Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Bane Δώσε mail
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τρί 29 Σεπ 2020, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σίγουρα θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής..GoMaRoS έγραψε:Έχει και πολλές ομάδες που θα μείνουν εκτός Ευρώπης και από την Παρασκευή και μετά θα γίνει πανηγύρι
Το θέμα όμως είναι να μην χρονοτριβούμε άλλο.
Από Πέμπτη πρέπει να υπάρχουν έτοιμες περιπτώσεις , αναλόγως και την διοργάνωση που θα παίζουμε, και μόνο αν τελευταία στιγμή προκύψει κάτι εξαιρετικό να στραφούμε άλλου..
Οι 5 μέρες με βάση και τα αντανακλαστικά μας, δεν είναι πολύς καιρός..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι είπε;seaman έγραψε:Νομίζω για τα μεταγραφικά τα είπε όλα σε ένα λεπτό ό Αbel
Εν ολιγοις αν δεν περάσουμε μην περιμενετε πολλα...
Αυτο εξηγει γτ ρισκαρε τα δυο ματς του πρωταθλήματος για να καταφερει το θαυμα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο εξηγει γτ ρισκαρε τα δυο ματς του πρωταθλήματος για να καταφερει το θαυμα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Αφοπλιστική ειλικρίνεια σήμερα για το FFP και για μεταγραφές!
Χρειάζεται εμπειρία λέει για να πετύχουμε και τους δύο στόχους.
Χρειάζεται εμπειρία λέει για να πετύχουμε και τους δύο στόχους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σωστός ο Άμπελ και νομίζω είναι και μια προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει αν προκριθούμε 

Συμφωνώ πάντως με τον Γομαρο ότι επίκειται πατιρντι λόγω συνδυασμού κοβιντ-ξεσκαρταρισματος ρόστερ από πολλές ομάδες
Μακάρι να είμαστε σε θέση ισχύος από Πέμπτη και να κάνουμε επιτέλους λεβελ απ μετά από πολλά χρόνια που κινούμαστε σε μέτριο επίπεδο μεταγραφικα
Μακάρι να είμαστε σε θέση ισχύος από Πέμπτη και να κάνουμε επιτέλους λεβελ απ μετά από πολλά χρόνια που κινούμαστε σε μέτριο επίπεδο μεταγραφικα
Ώπα Ώπα Μπάνε..
Δεν είπα ποτέ ότι δε θα γίνουν μεταγραφές.
Έχω γράψει 10 φορές ότι περιμένετε την Τετάρτη από την προηγούμενη εβδομάδα το λέω.
Όλοι λίγο πολύ αυτή την "ενημέρωση" έχουν.
Παρεμπιπτόντως πως ψάχνω τα ποστ μου βγάζει ερρορ για να στα παραθέσω.
Επίσης ναι υπάρχουν στη λίστα όπως είπα ακριβοί ποδοσφαιριστές, παιδιά που έχουν ενημέρωση μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Αλλά επειδή αυτές οι διαρροές είναι να χαμε να λέγαμε, και κανείς δε ξέρει τί θα γίνει, εγώ πιο πάνω έθεσα εκτίμηση.
Η εκτίμηση μου είναι ότι με πρόκριση θα παλευτει ακριβή μεταγραφή για μπροστά από αυτούς που απορρίφθηκαν πριν πάρουμε τον Τσολακ.
Για χαφ δεν έχει ακουστεί τίποτα μακάρι να πάρουμε, βαθιά πιστεύω ότι κάτι θα πάρουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω γράψει 10 φορές ότι περιμένετε την Τετάρτη από την προηγούμενη εβδομάδα το λέω.
Επίσης ναι υπάρχουν στη λίστα όπως είπα ακριβοί ποδοσφαιριστές, παιδιά που έχουν ενημέρωση μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Αλλά επειδή αυτές οι διαρροές είναι να χαμε να λέγαμε, και κανείς δε ξέρει τί θα γίνει, εγώ πιο πάνω έθεσα εκτίμηση.
Η εκτίμηση μου είναι ότι με πρόκριση θα παλευτει ακριβή μεταγραφή για μπροστά από αυτούς που απορρίφθηκαν πριν πάρουμε τον Τσολακ.
Για χαφ δεν έχει ακουστεί τίποτα μακάρι να πάρουμε, βαθιά πιστεύω ότι κάτι θα πάρουμε.
Δηλαδη με ομιλους γιουροπα, στους οποιους θα πρεπει να στοχευουμε την προκριση στην επομενη φαση για να μαζεψουμε βαθμους που χασαμε τα προηγουμενα χρονια, δεν θα χρειαστουμε εμπειρια για να αντεξουμε τρεις διοργανωσεις?
Τώρα είδα ότι πάνω κάτω τα είπε και ο Άμπελ.
-
Η ομάδα δεν χρειάζεται να ματώσει ,σίγουρα αν περάσουμε ομίλους θα έχουμε καλύτερη διαπραγμάτευση στο να μας επιλέξει ένας παίκτης, που θα έχει πρόταση απο μια ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος και είναι στις μικρομεσαίες. Ακόμα και σε δανεισμό άλλο να παίζεις στους ομίλους του CHL ,αυτό λέμε τόσο καιρό. Θα ήθελα ένα χαφ με προοπτικές και να έχει μια τριετία μπροστά του ώστε να είναι στο βασικό κορμό αυτού που χτίζεται.
Parolos έγραψε:Ώπα Ώπα Μπάνε..
Ναι ρε συ κανένα θέμα,άλλωστε λίγο πολύ το επιβεβαίωσε ο Αμπελ.
Με ξανά γυρνάς πίσω όμως.
Άντε να το πω όσο καλύτερα μπορώ και να κλείσω επιτέλους, γιατί πάρα κούρασα.
Είναι πιο τίμιο θεωρώ να γράφει κάποιος ότι έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνουν κινήσεις ή ότι έχω την πληροφόρηση ή το άκουσα στο καφενείο ρε αδερφέ, από το να το υπονοεί με ερωτήσεις.-