Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- rade paprica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Πολύ κακη εξέλιξη αν ο γαύρος πουλήσει τον αραμπι στο Κατάρ..
Πάρα πολύ κακή..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρα πολύ κακή..
- pagotatzis
laska4 έγραψε:απο ιουλη με γερμανους τερματαδες ασχολειται

Έναν Γερμανό Τερματοφύλακα βρε θέλω
Ζητάω πολλά ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 30 Σεπ 2020, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
- pagotatzis
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο γαύρος μάλλον θα πουλήσει Σα, Καμαρά, Σεμεδο, Ελ αραμπι..
Με λίγα λόγια ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή..
Αν με το καλό περάσουμε σήμερα και κάνουμε τις επόμενες μέρες 2 δυνατές κινήσεις σε χαφ και μεσοεπιθετικο, πιθανότατα να αλλάξουν οι ισορροπίες του πρωταθλήματος!
Για την ώρα
ΤΗΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΆΡ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!
Με λίγα λόγια ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή..
Αν με το καλό περάσουμε σήμερα και κάνουμε τις επόμενες μέρες 2 δυνατές κινήσεις σε χαφ και μεσοεπιθετικο, πιθανότατα να αλλάξουν οι ισορροπίες του πρωταθλήματος!
Για την ώρα
ΤΗΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΆΡ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!
Όχι πιθανόν να πάει παίχτης που θέλουμε.Unpsofable78 έγραψε:Γιατί κακή;Θα φέρει τον Καβανι;
Σάμαρης και Τσαβέλας και μετά εκτός αποστολής θα βγαίνουν Φερεϊρα και Ρέμπε.jibbie έγραψε:Σαμαρη βλεπω..μακρια!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το Sqenf foot γράφει ότι δόθηκε μήνυμα από τη Villa στον Anwar El Ghazi για το ότι καλό θα ήταν να φύγει με δανεισμό
- john4serres
Μια καλή παράσταση και σε 4-5 ωρες απο τωρα (αφου πανηγυρισουμε) ολοι στο μεταγραφοτοπικ για ξεσάλωμα. 

Οι μεταγραφές τελικά λήγουν στις 6/10 ή σήμερα;
- Unpsofable78
Γνωρίζεις κάτι ή το υποθέτεις λόγω μανατζεροδουλιων;Parolos έγραψε:Όχι πιθανόν να πάει παίχτης που θέλουμε.Unpsofable78 έγραψε:Γιατί κακή;Θα φέρει τον Καβανι;
-
Καλός τεχνικός κ γρήγορος παικτηςseaman έγραψε:Το Sqenf foot γράφει ότι δόθηκε μήνυμα από τη Villa στον Anwar El Ghazi για το ότι καλό θα ήταν να φύγει με δανεισμό
Για να δούμε. Το τσίμπησα γιατί πολλοί έγραφαν ότι θα πάει γαύρο ή Φόρεστ λόγω Μέντεζ.
Υπάρχουν όμως και πένες που γράφουν κανένας παίχτης του Μέντεζ δεν θα μείνει στη Φόρεστ γιατί ο Μέντεζ τα έχει σπάσει με το χοντρό. Φέρτονα Σαλλόνικα να του κάνεις τα @ρχίδι@ να. Άσε που σιγά μην πάει ο Ολλανδομαροκινός στην Championship. Νομίζω πως και με την προσθήκη του υπερΚαφού κλείνουνε οι θέσεις ξένων. Για γαύρο μόνο αν έχει όνειρο να μείνει Γκάζι.
Υπάρχουν όμως και πένες που γράφουν κανένας παίχτης του Μέντεζ δεν θα μείνει στη Φόρεστ γιατί ο Μέντεζ τα έχει σπάσει με το χοντρό. Φέρτονα Σαλλόνικα να του κάνεις τα @ρχίδι@ να. Άσε που σιγά μην πάει ο Ολλανδομαροκινός στην Championship. Νομίζω πως και με την προσθήκη του υπερΚαφού κλείνουνε οι θέσεις ξένων. Για γαύρο μόνο αν έχει όνειρο να μείνει Γκάζι.