Ο Πελκας ειναι το 6αρι που θελουμε. Απο προπερσι το λεωnikos_algio έγραψε:Ή Πελκας στο 8
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ενδιαφέρουσα ιδέα, ο Ίβιτς τον είχε δοκιμάσει σε προπονήσεις αρκετά ως οχταρι. Σε αγώνες σπάνια, μια δυο φορές θαρρω
O Πελκας μπορει να παιξει κατι σαν Cimirot συμφωνω και εγω. Εχει τρεξιματα ξερει να κραταει μπαλα και ειναι καλος στα μαρκαρισματα και στο να ανακτα την μπαλα οταν χανεται.
O Πελκας οκταρι σε συστημα με 2 χαφ? Πλακα κανετε ε? Με τοσα λαθη που κανει στη τελικη πασα,το γενικα θολωμενο του μυαλο οταν πρεπει να αποφασισει,απο αυτη τη θεση θα γελασει ο καθε πικραμενος και σιγουρα οι αντιπαλοι.Ο ρολος που εχει αυτη τη στιγμη στο ροστερ ειναι απλα ΙΔΑΝΙΚΟΣ,η ποδοσφαιρικη του ιθακη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 26 Σεπ 2020, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και κεντρικος αμυντικος αν βαλουμε ενα ψηλουτσικο σκαμπουδακι εκει μπροστα απο τον Ζιφκο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
Αυτό ακριβως.joshua έγραψε:O Πελκας οκταρι σε συστημα με 2 χαφ? Πλακα κανετε ε? Με τοσα λαθη που κανει στη τελικη πασα,το γενικα θολωμενο του μυαλο οταν πρεπει να αποφασισει,απο αυτη τη θεση θα γελασει ο καθε πικραμενος και σιγουρα οι αντιπαλοι.Ο ρολος που εχει αυτη τη στιγμη στο ροστερ ειναι απλα ΙΔΑΝΙΚΟΣ,η ποδοσφαιρικη του ιθακη.
Μοιάζει να μην έχει γρήγορη ποδοσφαιρική σκέψη. Παίρνει τη μπάλα έξω από την περιοχή και κοιτάει πρώτα πως θα την κουβαλήσει αντι για να τη δώσει με τη μία. Σκέφτεται πρώτα τι θα την κάνει ΑΥΤΟΣ τη μπάλα και όχι κάποιος συμπαίκτης του. Ανασφάλεια γιατί θέλει να το σιγουρέψει; Δεν ξέρω. Ακόμα και στις κόντρες, τις περισσότερες φορές αργεί να τη δώσει και την κουβαλάει μέχρι να μαρκαριστεί είτε αυτός είτε ο ελέυθερος επιθετικός.
Χρήσιμος για εκεί που παίζει τώρα, αλλού δε μπορώ να τον φανταστώ.
Edit: για 6αρι ίσως να παίζει, αλλά ούτε ο Ιβιτς τον κράτησε σε αυτή τη θέση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Σάβ 26 Σεπ 2020, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:O Πελκας οκταρι σε συστημα με 2 χαφ? Πλακα κανετε ε? Με τοσα λαθη που κανει στη τελικη πασα,το γενικα θολωμενο του μυαλο οταν πρεπει να αποφασισει,απο αυτη τη θεση θα γελασει ο καθε πικραμενος και σιγουρα οι αντιπαλοι.Ο ρολος που εχει αυτη τη στιγμη στο ροστερ ειναι απλα ΙΔΑΝΙΚΟΣ,η ποδοσφαιρικη του ιθακη.
Με την ίδια λογική, θα μπορούσε να σου πει κάποιος, πως με τις ευκαιρίες που χάνει παίζοντας πίσω από το σέντερ φορ, γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
Εγώ βλέπω μεγάλη βελτίωση και αυτοπεποίθηση φέτος, σε όλους τους τομείς και κυρίως στις πάσες. Άνετα παίζει 8άρι.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, μετά την "παρέμβαση" Ιβάν.Obdulio έγραψε:Κακώς διαβάζετε ορισμένοι την απόφαση περί παραμονής Ζαμπά στο ροστερ ως κάτι κόντρα στη θέληση του κόουτς.Napoli4 έγραψε:Ποια κλειδια εχει δωσει ρε παρολε, οταν σημερα λενε ο ιβαν ειπε ο ζαμπα δεν φευγει; Αυτο ειναι δινω τα κλειδια;
Θα πρέπει να το αναγνώσετε ως προειδοποίηση στο Ζαμπά.
