[FACE WITH TEARS OF JOY]Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γαμώτο, έφυγαν και όλες οι προσωπικότητες... Ο Vieirinha, o Warda, o Matos, o Jaba, o Mauricio...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Με αυτούς είχες φάει 4 από την Μπενφίκα
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αυτους ειχες ριξει 5 στην μπενφικα
Με αυτους πηρες νταμπλ.
Ο φερειρα ναναι καλα, ποιος ΠΑΟΚ
Με αυτους πηρες νταμπλ.
Ο φερειρα ναναι καλα, ποιος ΠΑΟΚ
Σωστές κινήσεις 3-4 παίχτες και αρκετές ακόμη αποχωρήσεις. Δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Απλά η μπάλα θα πάει πιο χαμηλά. Αμυντικό χαφ, παίχτης πίσω από φορ και άλλες δύο κινήσεις ανάλογα με πωλησεις- αποχωρησεις.
Μπισε,Μάτος,χαιρετανε
Γιαννούλης,Ινγκασον,Σφιντερσκι υποψήφιοι για πώληση
Φεύγουν 1-2 τερματοφύλακες.
Από αυτές τις αποχωρήσεις αν γίνουν τελικά οι 5 παρθούν άλλοι πέντε παίχτες πρώτης γραμμής και φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με ΥΠΟΜΟΝΗ φέτος και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από του χρόνου, με την ελπίδα ενός πολύ καλύτερου Φερέιρα.
Μπισε,Μάτος,χαιρετανε
Από αυτές τις αποχωρήσεις αν γίνουν τελικά οι 5 παρθούν άλλοι πέντε παίχτες πρώτης γραμμής και φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με ΥΠΟΜΟΝΗ φέτος και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από του χρόνου, με την ελπίδα ενός πολύ καλύτερου Φερέιρα.
- rade paprica
Τώρα θα φανεί αν όντως υπάρχει πρότζεκτ.
Τις καθυστερήσεις τις πληρώσαμε.
Ας μην πληρώσουμε και οριστικές ελλείψεις
Και μην τολμήσετε να πουλήσετε το Γιαννούλη ή τον Καντουρί
Τις καθυστερήσεις τις πληρώσαμε.
Ας μην πληρώσουμε και οριστικές ελλείψεις
Και μην τολμήσετε να πουλήσετε το Γιαννούλη ή τον Καντουρί
Δε μιλάτε σοβαρά τώρα που κάνετε και τρολλ τέτοια ώρα.anekfrastos έγραψε:[FACE WITH TEARS OF JOY]Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γαμώτο, έφυγαν και όλες οι προσωπικότητες... Ο Vieirinha, o Warda, o Matos, o Jaba, o Mauricio...
Παρτε πρωτάθλημα με βαγγε τότε αν δε σας κάνουν..
Άιντε η αχαριστία έχει φτάσει στο απροχώρητο, που δεν έχει προσωπικότητα ο Βιερίνια κι έχει ο Βαγγε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρολαρουν παικτες που πηραν τα πιο αρχιδατα ματς που οι σημερινοι κλοουν δε θα μπορουσαν ουτε στα ονειρα τους. Κερδιστε κανα βολο χωρις τις "προσωπικοτητες" και τα ξαναλεμε
Προσπαθώ να καταλάβω ακόμα τη τράμπα Ακπομ Τσολακ σε συνδιασμο με το timing αλλά είναι δύσκολο.
Νινουα κ Ουαγκε είναι στο δεύτερο στάδιο.
Ολοι μπορεί να είναι καλοί παίκτες.
Να προσφέρει κάποιος στο 2020 ουσιαστικά υπάρχει;
Δεκτό να μη κάνουμε κινήσεις για Ευρώπη, αλλά όταν τους βάζει ο προπονητής σε 1 βδομάδα σημσινει ότι κάτι δεν συνεννόηθηκατε καλά.
Νινουα κ Ουαγκε είναι στο δεύτερο στάδιο.
Ολοι μπορεί να είναι καλοί παίκτες.
