Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Επίσης για τους τίτλους, αφού ορίστηκε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ το οποίο επηρεάζεται από τις προκρίσεις, και πάνω σε αυτό θα γίνουν οι επιλογές, ποιος ο λόγος να μην είναι στόχος το νταμπλ?
Ή μήπως ο γαύρος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ? Ούτε καν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή μήπως ο γαύρος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ? Ούτε καν.
Κακώς διαβάζετε ορισμένοι την απόφαση περί παραμονής Ζαμπά στο ροστερ ως κάτι κόντρα στη θέληση του κόουτς.Napoli4 έγραψε:Ποια κλειδια εχει δωσει ρε παρολε, οταν σημερα λενε ο ιβαν ειπε ο ζαμπα δεν φευγει; Αυτο ειναι δινω τα κλειδια;
Θα πρέπει να το αναγνώσετε ως προειδοποίηση στο Ζαμπά.
Το μήνυμα είναι το εξής: Άκου λεβέντη, ο μοναδικός τρόπος να παίξεις μπαλίτσα είναι να βάλεις το κεφάλι κάτω, να ακούσεις αυτά που σου λέει ο προπονητής σου και να δουλέψεις για να τα κάνεις. Αν τα κάνεις αυτά, ο κόουτς δεν θα έχει πρόβλημα να σε βάλει να παίξεις. Αν δεν τα κάνεις, θα ζεσταίνεις πάγκο ή θα βρίσκεσαι στην εξεδρα. Παιχνιδάκια του τύπου να πας να βρεις τίποτα φιλαράκια στη Βραζιλία να τη περνάς χαλαρά, δεν περνάνε. Προτιμότερο να χάνω ως Ιβαν χρήματα πληρώνοντας το συμβόλαιό σου και να κάθεσαι πάρα να περάσω μήνυμα μαλθακότητας σε όλους τους υπόλοιπους γιατί τότε η χασούρα μου θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Στην ομάδα υπάρχει κόουτς, εγώ τον πληρώνω, εγώ θα τον κρίνω. Εσύ όπως και όλοι, η μόνη δουλειά που έχετε είναι να υπακούτε σε ότι σας λέει ο προπονητής. Άποψη θα έχετε μόνο όταν σας ρωτάω, αν σας ρωτάω και για όση ώρα σας ρωτάω. Έτσι έχει η κατάσταση παλικάρι μου και κανονίζεις την πορεία σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 26 Σεπ 2020, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοείται ότι αν πάει με τους όρους του ο Ζαμπα να παίξει στην χώρα του,τον χάσαμε.
Αν υπάρχουν θέματα πειθαρχικά, εγώ θα τον έστελνα στον Πάμπλο μέχρι τον Γενάρη.
Τα λεφτά που δαπανήθηκαν είναι πολλά για να πεταχτούν στα σκουπίδια.
Parolos έγραψε: Ή μήπως ο γαύρος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ? Ούτε καν.
Κάτι τέτοια γράφετε ώρες ώρες και μετά βγαίνει το κάθε πιτσιρίκι και τα κάνει πουτανα με τα σχόλια του.
Είναι δυνατόν ρε συ παρολε να έχουμε ίδιο μπάτζετ με τον γαύρο;
Ούτε καν; δεν αφήνεις ούτε αμφιβολία δηλαδή.
Αχρηστη πληροφορια: πετυχα εχθες 1 η ωρα το βραδυ τον Ουαρντα εξω απ το ντερλικατεσσεν.. εκει που ετρωγα το σαντουιτς στο παγκακι, σηκωνω το κεφαλι και τον βλεπω μπροστα μου με δυο τυπους. Γεια σου ρε Ουαρντα, γεια σου με λεει.. Ρε παιξε λιγο μπαλα ρε, αφου εισαι παικταρας τον λεω.. Μου ειπε ενα κουλο τυπου "εγκω παντα μπαλα παιζει".
