Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009

Δημοσίευση από diniko80 »

o κακος ειναι Χναρισιος ρεφερις.....κακα μαντατα κατ εμε
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

O κακος ειναι μεν ο καλυτερος ελληνας διαιτητης αλλα υπαρχει ενα προβληματακι. την ψωνιζει αγρια αν τον βρισουν στο γηπεδο κ σε γαμαει ασαλιωτα... για αυτο οπως ειπε κ ενας αδερφος πιο πανω...ηρεμα εκτος αν κανει την χοντρη.
Α για οσους ειναι εξω Σαββατο βραδυ, να ξερετε οτι παντα βγαινει το προηγουμενο βραδυ για ποτακι παραλια θεσσαλονικη, Κοραλ κ τετοια παει. Αν τον δειτε, πεστε του καμια καλη κουβεντα ειναι μαγκια του που μπορει να το αξιζει αυτο ακομα (φανταστειτε να βλεπατε Κουκουλακη παραλια, εγω προσωπικα θα τον πετουσα θερμαικο)
Στο ματς πρωταθληματος με τον γαυρο τον ειδα κ του ειπα "Παιξε καλα τον ΠΑΟΚ" ......
Κριμα που δεν τον ειχαμε στον επαναληπτικο κυπελου... :(
τεσπα, τα παντα ολα το ματς (αληθεια ποιος την ειπε αυτην την μλκια κ το λενε ολοι τωρα;)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

γνωστος βαζελος ο Κακος αλλα φετος παραπονο δεν εχουμε μεχρι στιγμης. ελπιζω να μη χρειαστει ν ασχοληθουμε με τη διαιτησια..

θα το παει στο Χ το ματς αν του βγει.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Το μόνο αρνητικό είναι ότι σπάνε έδρες με διαιτητή τον Κάκο. Κοινώς, η χαρά του φιλοξενούμενου. Ελπίζω αυτό να εννοεί και ο ioanmits.
Ακριβώς φίλε, είναι ο καλύτερος διαιτητής για τους φιλοξενούμενους. Παίζει σχεδόν πάντα 50-50 και δεν καταλαβαίνε από έδρες... Για αυτό τον θέλω στα εκτός. Ο ορισμός του την Κυριακή είναι ότι πρέπει για τον βάζελο. Ελίζω να τον έχουμε και εμείς στην Αθήνα και να μην δούμε κανένα Κουκουλάκη και Δαλούκα....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Και τι θα πει θα το πάει στο Χ το ματς;
Δεν θα μου δώσει το αμφισβητούμενο μπέναλντι; Μη σώσει
Δεν θα δώσει την αυστηρή κάρτα στον αντίπαλο; Δε με χαλλάει
Θα μου ακυρώσει το γκολ; Θα του φάω το λαρύγγι!

Η ανοδική πορεία της ομάδας είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε όσο μπορούμε τα μυαλά μας και να μην ασχολούμαστε με το παιδί που δεν του δίνουν την μπάλα (που λέγαν και οι γιαγιάδες).
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Εκτος απο το ματς με τον βαζελο στην χαβουζα,σε ολα τα αλλα ντερμπυ τα παιχνιδια κριθηκαν στης λεπτομερειες.
Και τον γαβρο στο κυπελο τον κερδισαμε.Δεν το αναφερει κανεις.
Η ΑΕΚ στην Τουμπα εκανε μια μοναδικη ευκαιρια και σκοραρε απο το ενα και μοναδικο μας λαθος.
Αυτη την στιγμη ειμαστε καλυτεροι απο ΑΕΚ και Λαρισα και περιπου στα ιδια με τον βαζελο.
Μωλον λαβε.

:?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

stephanos έγραψε:
gika έγραψε:Ευτυχώς είμαι και απο τους καλούς μαθητες (ο 2ος καλύτερος σε όλη την τρίτη γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γαμάς όλους παντού! Ακομά και στους βαθμούς!)
Για φέτος δεκτό να είσαι δεύτερος. Το καλό που σου θέλω όμως, του χρόνου οφείλεις να κάνεις πρωταθλητισμό!
:)
Πλάκα πλάκα, μοιάζω με την ΠΑΟΚάρα... Ξεκίνησα με στόχο να ειμαι απλώς απο τους καλύτερους... Απο την αρχή έδειξα ότι μπορώ το κάτι παραπάνω και οι τρελοί οπαδοί μου πίστεψαν σε αυτό! Το έκανα και εφτασα δεύτερος... Ελπίζω τώρα στα play off (εξετάσεις) να πάρω τα ντέρμπυ (θεωριτικα μαθηματα) και φυσικά να πάρω το καλύτερο δυνατό απο τις μικρές ομάδες (Μαθηματικά, φυσική χημεία) και να βγώ Τσου Λου φεύγωντας απο το γυμνάσιο ως ο καλύτερος!

ΥΓ: Ντέρμπυ τα θεωριτικά γιατί δεν τα μπορώ καθόλου... Ενω στα μαθηματικά δεν πιάνομαι!