Να προσφέρει κάποιος στο 2020 ουσιαστικά υπάρχει;
Δεκτό να μη κάνουμε κινήσεις για Ευρώπη, αλλά όταν τους βάζει ο προπονητής σε 1 βδομάδα σημσινει ότι κάτι δεν συνεννόηθηκατε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 01 Οκτ 2020, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Σωστές κινήσεις 3-4 παίχτες και αρκετές ακόμη αποχωρήσεις. Δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Απλά η μπάλα θα πάει πιο χαμηλά. Αμυντικό χαφ, παίχτης πίσω από φορ και άλλες δύο κινήσεις ανάλογα με πωλησεις- αποχωρησεις.
Μπισε,Μάτος,χαιρετανε
Αυτά φαντάζομαι εννοείς ότι θα γίνουν στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους συν τις 5 μέρες που απέμειναν;
Για τώρα ας φέρουν 2 δανεικούς να μπορέσει και ο προπονητής,να αυξήσει τις επιλογές του και να μην περιμένει από 16χρονα να αλλάξουν ματς.
2 παιχτες ειναι λιγοι...
Η ομαδα εχει μια εντεκαδα με το ζορι κ ενα ματσο μετριότητες απο πισω και δηθεν προτζεκτ!
Σημερα δεν υπήρχε μέσα μισος παιχτης π να μπορει να κανει ατομικη προσπαθεια.
Ο Ζιφκοβιτς ειναι ο μονος αλλα και παλι οι 2 π εχουν μπροστα οι ρωσοι φανταζαν μια κλαση πανω ακομη κι απο αυτον.
Μια ζωη με σφεντονες παμε στον πόλεμο π τις βαφτιζουμε μπαζουκας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομαδα εχει μια εντεκαδα με το ζορι κ ενα ματσο μετριότητες απο πισω και δηθεν προτζεκτ!
Σημερα δεν υπήρχε μέσα μισος παιχτης π να μπορει να κανει ατομικη προσπαθεια.
Ο Ζιφκοβιτς ειναι ο μονος αλλα και παλι οι 2 π εχουν μπροστα οι ρωσοι φανταζαν μια κλαση πανω ακομη κι απο αυτον.
Μια ζωη με σφεντονες παμε στον πόλεμο π τις βαφτιζουμε μπαζουκας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω, προσωπικά, δεν περιμένω μεταγραφές πλέον.
Δεν περίμενα και πριν να πω την αλήθεια και εκφράζοντας την πεποίθηση μου με ερωτήσεις παρεξηγήθηκα.
Ας βρει ο προπονητής τρόπο να εντάξει πάλι στην ομάδα τους Μάτος, Μπισεσβαρ και ας δουλέψει επιτέλους αυτό το ρημάδι το 4-3-2-1 που δεν το παίζει μόνο και μόνο λόγω κομπλεξ επειδή πέτυχε ο προηγούμενος με αυτό και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
Στήριξη στα νέα παιδιά που αξίζουν, επιλογή 4-3-2-1 που είναι safe σύστημα και είναι κατάλληλο απέναντι στα ταμπουρια της Σούπερλιγκ και θα πάει καλά η χρονιά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν περίμενα και πριν να πω την αλήθεια και εκφράζοντας την πεποίθηση μου με ερωτήσεις παρεξηγήθηκα.
Ας βρει ο προπονητής τρόπο να εντάξει πάλι στην ομάδα τους Μάτος, Μπισεσβαρ και ας δουλέψει επιτέλους αυτό το ρημάδι το 4-3-2-1 που δεν το παίζει μόνο και μόνο λόγω κομπλεξ επειδή πέτυχε ο προηγούμενος με αυτό και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
Στήριξη στα νέα παιδιά που αξίζουν, επιλογή 4-3-2-1 που είναι safe σύστημα και είναι κατάλληλο απέναντι στα ταμπουρια της Σούπερλιγκ και θα πάει καλά η χρονιά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελος μια προσωπική άποψη που τη λέω χρόνια.
