Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

[/quote]
Δυνητικά 4..[/quote]
Κουβέντα του Δεκεμβρίου, αυτή την στιγμή 2 ,επομένως δυνητικα το χειρότερο ξεκίνημα .Παιδιά σεβαστές όλες οι απόψεις ευτυχώς που δεν έχουν κόσμο τα γήπεδα λέω εγώ. Αύριο και να μην περάσει πιστεύω πως παίκτης στα χαφ θα παρθεί αλλά και μπροστά .
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

1ον Με ισοπαλία το αεχ- γαυρος είναι 2 βαθμοί η τρομακτική διαφορά.
2ον Μετά την Πρόκριση επι της Κρασνονταρ που ΟΛΟΙ φαντάζομαι οτι επιζητούμε ΔΙΑΚΑΩΣ θα πατήσουμε γκαζι και στο πρωτάθλημα.
3ον Ο Μπισεσβαρ ΕΙΝΑΙ τραυματιας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Δηλαδη με ομιλους γιουροπα, στους οποιους θα πρεπει να στοχευουμε την προκριση στην επομενη φαση για να μαζεψουμε βαθμους που χασαμε τα προηγουμενα χρονια, δεν θα χρειαστουμε εμπειρια για να αντεξουμε τρεις διοργανωσεις?
Επειδή κανείς δεν ξέρει, ότι και να σου πουν ικασια θα είναι.

Εγώ λέω ότι είτε περάσουμε είτε όχι θα έρθουν παίκτες, απλά θα αλλάξει το επίπεδο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι τραυματιας ο Μπισεσβαρ και συμμετειχε στις 2 τελευταιες προπονησεις? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ανακαλυπτετε πραγματα που δεν ισχυουν σε μια χωρις λογο προσπαθεια υπερασπισης.Καλα εκανε και τον αφησε εκτος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:Μπάνε επίτρεψέ με να σου πω ότι η αισιοδοξία σου αυτή τη στιγμή κρύβει κάποιες βασικές παραμέτρους της πραγματικότητας. Ο Ρέμπε με το Φερειρα έστω έπεισαν το Σαββίδη να πάει σε ένα τέτοιο μοντέλο ομάδας. Μαζί σου. Αυτό όμως σημαίνει το χρήμα που έδινες στο Μαουρίτσιο να το επενδύσεις σε έναν 20χρονο Μαουρίτσιο και να σου βγει. Όχι να ξεφορτώνεις ακριβούς και να αγοράζεις φτηνούς. Γιατί γράφεις και για διατήρηση δυναμικής. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σεζον στην Ελλάδα εδώ και 14 χρόνια. Δε βλέπω πως γίνεται να διώχνεις ακριβούς , να αγοράζεις φτηνούς και να διατηρείς την ίδια δυναμική.

Αυτό είναι το σχέδιο του Ιβαν; Πουλάω τη Πορσε αγοράζω σιτροεν αλλά στο φανάρι πάλι έχω την απαίτηση να πετάγομαι μπροστά από όλους ; Ωραίο σχέδιο.

Κάτσε να τελειώσουν οι μεταγραφές πρώτα και μετά να κρίνουμε την δυναμική της ομάδας και κατά πόσο έχει χάσει από τις αποχωρήσεις και τι έχει κερδίσει από τις μεταγραφές.
Αν δηλαδή διωχνοντας 7 για παράδειγμα παίχτες από το ροστερ με υψηλά συμβόλαια που οι 5 ήταν βασικοί και οι 2 ανενεργοί και στη θέση αυτών φέρνεις 3 επιπέδου (Βιερινια,Μαουριτσιο στα καλά τους κιολας) 2 επιπέδου Σβαμπ και 2 επιπέδου Νινουα,γίνεται καλύτερη η ομάδα ναι η οχι;
Εγώ σου λέω,όχι,αλλά δε γίνεται σε καμία περίπτωση χειρότερη.
Εγώ περιμένω δύο παίχτες ακόμα επιπέδου Ζιφκοβιτς και έναν συμπληρωματικό.
Δε με ενδιαφέρει να σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση αποκλεισμού,γιατί δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Norte έγραψε:το ερωτημα δεν ειναι ποιανου αποφαση ειναι ολο αυτο που συμβαινει με τους "παλιους" παικτες οπως ο μπισε και ο ματος αλλα αν ειναι σωστη η αποφαση να προχωρησει η ομαδα χωρις αυτους...
για μενα πλην του βιειρινια που πιστευω οτι μπορει να βοηθηση αγωνιστικα αλλα και στα αποδυτηρια ολες οι αλλες αποφασεις για πασχαλακη,ματος,μαουρισιο,μπισεσβαρ ειναι απολυτα σωστες

Έτσι είναι πολύ σωστά φεύγουν τους 32+ plus .
Λόγο απόδοσης και απολαβών .
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

obanebane έγραψε: Δε με ενδιαφέρει να σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση αποκλεισμού,γιατί δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
:opaokara: :nairepaok: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Όταν λένε δεν κρίθηκε έτοιμος τι σημαίνει οτι είναι σε φουλ φόρμα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

theo G4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Bane Δώσε mail

panpantazis4@gmail.com

Το βασίλειό μου για να μάθω το μήνυμα του GoMaRoS !