Το μήνυμα είναι το εξής: Άκου λεβέντη, ο μοναδικός τρόπος να παίξεις μπαλίτσα είναι να βάλεις το κεφάλι κάτω, να ακούσεις αυτά που σου λέει ο προπονητής σου και να δουλέψεις για να τα κάνεις. Αν τα κάνεις αυτά, ο κόουτς δεν θα έχει πρόβλημα να σε βάλει να παίξεις. Αν δεν τα κάνεις, θα ζεσταίνεις πάγκο ή θα βρίσκεσαι στην εξεδρα. Παιχνιδάκια του τύπου να πας να βρεις τίποτα φιλαράκια στη Βραζιλία να τη περνάς χαλαρά, δεν περνάνε. Προτιμότερο να χάνω ως Ιβαν χρήματα πληρώνοντας το συμβόλαιό σου και να κάθεσαι πάρα να περάσω μήνυμα μαλθακότητας σε όλους τους υπόλοιπους γιατί τότε η χασούρα μου θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Στην ομάδα υπάρχει κόουτς, εγώ τον πληρώνω, εγώ θα τον κρίνω. Εσύ όπως και όλοι, η μόνη δουλειά που έχετε είναι να υπακούτε σε ότι σας λέει ο προπονητής. Άποψη θα έχετε μόνο όταν σας ρωτάω, αν σας ρωτάω και για όση ώρα σας ρωτάω. Έτσι έχει η κατάσταση παλικάρι μου και κανονίζεις την πορεία σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή με ψηλοτάκουνα.Gospi έγραψε:Και κεντρικος αμυντικος αν βαλουμε ενα ψηλουτσικο σκαμπουδακι εκει μπροστα απο τον Ζιφκο...
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Το ζουμί είναι να περάσουμε τους Ρώσους.
Αν περάσουμε δεν μπορεί να σταθεί κανένα αφήγημα περί συμμαζεματος, χαμηλών συμβολαίων, μη πληρωμής υπεραξιών, εξορθολογισμού κτλ.
Πρέπει να έχεις αυτοκτονικές τάσεις για να πάρεις για πρώτη φορά 30+ εκατομμύρια και να μην σκυλιασεις να πάρεις την μία θέση που του χρόνου οδηγεί σε άλλα τόσα.
Αν περάσουμε πρέπει να έρθουν παικταραδες. Αν μπορούν να τους φέρουν στην σωστή τιμή θα είναι δύο φορές μάγκες.
Δεν θα υπάρχει δίλημμα 6αρι ή 8αρι. Θα πρέπει να έρθουν δύο ποιοτικά χάφ που θα κάνουν τον σβαμπ παίκτη ροτεισον και θα στείλουν τον νινουα δανεικό.
Το ίδιο και σε άλλες θέσεις.
Αν περάσεις τους Ρώσους ο νούμερο ένα στόχος είναι το πρωτάθλημα ώστε να ξαναμπείς ομίλους. Έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες.
Αν περάσουμε δεν μπορεί να σταθεί κανένα αφήγημα περί συμμαζεματος, χαμηλών συμβολαίων, μη πληρωμής υπεραξιών, εξορθολογισμού κτλ.
Πρέπει να έχεις αυτοκτονικές τάσεις για να πάρεις για πρώτη φορά 30+ εκατομμύρια και να μην σκυλιασεις να πάρεις την μία θέση που του χρόνου οδηγεί σε άλλα τόσα.
Αν περάσουμε πρέπει να έρθουν παικταραδες. Αν μπορούν να τους φέρουν στην σωστή τιμή θα είναι δύο φορές μάγκες.
Δεν θα υπάρχει δίλημμα 6αρι ή 8αρι. Θα πρέπει να έρθουν δύο ποιοτικά χάφ που θα κάνουν τον σβαμπ παίκτη ροτεισον και θα στείλουν τον νινουα δανεικό.
Το ίδιο και σε άλλες θέσεις.
Αν περάσεις τους Ρώσους ο νούμερο ένα στόχος είναι το πρωτάθλημα ώστε να ξαναμπείς ομίλους. Έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες.
Ο Πελκας φέτος πρέπει να κάνει τη καλύτερη χρονιά του.