Μακάρι να φεύγει αυτός ο Πέλκας γιατί δεν αντέχω να τον βλέπω πλέον αυτό το 27χρονο ταλέντο που τον κάνανε και αρχηγό ηγέτη......Γελάει ο πλανήτης μαζί μας......Έλεος πια. Κάνε αρχηγό τονΤζολη τον Κουτσια η τον Μιχαηλίδη αλλά όχι τον Πέλκα. Μεγάλο κρίμα να χτίζεται κάτι καινούργιο με τον Πέλκα μέσα και μάλιστα αρχηγό.
Δεν είναι για το σημερινό παιχνίδι είναι για τα 10 χρονια που αυτός ο ανθρωπος με το μυαλό 8χρονου που νομιζει ότι είναι ο Μέσι, αλλά δε μπορεί να φτάσει ούτε το ένα πόδι του Μανταλου,.....Μια ζωή ένα τίποτε,επιπόλαιος,τυχοδιώκτης,ατομιστής,έχει παίξει τρεις μήνες μπάλα και πάμε να κτίσουμε ομάδα πάνω του. ΕΛΕΟΣ!!!
Δε γράφω κακό λόγο για παίχτη του ΠΑΟΚ ποτέ.
Αλλά ο συγκεκριμένος ΔΕΝ
ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ!
Δε με πειράζουν οι παίχτες που προσπαθούν για την ομάδα.... Και ας μην ξέρουν μπάλα. Με πειράζουν όμως οι παίχτες που παίζουν μόνο για την πάρτη τους και δεν καταλαβαίνουν ενώ ξέρουν μπάλα μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
Συγνώμη αλλά δεν αντέχεται και δεν είμαι χολωμένος από την ήττα. Οι παίχτες προσπάθησαν. Και ο Πέλκας. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει γιατί παίζει,γιατί προσπαθεί,δε θέλει , δε μπορεί,δεν,δενδεν
Μακάρι να φεύγει αυτός ο Πέλκας γιατί δεν αντέχω να τον βλέπω πλέον αυτό το 27χρονο ταλέντο που τον κάνανε και αρχηγό ηγέτη......Γελάει ο πλανήτης μαζί μας......Έλεος πια. Κάνε αρχηγό τονΤζολη τον Κουτσια η τον Μιχαηλίδη αλλά όχι τον Πέλκα. Μεγάλο κρίμα να χτίζεται κάτι καινούργιο με τον Πέλκα μέσα και μάλιστα αρχηγό.
Δεν είναι για το σημερινό παιχνίδι είναι για τα 10 χρονια που αυτός ο ανθρωπος με το μυαλό 8χρονου που νομιζει ότι είναι ο Μέσι, αλλά δε μπορεί να φτάσει ούτε το ένα πόδι του Μανταλου,.....Μια ζωή ένα τίποτε,επιπόλαιος,τυχοδιώκτης,ατομιστής,έχει παίξει τρεις μήνες μπάλα και πάμε να κτίσουμε ομάδα πάνω του. ΕΛΕΟΣ!!!
Δε γράφω κακό λόγο για παίχτη του ΠΑΟΚ ποτέ.
Αλλά ο συγκεκριμένος ΔΕΝ
ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ!
Δε με πειράζουν οι παίχτες που προσπαθούν για την ομάδα.... Και ας μην ξέρουν μπάλα. Με πειράζουν όμως οι παίχτες που παίζουν μόνο για την πάρτη τους και δεν καταλαβαίνουν ενώ ξέρουν μπάλα μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
Συγνώμη αλλά δεν αντέχεται και δεν είμαι χολωμένος από την ήττα. Οι παίχτες προσπάθησαν. Και ο Πέλκας. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει γιατί παίζει,γιατί προσπαθεί,δε θέλει , δε μπορεί,δεν,δενδεν
καλα, και μεταγραφες να κανουμε, δεν ειναι οτι χτυπαμε και διαμαντια, ουτε οτι εχουμε και καποιον να ξερει να παρει το κατι παραπανω απ τον καθενα τους. αραξτε, να δουμε την μπαλιτσα μας, να τα λεμε, κι εχει ο Θεος.