουμε στην αποτυχια.
μοιραια και φετος πυρηνικα θα εχουμε και εμεις θα κυνηγαμε τους ουαγκεδες παλι.
Γνωρίζω πως είναι οφ τόπικ, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να τα βάλουμε στη θέση μας. Ο γαύρος απέκλεισε την Ομόνοια, όντας ισχυρός στα προκριματικά του CL. Εσύ ως πρωταθλητής έπεσες με τον Άγιαξ, γιατί τα προηγούμενα χρόνια έκανες τρομπόνια. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό. Κανείς δεν μας φταίει που μαλακιζόμαστε κάθε χρόνο ευρωπαϊκά και καταλήγουμε να παίζουμε με δυνατότερες ομάδες. Αύριο θα είμαστε 3ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση, ενώ από το 12/13 και μετά ήμασταν συνεχώς στο 2ο και οριακά στο 1ο. Όταν το πρωτάθλημα είχε καταλήξει αυτοσκοπός και έρχονταν κλαρίνα από Έστερσουντ, ΜΠΑΤΕ, Βίντι, Σλόβαν Μπρατισλάβας, ήταν λογικό να εμφανιστούν και τα απότοκα κάποια στιγμή.

Ή σοβαρότητα στην Ευρώπη ή πέτρινα χρόνια. Η φετινή σεζόν είναι μεταβατική, πρωτάθλημα δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε και από σπόντα πήγαμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Κάθε καλοκαίρι η ομάδα ισοπεδώνει την όποια ποδοσφαιρική λογική. Ας κοιτάμε τα του οίκου μας και να δούμε πως θα βελτιωθούμε και ας αφήσουμε τους άλλους. Σαφώς και θέλει τύχη η Ευρώπη, αλλά την τύχη σου τη δημιουργείς σε μεγάλο βαθμό μόνος σου.

Και για να επιστρέψω στα των μεταγραφών: ΧΑΦ ΧΘΕΣ! Καντουρί - Σβαμπ θα αφήσουν τα πνευμόνια τους στον αγωνιστικό χώρο. Συν έναν μεσοεπιθετικό/φορ που θα συμμετέχει στο ροτέισον.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Και ποιος ακριβώς θα το αποφασίσει αυτό; Αφού αυτοί κάνουν κουμάντο. Λακος με σκατα είναι και μας έχει ρουφήξει μέσα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

TheCursed έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
Οχι στην αμπαλιαση που επικρατει στην παε που θεωρει οτι ο πελκας πρεπει να ειναι βασικος και ναι ενα μεγαλο προβλημα ειναι ο πελκας απο αυτον αποκλειστηκες αν δεν το εχεις καταλαβει.
Το προβλημα ειναι πως πλεον αν φυγει ο Πελκας ο αντικαταστατης θα ενα στυλ ουαγκε ή νινουα...
Να φυγει ο Πελκας, αλλα ποιος θα ρθει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν και προφανώς η κουβέντα είναι σε θεωρητικό κι ανύπαρκτο επίπεδο, εγώ διαφωνώ με το γκρέξιτ.
Δεν δέχομαι να την πληρώσει ο ΠΑΟΚ για τις ανομίες των γαύρων.
Δεν κατάλαβα δηλαδή με βάση τα λεγόμενα του Μπάρλοου και μας βιάζουν και θα πάμε κι εμείς φυλακή για συμπαράσταση;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ωραία κουβέντα κάνουμε.
Το θέμα είναι θα έρθουν παίχτες;;
Μέχρι στιγμής σήμερα δεν έχει βγει από πουθενά (αρδ, δημοσιεύματα, inside info) ότι θα κάνουμε κάποια κίνηση....

Χαφ, μεσοεπιθετικό χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Υγ: TheCursed, Gomaros εσείς που ξέρετε παραπάνω πραγματα, να περιμένουμε τίποτα ή να το κλείσουμε;
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω αν ισχυει το οτι η ΠΑΕ δεν πιστεψε οτι θα περασουμε την Μπενφικα, κατι το οποιο μου φαινεται παρα πολυ λογικο, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να μαθαιναμε με καποιον τροπο αν ειχαμε κληρωθει πχ με την Γανδη ή την Ντιναμο αν θα αλλαζε κατι στα σχεδια τους. Αν δηλαδη το δεν μας ενδιαφερει το τσουλου ειχε να κανει με την Μπενφικα ή ηταν γενικο με οποιον και να πεφταμε και στον σχεδιασμο της ομαδας υπηρχε μονο το σεναριο του γιουροπα και οι κινησεις γινοντουσαν βαση αυτου του σεναριου και μονο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sick Bastard έγραψε:Αν και προφανώς η κουβέντα είναι σε θεωρητικό κι ανύπαρκτο επίπεδο, εγώ διαφωνώ με το γκρέξιτ.
Δεν δέχομαι να την πληρώσει ο ΠΑΟΚ για τις ανομίες των γαύρων.
Δεν κατάλαβα δηλαδή με βάση τα λεγόμενα του Μπάρλοου και μας βιάζουν και θα πάμε κι εμείς φυλακή για συμπαράσταση;

ναι
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ωραία κουβέντα κάνουμε.
Το θέμα είναι θα έρθουν παίχτες;;
Μέχρι στιγμής σήμερα δεν έχει βγει από πουθενά (αρδ, δημοσιεύματα, inside info) ότι θα κάνουμε κάποια κίνηση....

Χαφ, μεσοεπιθετικό χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Υγ: TheCursed, Gomaros εσείς που ξέρετε παραπάνω πραγματα, να περιμένουμε τίποτα ή να το κλείσουμε;
Αδερφέ είχα μιλήσει πριν το ματς κ ολοι λέγανε ότι θα γίνουν καλες κινήσεις αν περάσουμε τώρα δεν εχω ορεξη καν να ρωτήσω αν θα γίνουν εχω πειστει πλεον οτι φταιει η δομη κ οχι οι παιχτες οποτε θα περιμενω κ γω μεχρι τς 5 σαν κ εσας κ οτι γινει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”