Ήταν όντως πολύ καλός, στο δεύτερο γκολ έπρεπε να κινηθούν και τα άλλα σεντερ μπακ, ο Ίνγκασον π.χ. προς τον δεύτερο παίκτη αφού ο Κρέσπο πήγε στον πρώτο. Βγήκε και σε άλλη φάσεις από την εστία για να μπλοκάρει κάθετη πάσα. Δουλεύει πολύ και επιβραβεύεται με την εμπιστοσύνη του Αμπέλου...DamoN έγραψε:Πολύ καλός και σήμερα... στο δεύτερο δεν ξέρω αν έπρεπε να βγει... και δεν παίζει να το ξαναδώ το γκολ που φάγαμε. Αλλά γενικά μου βγάζει σιγουριά
Μπράβο παρτιζάνε!
88. Živko Živković
- V-olakiotis
Re: 88. Živko Živković
Βασικό τερματοφύλακα έχουμε , αξιόπιστο αναπληρωματικό πάλι έχουμε, ένα σωρό τρύπες στο ρόστερ είχαμε αλλά και εξακολουθούμε να έχουμε (ακόμη και ως βάθος πάγκου).
Γιατί ζητάν πολλοί φίλοι και τερματοφύλακα ;;
Γιατί ζητάν πολλοί φίλοι και τερματοφύλακα ;;
- john4serres
Σταθερά καλός, δεν νομίζω πως η διοίκηση θα ψαχθεί για αγορά βασικού τερματοφύλακα.
Ισως καποιος φέρελπις 20-23 ετών .
Ισως καποιος φέρελπις 20-23 ετών .
Είναι πολύ καλός. Μπράβο του και για την απόδοση και για την υπομονή. Ελπίζω οι περσινές "παραφωνίες" να μην ξανά-ακουστούν 

Φίλε Γιάννενε, σόρρυ δηλαδή αλλά στον ΠΑΟΚ αυτά που διαχρονικά "ακούγονται" είναι εξωφρενικές μαλακίες.
Έχουμε ακούσει μέχρι και ο,τι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Χερενφειν γιατί ο Ζαγοράκης "έστησε" την αποστολή στο αεροδρόμιο γιατί έκανε σεξ και ξενέρωσαν οι παίκτες.
Αρρώστια.
Όταν ένας παίκτης είναι ντεφορμέ, κακός, απείθαρχος δε σημαίνει οτι γίνονται ΤΑ όργια. Απλά είναι κακός ή κάνει λάθη.
Την τρίχα τριχιά κάθε φορά μη κάνουμε.
Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της παρουσίας Γκαλίνοβιτς, δείχνει σοβαρός και δουλευταράς.
Έχουμε ακούσει μέχρι και ο,τι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Χερενφειν γιατί ο Ζαγοράκης "έστησε" την αποστολή στο αεροδρόμιο γιατί έκανε σεξ και ξενέρωσαν οι παίκτες.
Αρρώστια.
Όταν ένας παίκτης είναι ντεφορμέ, κακός, απείθαρχος δε σημαίνει οτι γίνονται ΤΑ όργια. Απλά είναι κακός ή κάνει λάθη.
Την τρίχα τριχιά κάθε φορά μη κάνουμε.
Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της παρουσίας Γκαλίνοβιτς, δείχνει σοβαρός και δουλευταράς.
Χίλιες φορές ο Πασχαλάκης με τις γκάφες του παρά ο Ζίβκοβιτς που θυμίζει παλαίμαχο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Να σαι καλά
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σαι καλά
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Σίγουρα είσαι ΠΑΟΚ;DOUBLE έγραψε:Χίλιες φορές ο Πασχαλάκης με τις γκάφες του παρά ο Ζίβκοβιτς που θυμίζει παλαίμαχο.
Ρητορική ερώτηση...
- thanos-xanthi
Τα ξέχασες μου φαίνεται τα προπέρσινα.DOUBLE έγραψε:Χίλιες φορές ο Πασχαλάκης με τις γκάφες του παρά ο Ζίβκοβιτς που θυμίζει παλαίμαχο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν φέρει πουθενα ευθυνη. Με βάση τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα αξίζει την θέση του βασικού.
Με την Ιωάννα ή καμιά Ολλανδέζα; Τι λες τώρα, για πες.rainmaker έγραψε:Φίλε Γιάννενε, σόρρυ δηλαδή αλλά στον ΠΑΟΚ αυτά που διαχρονικά "ακούγονται" είναι εξωφρενικές μαλακίες.
Εγώ ήξερα για τις φάσεις με τη Βίσση που η Αννούλα ήταν ξετρελαμένη με τις επιδόσεις
Πολύ σταθερός, συμφωνώ. Τόσο που δεν ξέρεις αν ζει. Άθλιος με τα πόδια και ότι δεν πάει πάνω του γράφει. Το σουτ που δεν έβγαλε και μπήκε το γκολ ήταν αστείο για έναν νορμάλ τερματοφυλακα.
Υ. Γ. Με τα κολλητάρια του εορπτολ δεν ασχολούμαι.
Υ. Γ. Με τα κολλητάρια του εορπτολ δεν ασχολούμαι.
Και όμως το σουτ στο δεύτερο γκολ έπρεπε να το βγάλει κόρνερ. Έχουμε τρεις τερματοφύλακες και κανένας δεν λέμε πως κάνει για βασικός. Όσο καλά παιχνίδια να κάνει τελευταία ο ζιφκο δεν γίνεται η ομάδα να πάει με αυτόν βασικό όλη την χρονιά. Πώληση Πασχαλάκη κά Ρέι, και έλευση βασικού τερματοφύλακα