Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Η απόκτηση του 22χρονου μίνι δαίμονα της Έλφσμποργκ Jesper Karlsson κόστισε τελικά στην Άλκμααρ 2.6 εκ.
https://www.transfermarkt.com/jesper-ka ... ler/367992
[youtube]YkL-GLR-J_I[/youtube]
Νομίζω ότι πρόκειται περί τρομερής επένδυσης, που θα μας απασχολήσει (το ποδοσφαιρικό κοινό) τα επόμενα χρόνια.
Αν ανοίγαμε λίγο χώρο μπροστά, πολύ θα τον ήθελα τον Σουηδό.
https://www.transfermarkt.com/jesper-ka ... ler/367992
[youtube]YkL-GLR-J_I[/youtube]
Νομίζω ότι πρόκειται περί τρομερής επένδυσης, που θα μας απασχολήσει (το ποδοσφαιρικό κοινό) τα επόμενα χρόνια.
Αν ανοίγαμε λίγο χώρο μπροστά, πολύ θα τον ήθελα τον Σουηδό.
- black_star_ninja
Νομιζω οτι ο Εσιτι επωμιζεται μεγαλυτερο φορτιο απο αυτο που του αναλογει.
Ναι μεν ειναι ενα καθαρο 6αρι παλιας κοπης οπως αναφερατε πολλοι εδω μεσα. Συμφωνω επισης απολυτα οτι τα χρηματα που πρεπει να αμοιβεται -για λογους ισορροπιας στα αποδυτηρια- θα πρεπει να αναλογα της θεσης του στο ροστερ. Δεν μπορει πχ ενας ρολιστας να αμοιβεται περισσοτερο απο Ζιφκοβιτς.
Απο την αλλη δε φταιει ο παικτης γιαυτο. Επισης νομιζω οτι ο Αμπελ θελει πιο ολοκληρωμενα χαφ (κακως του τον εφεραν περσι). Πιστευω οτι θα παρουμε ενα ακομα χαφ και θα κλεισουμε ετσι τις θεσεις εχοντας Καντουρι, Σβαμπ, Αουγκουστο, μεταγραφη, Νινουα και ισως κρατησουμε κ εσιτι για τα δυσκολα ματς που δε θα εχουμε κατοχη.
Ναι μεν ειναι ενα καθαρο 6αρι παλιας κοπης οπως αναφερατε πολλοι εδω μεσα. Συμφωνω επισης απολυτα οτι τα χρηματα που πρεπει να αμοιβεται -για λογους ισορροπιας στα αποδυτηρια- θα πρεπει να αναλογα της θεσης του στο ροστερ. Δεν μπορει πχ ενας ρολιστας να αμοιβεται περισσοτερο απο Ζιφκοβιτς.
Απο την αλλη δε φταιει ο παικτης γιαυτο. Επισης νομιζω οτι ο Αμπελ θελει πιο ολοκληρωμενα χαφ (κακως του τον εφεραν περσι). Πιστευω οτι θα παρουμε ενα ακομα χαφ και θα κλεισουμε ετσι τις θεσεις εχοντας Καντουρι, Σβαμπ, Αουγκουστο, μεταγραφη, Νινουα και ισως κρατησουμε κ εσιτι για τα δυσκολα ματς που δε θα εχουμε κατοχη.
Δεν έχω ιδέα.Parolos έγραψε:Τις μεταγραφές ποιος τις επιλέγει Seaman?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται ότι κινούμαστε αποκλειστικά βάσει προτάσεων από και προς σε ατζέντηδες.
Μου προκύπτει δύσκολο οι νεοεισερχόμενοι να προέκυψαν από εκθέσεις δικού μας αυτόνομου σκάουτινγκ.
Τώρα ποιος κάνει την τελική επιλογή? Μάλλον ο Ρέμπε στο ποδοσφαιρικό τουλάχιστον επίπεδο.
2 παιχτες ζητάει ο ένας, 3 ο άλλος, 4 ο παρα άλλος.
