44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Και ομως ειδικα για την Ελλαδα που τα στοπερ πρεπει να ανεβαινουν στη σεντρα,το ενα απο τα 3 πρεπει να εχει στοιχεια αμυντικου χαφ και τα αλλα 2 να μπορουν να βρουν τουλαχιστον ενα συμπαικτη στα 10 μετρα.
Ε ας παιξουμε με 2 στόπερ και ενα χαφ παραπανω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λεω ρε παιδι μ...
μηπως
ισως
αν δεν κανει κοπο
μηπως να δοκιμαζαμε κανα 4-3-3 στο πρωταθλημα...
και αν θελει του το σχηματιζω και με πλαστελινες...
μηπως
ισως
αν δεν κανει κοπο
μηπως να δοκιμαζαμε κανα 4-3-3 στο πρωταθλημα...
και αν θελει του το σχηματιζω και με πλαστελινες...
Πάντως κι αυτόν, μόλις άρχισε κι έστριβε στο β, τον πετάξε έξω
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
Καλα οι αλλαγες εγιναν πανω π ψηνοταν το γκολ! Καραφλιασε ο Κρεσπο!
- Sick Bastard
Μια χαρά έχουμε και τον Κρέσπο και τον Μιχαηλίδη γι αυτή τη δουλειά. Ενίοτε κάνει κι ο Βαρέλα (δες την πάσα του στον Μπίσε στο ματς με τον Ajax). To θέμα είναι αλλού, ειδικά σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε τίποτα μπροστά ή πλάγια απ τα στόπερ για να πάει η μπάλα σωστά μπροστά.joshua έγραψε:Και ομως ειδικα για την Ελλαδα που τα στοπερ πρεπει να ανεβαινουν στη σεντρα,το ενα απο τα 3 πρεπει να εχει στοιχεια αμυντικου χαφ και τα αλλα 2 να μπορουν να βρουν τουλαχιστον ενα συμπαικτη στα 10 μετρα.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Σενιόρ Μπράνκοxrisitsapa έγραψε:Απορώ πραγματικά ΠΟΙΟΣ τον είδε και τον ενέκρινε

- bersekeros
Τα 800Κ συμβόλαιο δεν ανταποκρίνονται στην ποδοσφαιρική του αξία.
Αμυντικογενής παίκτης και δεν ταιριάζει στο σχηματισμό όταν παίζουμε με μικρότερες ομάδες και πρέπει να δημιουργήσουμε / παίξουμε παραγωγικά.
Φλέρταρε με το πέναλτι σε μία φάση και αν πιεστεί είναι επιρρεπής στο λάθος.
Προσωπικά τον θεωρώ μέτριο ποδοσφαιριστή με πολυ περιορισμένο ρόλο μέσα στο γήπεδο, κυρίως ανασταλτικό , σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών.
Αν έπαιρνε 300Κ δεν θα με χάλαγε για ρολίστας ειδικών αποστολών.
Τα 800Κ όμως είναι κοροϊδία για μένα.
Αμυντικογενής παίκτης και δεν ταιριάζει στο σχηματισμό όταν παίζουμε με μικρότερες ομάδες και πρέπει να δημιουργήσουμε / παίξουμε παραγωγικά.
Φλέρταρε με το πέναλτι σε μία φάση και αν πιεστεί είναι επιρρεπής στο λάθος.
Προσωπικά τον θεωρώ μέτριο ποδοσφαιριστή με πολυ περιορισμένο ρόλο μέσα στο γήπεδο, κυρίως ανασταλτικό , σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών.
Αν έπαιρνε 300Κ δεν θα με χάλαγε για ρολίστας ειδικών αποστολών.
Τα 800Κ όμως είναι κοροϊδία για μένα.
Μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη του κατάπιε.pilotos έγραψε:Δες τα περσινά πλέι οφ με κουλα και στο τηγάνι, τους κατάπιε, αλλά τα ξεχνάτε.....
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Πάμπλο κατάπινε.Ο Μισιτς επίσης και ο Μαουρίτσιο.
Ο Εσιτι σε καμία περίπτωση.
Αν εννοείς κατάπιε το γεγονός ότι έκανε συνέχεια φάουλ και έδινε την μπάλα πίσω (όσες φορές δεν την έχανε), τότε οκ συμφωνώ μαζί σου
- potamda
- Bet Guru 2023
Βλέπω δε σχολιάστηκε καθόλου το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε... Φήμες από κατοίκους του Βόλου λένε ότι ένιωσαν ένα μικρό τράνταγμα... 

Ρε αδερφέ αν δεν τον βλέπαμε στο γήπεδο δεν θα ασχολούμασταν.Sick Bastard έγραψε:Μου είναι ακατανόητο γιατί ασχολείστε ακόμα με αυτό τον παίχτη.
Αλλά μας διέλυσε το νευρικό μας σύστημα παλι
Δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα.Slade έγραψε:Ο Εσίτι πληρώνεται για να παίζει ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που ξεκάθαρα αγνοεί. Δεν είναι ο Μαραντόνα για να προσαρμόζεται η ομάδα επάνω του. Τα συγκεκριμένα πράγματα που κάνει, είναι να σκοντάφτει πάνω σε αντιπάλους και να κάνει φάουλ γύρω απ' την περιοχή μας. Ούτε σε σύστημα με 2 ούτε με 3 ούτε με 13 χαφ δεν κολλάει. 40 χρόνια βλέπω ΠΑΟΚ, άνετα μέσα στα χειρότερα κεντρικά χαφ που είχαμε ποτέ.