Θα σας τα πει ο ίδιος σε λίγες μέρες και εγώ θα επιβεβαιώσω το αληθές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

paokovios1974 έγραψε:Όταν λένε δεν κρίθηκε έτοιμος τι σημαίνει οτι είναι σε φουλ φόρμα?
Ποιος το λεει? Ο Μπισεσβαρ δεν εχει χασει προπονηση πλην μιας πρωινης πριν 5 μερες για ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΑΧΤΥΛΟ και αυτο το λεει η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

panpantazis4@gmail.com[/quote]

Το βασίλειό μου για να μάθω το μήνυμα του GoMaRoS ![/quote]

Θα σας τα πει ο ίδιος σε λίγες μέρες και εγώ θα επιβεβαιώσω το αληθές.[/quote]
Σε λιγες μερες μετα την ληξη των μεταγραφων εννοεις?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

α.[/quote]

Ρε φιλε στατιστικα μιλαει.Ειναι το χειροτερο ξεκινημα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ εδω και 14 χρονια.Τι δεν καταλαβαινεις?[/quote]
Joshua ένας λέει το χειρότερο,εσυ το προσδιορίζεις εδώ και 14 χρόνια ,το 2005 - 2006 ήταν το χειρότερο ,ο άλλος μιλάει δυνητικά . Αν ψάξω παραπάνω δεν θα ειναι το χειρότερο .Και όλη η κουβέντα γίνεται γιατι δεν γουστάρετε τον προπονητή. Και να βρεχεί για εσάς αυτός θα φταίει. Αν ψάξω τι λέγατε για τον Λουτσεσκου τα ίδια θα βρω.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

joshua έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Όταν λένε δεν κρίθηκε έτοιμος τι σημαίνει οτι είναι σε φουλ φόρμα?
Ποιος το λεει? Ο Μπισεσβαρ δεν εχει χασει προπονηση πλην μιας πρωινης πριν 5 μερες για ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΑΧΤΥΛΟ και αυτο το λεει η ΠΑΕ.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με την Κράσνονταρ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει γνωστή την 18αδα της αποστολής, μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (δείτε εδώ).

Σε αυτή δεν υπάρχει το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αντιμετώπιζε κάποια «θέματα» με ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, μένοντας μάλιστα εκτός αποστολής για το παιχνίδι στον Βόλο.

Στη συνέχεια, κατάφερε να πάρει μέρος σε δύο προπονήσεις, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δεν κρίθηκε έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα με τους Ρώσους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

panpangr77 έγραψε:α.
Ρε φιλε στατιστικα μιλαει.Ειναι το χειροτερο ξεκινημα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ εδω και 14 χρονια.Τι δεν καταλαβαινεις?[/quote]
Joshua ένας λέει το χειρότερο,εσυ το προσδιορίζεις εδώ και 14 χρόνια ,το 2005 - 2006 ήταν το χειρότερο ,ο άλλος μιλάει δυνητικά . Αν ψάξω παραπάνω δεν θα ειναι το χειρότερο .Και όλη η κουβέντα γίνεται γιατι δεν γουστάρετε τον προπονητή. Και να βρεχεί για εσάς αυτός θα φταίει. Αν ψάξω τι λέγατε για τον Λουτσεσκου τα ίδια θα βρω.[/quote]

Oτι ναναι,εγω φταιω που ασχοληθηκα να εξηγησω αυτο που εγραψε ο giapas.Εγω εντωμεταξυ δεν εχω πει κουβεντα για τον προπονητη αλλα δεν μαμεις...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλιστα paokovios...Αρχικα εγραψες οτι ειναι τραυματιας και τωρα οτι δεν κριθηκε ετοιμος επειδη το λεει το inpaok, ενω και το ιδιο γραφει οτι συμμετειχε κανονικα.Εγω σου λεω οτι με βαση την ενημερωση της ΠΑΕ δεν εχει χασει προπονηση εδω και εγω δεν ξερω ποσες μερες, πλην μιας πρωινης για ενοχλησεις σε δαχτυλο. μετα απο την οποια επεστρεψε και συμμετειχε κανονικα σε ολες.Εσυ πιστεψε αν θες οτι ειναι τραυματιας.Εγω λεω οτι ειναι αγωνιστικη επιλογη του προπονητη απολυτα κατανοητη καθως δεν εχει να προσφερει κατι στη δυαδα πισω απο το φορ στο αυριανο παιχνιδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 29 Σεπ 2020, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”