Να μην παρεξηγηθώ, μαζί σας. Και γω θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 παίκτες ακόμα.
Ενα χαφ και έναν μεσοεπιθετικο που να μπορεί να καλύψει και της 3 θέσεις τις επιθέσεις αν γίνεται.
Το ερώτημα μου, όμως, συνεχίζει να είναι, προκύπτει από κάπου ότι η ομάδα ψάχνεται για προσθήκες;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην παρεξηγηθώ, μαζί σας. Και γω θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 παίκτες ακόμα.
Ενα χαφ και έναν μεσοεπιθετικο που να μπορεί να καλύψει και της 3 θέσεις τις επιθέσεις αν γίνεται.
Το ερώτημα μου, όμως, συνεχίζει να είναι, προκύπτει από κάπου ότι η ομάδα ψάχνεται για προσθήκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 29 Σεπ 2020, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτσε να πάρω τον Ρέμπε τηλέφωνο να μας πει.
Τι ρωτάς ρε φίλε; Συζήτηση γίνεται.
Λογικα΄με τόσες αποχωρήσεις κάποιος ακόμα θα έρθει.
Σε λίγο θα παίζει ο Πάμπλο και ο Φερρέιρα για να συμπληρώνουν διπλό.
Υπάρχουν περιπτώσεις ακριβές που απορρίφθηκαν και προτιμήθηκε ο Τσολακ.
Αν αύριο παν όλα καλά μπορεί να ενεργοποιηθεί κάποια απ' αυτές δεν είναι απίθανο. Εκεί ελπίζουμε.
Για χαφ που ζητάμε η αλήθεια είναι ότι παίζει να μην υπάρξει τίποτα.
Θα φανεί αύριο αν πάνε όλα καλά.
Αν αύριο παν όλα καλά μπορεί να ενεργοποιηθεί κάποια απ' αυτές δεν είναι απίθανο. Εκεί ελπίζουμε.
Για χαφ που ζητάμε η αλήθεια είναι ότι παίζει να μην υπάρξει τίποτα.
Θα φανεί αύριο αν πάνε όλα καλά.
Εγω ξέρω τι ρωτάω και ειρωνεία από μέρους σου δεν χρειάζεται.teod1980 έγραψε:Κάτσε να πάρω τον Ρέμπε τηλέφωνο να μας πει.
Parolos, ευχαριστώ για την απαντηση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χαφ και μεσοεπιθετικο χρειαζόμαστε και πιστεύω ότι το ξέρουν πρώτοι και καλύτεροι οι υπεύθυνοι των μεταγραφών..
Τώρα αν μπούμε ομίλους τσλ θα χουμε και οικονομική άνεση αλλά και λόγω παρουσίας σε ομίλους, θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε παίχτες απ' το πολύ πάνω ράφι..
Ας δώσουν και 2 συμβόλαια της τάξης του μυριου, αν είναι να έρθουν παίχτες που θα κάνουν την διαφορά, δεν νομίζω να επιβαρύνουν πια τόσο το μπάτζετ...
Τώρα αν μπούμε ομίλους τσλ θα χουμε και οικονομική άνεση αλλά και λόγω παρουσίας σε ομίλους, θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε παίχτες απ' το πολύ πάνω ράφι..
Ας δώσουν και 2 συμβόλαια της τάξης του μυριου, αν είναι να έρθουν παίχτες που θα κάνουν την διαφορά, δεν νομίζω να επιβαρύνουν πια τόσο το μπάτζετ...
Gospi έγραψε:Σουρμε, μετα τα οσα βγαίνουν για Μισιτς, καλο ειναι πρωτα οι υπεύθυνοι και μετα εμεις, να σταματησουμε να τον μετραμε στο ροστερ.
Οποτε ισως θελει 3.παιχτες με απομακρυνση και Εσιτι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρεις παιχτες και με τον Εσιτι μεσα,ενας στο κεντρο δυο μπροστα και ο Κουτσιας να εχει προτεραιοτητα το σχολειο του και μετα τα 18,την μπαλα.