Θα τους σκίσω όλους στις εξετάσεις!
Η ΠΑΟΚάρα θα τους σκίσει όλους στις δικές της εξετάσεις! :?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

gika αρρωστο ΠΑΟΚτσακι, νομιζω πως αν γραψεις τα θεωρητικα θεωρητικα και οχι θεωριτικα θα αυξηθουν οι πιθανοτητες σου για αριστεια κατα 32.47%. Εμπρος για το Τσου Λου λοιπον και για τα αλυτα συστηματα διαφορικων εξισωσεων!

Τι ασχολειστε με το αν θα ειναι καλος ο Κακος ή οχι? Ο Μουσλιμοβιτς και ο Βιερινια να ειναι καλοι και τοτε θα περασουμε καλα ολοι μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Hideguti έγραψε:gika αρρωστο ΠΑΟΚτσακι, νομιζω πως αν γραψεις τα θεωρητικα θεωρητικα και οχι θεωριτικα θα αυξηθουν οι πιθανοτητες σου για αριστεια κατα 32.47%. Εμπρος για το Τσου Λου λοιπον και για τα αλυτα συστηματα διαφορικων εξισωσεων!
Στην προετοιμασία που θα κάνω (όχι στην Ξάνθη), δεν θα αλλάξω τη νοοτροπία μου ΑΛΛΑ θα διορθώσω τα λάθη που έκανα μέχρι τώρα στο παιχνίδι μου για να μην τα επαναλάβω... Στο φιλικό, θα βάλω και κανα γκολάκι (εδώ έβαλε ο Ζλάταν εγώ δεν θα βάλω?) και θα τους ξεσκίσω όλους... Τώρα που το σκέφτομαι, ο απουσιολόγος στο τμήμα μου, σημαιοφόρος στο σχολείο και βασικός ανταγωνιστής μου είναι ένας απο τους 3 βάζελους στο σχολείο μου! Ντερμπυ μεταξύ βάζελου και ΠΑΟΚ θα έχουμε και εκεί... (Δυστηχώς δυσκολα τον προλαβαίνω αν γράψει καλα...)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ο παναθηναικος θα κατεβει με

Γκαλινοβιτς
Νιλσον,Βυντρα,Βαβζινιακ,Γκουμα,Σαριεγκι,Μουν,Σιμαο,Ματος,Ζιλμπερτο,Καραβουτα για να παιρνει φαουλ και να καθυστερει...

Περα απο την πλακα,το παιχνιδι που θα κανει ο βαζελος ειναι ηδη γνωστο..
Ταμπουρωμα και συνεχη φαουλ, τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα, μπας και απο κανα στημενο το μπουμπουνισουν.

Κακο,τους ξερεις καλα.
Μην εκτεθεις.

σημερα ακουσα απο δημοσιογραφο του νοβασπορ φμ(νικολογιαννης) ο ΠΑΟ θα κατεβει με 4-3-2-1 για να αντιμετωπισει το 4-2-3-1 του σαντος ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κακο συγγνωμη για το αμαξι..... :oops: Ελπιζω να μην πληρωσουμε την κυριακη τα σπασμενα, οχι τιποτα αλλο δε μπορω να δω τον Κωσταντινου να γελαει....
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο και εγώ ότι ο Κακός είναι ο καλύτερος διαιτητής φέτος τουλάχιστον.Μακάρι να μην ασχοληθούμε καθόλου με διαιτησία τι κυριακή.

Η ομάδα πρέπει να δίεξει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό και όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Σιγα μην του κανουμε και τεμεναδες του Κακου. Τοσο καιρο σκεφτομουν, "Ποιον μου θυμιζει, ποιον μου θυμιζει?" και σημερα επιτελους το θυμηθηκα...

http://en.wikipedia.org/wiki/Anton_LaVey
Τον Κατσουλα και τον Δημητροκαλη τι τους εχεις ρε Κάκο??

Κακο παιξε καλα τον ΠΑΟΚ για να μην φυγεις απο την Τουμπα με μπουκλες απο το μαλλι του Παμπλο...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

axilleas4 έγραψε:Με 3 νίκες στη Τούμπα, έστω και 1 ισοπαλία στα εκτός πιστεύω μας αρκεί για τη 1η θέση στα play off(οχι οτι πρέπει να παίξουμε για την ισοπαλία στα εκτός έδρας) Με ένα 3/3 στο πρώτο γύρο τους τελειώσαμε.
και αν κάνει ο βάζελος 5 νίκες και μία ήττα τι κάνουμε μετά??? :) :) :) :) :)

Και γω βασικά πιστεύω ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ,ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ,ΜΙΑ ΗΤΤΑ.....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κατ εμε ο μονος διαιτητής που θάθελα να μας σφριζε...

Μακάρι ναναι όλα 50-50 και τόχουμε ευκολα η δύσκολα το ματς!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”