15. José Ángel Crespo
-
Re: 15. José Ángel Crespo
μβπ, μιλαμε για υπερπαιχτουρα οχι μαλακιες , παει στην μπαλα με πολεμικη διαθεση, ενας αυτος και ενας ο ματος ηταν κανεις αλλος δεν παιζει τοσο αρχιδατα
- Maximus
danirifle έγραψε:φαντάσου ρε συ μάξιμε να παίζεις, να έχεις τόσους παλμούς, να γυρνάς για οδηγίες στον προπονητή, κι αυτός αντί να σε ηρεμήσει ή να σε πορώσει, να σε εκνευρίζει περισσότερο
μεγάλη κέντα το ότι το έπιασε η κάμερα
Εν τω μεταξύ ο σκηνοθέτης μεγάλη γάτα, γιατί ειχε εστιάσει γυρω στα 10 δευτερολεπτα στον Κρέσπο και στο χαρτάκι.
Λες και ψάρευε αντιδράσεις!

Τώρα καταλαβαίνετε όταν λέμε όχι στους άλλους που τραυματιστηκαν και δεν κατάφεραν να γυρίσουν; ο Κρεσπουρας σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τόσο καιρό έξω και είναι ο ίδιος αειθαλής Κρεσπο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ο καλύτερος, πιο μαχητικός και πιο σταθερός παίκτης σήμερα. Σταθερή αξία.
Θέλω να ανανεωθεί το συντομότερο.
Θέλω να ανανεωθεί το συντομότερο.
αμπέλ παίχτη που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα τον έκανες να τρελαθεί και να σκίζει χαρτιά φωνάζοντας νευριασμένος.
εξαφάνισε τον κ αυτόν ρε σε κανα μήνα αφού αντέδρασε άσχημα.
όπως έγινε με μάτος, βιερίνια, στοχ.
εξαφάνισε τον κ αυτόν ρε σε κανα μήνα αφού αντέδρασε άσχημα.
όπως έγινε με μάτος, βιερίνια, στοχ.
- Sick Bastard
Μη με τρελαίνεις τώρα να χαρείς
αν γίνει αυτό θα με γράψουν οι εφημερίδες
''αλλόφρων οπαδό γρονθοκόπησε τον Αμπέλ''
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- painkiller4
Σε παρακαλώ ρε Άνχελ ζήτα του συγγνώμη και πες του ότι δεν θα το ξανακάνεις ότι ήταν μία στιγμή παραφροσύνης η
- sourmenetes
- Moderator
Δεν το βλέπω από την άλλη βδομάδα στην ομάδα...
Χαχαχαχα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στο βιντεο κανει μπαμ οτι ο κρεσπο δεν καταλαβε τι μαλακιες εγραφε το χαρτακι γτ στην αρχη κοιταζει το χαρτακι και μετα κοιταει την πισω σελιδα να δει αμα εχει και τπτ αλλο μπας και βγαλει ακρη και αφου βλεπει οτι δεν εχει τιποτα αρχιναει το κραξιμο , σαν να λεει ρε μλκ ουτε εσυ καταλαβες τι εγραψες...
Ελα φτανει δεν ειναι αστειο...Δεν μπορω να πιστεψω οτι στραβωσε με αυτο που διαβαζε,ισως απλα να του εγραψαν στα ελληνικα,ικανους τους εχω... 

Ένας παίκτης διαμαντη που σήμερα προσπάθησε να κάνει και τον χαφ, σε ένα σύστημα πλημμύρα που εφάρμοσε ο προπονητής. Προσοχή!!! Μην ακούσουμε τις επόμενες μέρες τίποτα περίεργες διαρροές για τον Κρέσπο
Sick Bastard έγραψε:Μη με τρελαίνεις τώρα να χαρείς
νομιζεις πολυ θελει; 2-3 διαρροες σε αρδοσάιτ, 1-2 ματς εκτός αποστολης και σαν μανιταρια θα ξεπεταχτουν τα λιβανιστηρια.
σαν να τους διαβαζω: "οκ ειναι 33 στα 34 δεν εχει πλεον και τοσα να προσφερει ηδη φαινοταν οτι δεν ηταν τοσο σταθερος οσο παλιοτερα και λοιπες φιφες"
εδω ειπανε για τον παιχταροπαιχταρα Ματος που ομοια μιξη παιχταρα και παθους για την ομαδα ζητημα αν εχουμε ξαναδει στην ιστορια του ΠΑΟΚ. δεν θα κολλησουν πουθενα.
Από το μέγεθος του χαρτιού, συμπεραίνω ότι επρόκειτο για έκθεση ιδεών παρόμοια με αυτές που ακούμε στις συνεντεύξεις τύπου.
Και όταν όλα αυτά τα ακούς καθημερινά, αλλά τα βλέπεις και γραμμένα, ενώ καίγεσαι για τη νίκη και οι σφυγμοί χτυπάνε στα κόκκινα, δεν θέλει και πολύ...
υγ είχε κάνει και λάθος πάσα πέρυσι με το βαζελο στην Τούμπα.
Και όταν όλα αυτά τα ακούς καθημερινά, αλλά τα βλέπεις και γραμμένα, ενώ καίγεσαι για τη νίκη και οι σφυγμοί χτυπάνε στα κόκκινα, δεν θέλει και πολύ...
υγ είχε κάνει και λάθος πάσα πέρυσι με το βαζελο στην Τούμπα.