Ανέκαθεν έπαιζε στο 10 χωρίς να έχει τα εξαιρετικα οργανωτικά προσόντα που απαιτεί η θέση είτε στα άκρα χωρίς να έχει τη σέντρα, τη τριπλά στη γραμμή .
Δεν είναι τόσο παίκτης σετ αγώνα αλλά κυρίως πιο άναρχου στυλ παιχνιδιού για να μπορεί να πσιξει στον αξονα.
Φέτος έχει την ιδανική θέση πίσω από φορ. Εξαιρετικος στη κόντρα επίθεση, στο κλέψιμο μπάλας, στο τρανζισιον, στην κάλυψη χώρων αμυντικά.
Αν του βγει το γκολ κ η τελική πάσα θα κάνει double double.
Στα χαφ θέλουμε ένα ιδιαίτερα πολυσύνθετο παίκτη όπως ο Μισιτς η ο Σέρτζιο με στοιχεία που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ροστερ ( ο Ομάρ πάει πολύ καλά, αλλά λείπουν τα τρεξίματα στο δίδυμο με Σβαμπ, που θα χρειαστούμε στα δύσκολα παιχνίδια)
Ανέκαθεν έπαιζε στο 10 χωρίς να έχει τα εξαιρετικα οργανωτικά προσόντα που απαιτεί η θέση είτε στα άκρα χωρίς να έχει τη σέντρα, τη τριπλά στη γραμμή .
Δεν είναι τόσο παίκτης σετ αγώνα αλλά κυρίως πιο άναρχου στυλ παιχνιδιού για να μπορεί να πσιξει στον αξονα.
Φέτος έχει την ιδανική θέση πίσω από φορ. Εξαιρετικος στη κόντρα επίθεση, στο κλέψιμο μπάλας, στο τρανζισιον, στην κάλυψη χώρων αμυντικά.
Αν του βγει το γκολ κ η τελική πάσα θα κάνει double double.
Στα χαφ θέλουμε ένα ιδιαίτερα πολυσύνθετο παίκτη όπως ο Μισιτς η ο Σέρτζιο με στοιχεία που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ροστερ ( ο Ομάρ πάει πολύ καλά, αλλά λείπουν τα τρεξίματα στο δίδυμο με Σβαμπ, που θα χρειαστούμε στα δύσκολα παιχνίδια)
Από Πορτογαλία μεριά, σήμερα, προκύπτει για τους (και καλά) μεταγραφικούς μας στόχους ότι, ο Fábio Martins υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Αl-Shabab, ενώ τη "μάχη" για Tabata κέρδισε η Sporting με προσφορά 5εκ. για το 50% των δικαιωμάτων του.
Εξ αρχης η καταμετρηση του Μισιτς στο δυναμικο μας ηταν λάθος.
Εμεις ως οπαδοι δικαιολογουμαστε να ειμαστε συναισθηματικοι, αλλα η ΠΑΕ απαγορευεται να κινείται με βαση το συναισθημα.
Στην καλύτερη ο παχτης θα μπει σε προπονησεις τον Γεναρη. Εμεις μεχρι τον Γεναρη θα χουμε παιξει μερικα απο τα σημαντικοτερα ματς μας.
Μεγα λαθος που φτάσαμε 26 Σεπτεμβριου με 2μιση χαφ υπολογίζοντας ως ενεργο μελος τον Μισιτς.
Ο αντικαταστατης του επρεπε να ειναι ηδη εδω.
Αν με το καλο ο παιχτης ειναι υγιης απο Γεναρη μπορει να αποκτηθει τοτε δανεικος.
Εμεις ως οπαδοι δικαιολογουμαστε να ειμαστε συναισθηματικοι, αλλα η ΠΑΕ απαγορευεται να κινείται με βαση το συναισθημα.
Στην καλύτερη ο παχτης θα μπει σε προπονησεις τον Γεναρη. Εμεις μεχρι τον Γεναρη θα χουμε παιξει μερικα απο τα σημαντικοτερα ματς μας.
Μεγα λαθος που φτάσαμε 26 Σεπτεμβριου με 2μιση χαφ υπολογίζοντας ως ενεργο μελος τον Μισιτς.
Ο αντικαταστατης του επρεπε να ειναι ηδη εδω.
Αν με το καλο ο παιχτης ειναι υγιης απο Γεναρη μπορει να αποκτηθει τοτε δανεικος.