Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από icue »

Αν δεν γινουν αλλες μεταγραφες αυτο θα σημαινει οτι η ομαδα ηταν πολυ πιο βαθια χρεωμενη απο οτι μας λεγαν και οι αρδ αλλα και η ιδια η ΠΑΕ. Γιατι δεν μπορω να διανοηθω οτι θα εχουμε περιθωριο να κινηθουμε μετα απο τετοιο ξεσκαρτάρισμα και 2-3 πωλησεις και δεν θα κινηθουμε για τουλαχιστον 2 θεσεις σε χαφ και μεσοεπιθετικα, αν οχι επιπεδου ζιφκοβιτς αλλα τουλαχιστον επιπεδου σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τις επόμενες μέρες θα είναι σε βέρντιγκο. Μέχρι να συνέλθουν θα έχει σχολάσει ο γάμος των μεταγραφών
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν εχει μεταγραφες Το πε και ο Φερειρα στην συνεντευξη . Το πλανο μας ειναι να παιζουμε και με.παιχτες απο τις ακαδημιες...
Δεν ειπε.λεξη για ενισχυση!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:2 παιχτες ειναι λιγοι...
Η ομαδα εχει μια εντεκαδα με το ζορι κ ενα ματσο μετριότητες απο πισω και δηθεν προτζεκτ!
Σημερα δεν υπήρχε μέσα μισος παιχτης π να μπορει να κανει ατομικη προσπαθεια.
Ο Ζιφκοβιτς ειναι ο μονος αλλα και παλι οι 2 π εχουν μπροστα οι ρωσοι φανταζαν μια κλαση πανω ακομη κι απο αυτον.
Μια ζωη με σφεντονες παμε στον πόλεμο π τις βαφτιζουμε μπαζουκας...

Εδώ που φτάσαμε,2 παίχτες,αν βέβαια είναι καλοί και όχι Ουαγκεδες (βιαστικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής δηλαδή,θα σε περιμένω ένα μήνα ρε Αντιλοπη) μπορούν να αλλάξουν αρκετά τα δεδομένα,τουλάχιστον να κατεβούμε με κάποιες αξιώσεις ρε πουστη.
Αλλιώς πετάμε,λευκή πετσέτα,ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Διαβασε δηλώσεις Φερειρα και θα καταλαβεις...

Άβαταρ μέλους
obanebane

Gospi έγραψε:Δεν εχει μεταγραφες Το πε και ο Φερειρα στην συνεντευξη . Το πλανο μας ειναι να παιζουμε και με.παιχτες απο τις ακαδημιες...
Δεν ειπε.λεξη για ενισχυση!

Να πάνε να γαμηθουν,τότε.
Μας δουλεύουν,μέσα στα μούτρα μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

5 μερες Μπανε...
Μετα δεν θα τους σωσει η φυγη Φερειρα...

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δηλαδή για να καταλάβω, αν είχαμε αποκλειστεί από την Μπενφίκα τι θα γινόταν,θα παίζαμε αποκλειστικά με την Κ19;
Μη το διανοηθείτε καριοληδες.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Abel

Για το αν φοβάται ότι μπορεί να επηρεάσει αυτός ο αποκλεισμός την ομάδα και για το κομμάτι των μεταγραφών: «Αυτό που εμείς θα κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε. Έχουμε ήδη πετύχει δύο στόχους. Βοηθήσαμε την ομάδα να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε λόγω του FFP και πετύχαμε το μίνιμουμ, να είμαστε δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είχαμε πει ότι ο ΠΑΟΚ πήγαινε σε μία αλλαγή νοοτροπίας, έχοντας παίκτες από τις ακαδημίες κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε το ρόστερ που υπάρχει και το ότι χτίζουμε μία ομάδα για το σήμερα και το αύριο.

Σήμερα έπαιξαν βασικοί δύο παίκτες όπως ο Τζόλης και ο Μιχαηλίδης, που πέρυσι ούτε θα το φαντάζονταν αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και βλέπω Έλληνες παίκτες να μπαίνουν στην ομάδα και να γίνονται βασικά στελέχη της. Εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτό και πιστεύουμε ότι με χρόνο και υπομονή θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε».
Δική μου η ευθύνη. Συγνώμη αλλά χέστηκα

Κλείστε το.
Το πολύ πολύ να πάρουν κάνα συμπλήρωμα για να έχουμε υλικό να ρίχνουμε κάνα καντήλι περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ αλλαγη νοοτροπιας με παιχτες απο τις ακαδημιες λεει... αλλα τρωμε στην μαπα τον ουαγκε τον αμπαλο αντι του Λυρατζη!
Διωξαμε Μπαλογιαννη Τσιγγαρα για τον Νινουα και Τσαουση για τον ερασιτεχνη Περειρα.
Οπου παιχτηκε μανατζεροδουλεια ξεχασαμε την νοοτροπια και τους παιχτες της ακαδημιας...
Αντε από δω ολοι σας!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 01 Οκτ 2020, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω, αν είχαμε αποκλειστεί από την Μπενφίκα τι θα γινόταν,θα παίζαμε αποκλειστικά με την Κ19;
Μη το διανοηθείτε καριοληδες.
σε περίμενα καρτερικά.
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

Τίνος απόφαση είναι να μη γίνουν μεταγραφές Γιατί διαβάζω βρισίδια για καριοληδες και γαμιοληδες.

Για να ξέρουμε ποιον βριζουμε.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Δε θα το γλυτώσουμε το εγκεφαλικό σήμερα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Οταν ολος ο οργανισμος του Π.Α.Ο.Κ καταλαβει οτι παιχτες απο την ακαδημια δεν μπαινουν ετσι σε μια ομαδα και οταν καταλαβει οτι ο πελκας ειναι μονο για ποζερια στην μητροπολεως και για να κανει σχηματα με τα χερια του στην γκομενα του αν βαλει γκολ τοτε κατι θα κανουμε.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

seaman έγραψε:
Abel

Για το αν φοβάται ότι μπορεί να επηρεάσει αυτός ο αποκλεισμός την ομάδα και για το κομμάτι των μεταγραφών: «Αυτό που εμείς θα κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε. Έχουμε ήδη πετύχει δύο στόχους. Βοηθήσαμε την ομάδα να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε λόγω του FFP και πετύχαμε το μίνιμουμ, να είμαστε δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είχαμε πει ότι ο ΠΑΟΚ πήγαινε σε μία αλλαγή νοοτροπίας, έχοντας παίκτες από τις ακαδημίες κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε το ρόστερ που υπάρχει και το ότι χτίζουμε μία ομάδα για το σήμερα και το αύριο.

Σήμερα έπαιξαν βασικοί δύο παίκτες όπως ο Τζόλης και ο Μιχαηλίδης, που πέρυσι ούτε θα το φαντάζονταν αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και βλέπω Έλληνες παίκτες να μπαίνουν στην ομάδα και να γίνονται βασικά στελέχη της. Εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτό και πιστεύουμε ότι με χρόνο και υπομονή θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε».
Δική μου η ευθύνη. Συγνώμη αλλά χέστηκα

Κλείστε το.
Το πολύ πολύ να πάρουν κάνα συμπλήρωμα για να έχουμε υλικό να ρίχνουμε κάνα καντήλι περισσότερο.
Και μετά μου λέτε γτ φεύγουν ένα ένα τα μεγάλα ονόματα από τον ΠΑΟΚ. Γιατί τα έχουν με την νοοτροπία της διοίκησης...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”