Μια χαρα μας παιρνει το μπατζετ,μπροστα αδειασαμε πολυ.
Εκτος αν τους Ουαρντες και τους Ζαμπαδες τους πληρωνει ακομα ο ΠΑΟΚ.
Δεν υπαρχει λογος να καψουμε το παιδι που ακομα δεν εχει τελειωσει το λυκειο,φορτωνοντας του βαρος που δεν μπορει να σηκωσει.
Ας παιξει στους αγωνες κυπελλου,μια χαρα ειναι για την ηλικια του.
εν τω μεταξύ μου μεταφέρθηκε η πληροφορία, που δεν ξέρω αν ισχύει και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί είναι από στόμα στο στόμα, ότι λόγω της μόλυνσης δεν έχουν δέσει καλά οι σύνδεσμοι του Ζαμπά και δεν φταιει ο ζαμπα γ αυτό .thanos-xanthi έγραψε:ο Τοσκιτσης παντως γραφει οτι ο Ζαμπα πηγε Πορτογαλια για μικροεπεμβαση στο ποδι και οχι για μεταγραφη
μαλωνουν οι μεν και οι δε, ποιος θα πετυχει την ειδηση
προτιμοτερο θα ηταν να βρεθει μια ευρωπαικη ομαδα παντως, μπας και μπορεσει και ο ιδιος να δουλεψει
και πώς το ποδι ακόμη δεν έχει δέσει πλήρως και πριν τα Χριστούγεννα δεν παίζει να δέσει και είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται όντως δεύτερη μικροεπέμβαση.
Αυτό με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...
Ποσο δικιο εχεις!obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Σουρμε, μετα τα οσα βγαίνουν για Μισιτς, καλο ειναι πρωτα οι υπεύθυνοι και μετα εμεις, να σταματησουμε να τον μετραμε στο ροστερ.
Οποτε ισως θελει 3.παιχτες με απομακρυνση και Εσιτι...
Τρεις παιχτες και με τον Εσιτι μεσα,ενας στο κεντρο δυο μπροστα και ο Κουτσιας να εχει προτεραιοτητα το σχολειο του και μετα τα 18,την μπαλα.
Μια χαρα μας παιρνει το μπατζετ,μπροστα αδειασαμε πολυ.
Εκτος αν τους Ουαρντες και τους Ζαμπαδες τους πληρωνει ακομα ο ΠΑΟΚ.
Δεν υπαρχει λογος να καψουμε το παιδι που ακομα δεν εχει τελειωσει το λυκειο,φορτωνοντας του βαρος που δεν μπορει να σηκωσει.
Ας παιξει στους αγωνες κυπελλου,μια χαρα ειναι για την ηλικια του.
JohnDag έγραψε:2 παιχτες ζητάει ο ένας, 3 ο άλλος, 4 ο παρα άλλος.
Κούρασες φίλε,προκύπτει από τις ανάγκες και τα τρανταχτά κενά της ομάδας,από τα δημοσιεύματα του εξωτερικού για παίχτες που έχουμε βολιδοσκοπησει άλλα και από τα εδώ μέσα ,που όπως βλέπεις τα άφησα τελευταία γιατί δεν είναι άξια καμίας εμπιστοσύνης.
Υ.Γ Αφού ξέρεις τι ρωτας γιατί δε μας λες και εμάς να μάθουμε;
- Aigle_Noir
Γιατί κούρασε το παλικάρι;;; Η ερώτησή του είναι εύλογη, δεν καταλαβαίνω την επίθεση που του κάνατε 2 μέλη ως τώρα...Παντελώς αδικαιολόγητη.
- bersekeros
Τα ονόματα που έβαλες σήμερα τα ξημερώματα είναι ευσεβείς πόθοι δικοί σου ή κάτι πήρε το αυτί σου;