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Sick Bastard έγραψε:Gospi έγραψε: Εκτος αν η ΠΑΕ ευαισθητοποιειται μονο οταν προκειται για τους χειροτερους σε νοοτροπια παιχτες της... (Βλεπε ανανεωση ανευ λογου του Ουαρντα, και τωρα αυτην την φημη για Ζαμπα)
Μπορεί να έχουν καμιά βρώμα βίντεο αλα Brazzers οι δύο τους με τον Γιωργή
και να το λένε ''άμα ντιώξεις μακερώσω βίντεα''.
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί να βγει ο καθένας και να κράζει? Τί να κράζει επειδή έχουμε παρόμοια μπάτζετ? Να κραξεις επειδή έχουμε το μισό να το καταλάβω..obanebane έγραψε:Parolos έγραψε: Ή μήπως ο γαύρος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ? Ούτε καν.
Κάτι τέτοια γράφετε ώρες ώρες και μετά βγαίνει το κάθε πιτσιρίκι και τα κάνει πουτανα με τα σχόλια του.
Είναι δυνατόν ρε συ παρολε να έχουμε ίδιο μπάτζετ με τον γαύρο;
Ούτε καν; δεν αφήνεις ούτε αμφιβολία δηλαδή.
Μπορείς να το συγκρίνεις άμα θέλεις.
Να πω ότι έχουν ελάχιστο παραπάνω άντε..
Τώρα αν εμείς έχουμε 6 παίχτες παροπλισμενους είναι δικό μας θέμα.
Αυτή τη στιγμή πάντως τα μπάτζετ είναι παρόμοια, αυτοί βέβαια λένε θα πάρουν 6-7 παίχτες.. μέχρι να πάρουν αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνει αρνητικό συμπέρασμα από αυτό που λέω.
Παντως τα πρωταθληματα, περα απο τις πλαγιες μεθοδους του γαυρου και γενικα των αθηναιων, τα παιρνει στην Ελλαδα ενα μεγαλο ροστερ με ποιοτητα που απαραιτητα πρεπει να εχει και εναν παστελωτη ολκης. Αυτα εξηγουσα στους αθηναιους φιλους μου εδω οταν τους σαρωναμε. Θελεις επιδραστικους παικτες απο τον παγκο που ειτε θα μπουνε και θα αλλαξουν την ροη του αγωνα ειτε θα αντικαθιστουν επαιξια παικτες της 11αδας οταν δεν θα ειναι διαθεσιμοι. Να σας θυμησω οτι ο παγκος μας την χρονια του νταμπλ ειχε Πελκα, Καντουρι, Σακχωφ, Κανιας / Ολιβειρα, Ακμπομ, Ζαμπα, Μαλεζα, Ενρικε και Βερνμπλουμ στα πιτς που συμβαινει.
Αυτα βεβαια για τις ομαδες που παιζουν το πρωταθλημα μεσα στο χορτο.
Τωρα πηραμε ελπιζω τον παστελωτη, αλλα θελουμε και ποιοτητα κιαλλη στον παγκο.
Το κακο ειμαι οτι εμεις για να μας αφησουν να παρουμε το πρωταθλημα θελει να ειμαστε 2-3 επιπεδα πανω απο τους αλλους. Γιατι για εμας η φαση του ζαμπα με τον οφη δεν ειναι κοκκινη και πεναλτυ αλλα για την αεκ πχ 2 μετρα εξω απο την περιοχη η βουτια ειναι.
Εν προκειμενω, χρειαζομαστε ενισχυση με ποιοτικους και εμπειρους παικτες για να λαμψουν και τα μικρα μας. Το που ας το αποφασισουν στην ΠΑΕ.
Αναφορικα με το οτι παρατησαμε την Ευρωπη εκεινη την χρονια νομιζω πως ηταν και φυσιολογικο. Καλα τα ματς με Τσελσυ δεν παιζοτανε. Απλα καναμε κατι χαζες ηττες με Βιντι και Μπατε που στοιχησαν. Παραλληλα ομως ειχαμε ασυστολα και ασσυμετρο πολεμο στο εσωτερικο. Να θυμισω μονο τις 4-5 πρωτες αγωνιστικες που τις βγαλαμε αναιμακτα μεν αλλα με φοβερα εγκληματα διαιτητων δε. Κρητη, νιονιο, κλπ.
Αν θελουμε να ειμαστε σε υψηλο επιπεδο καλα το παμε με παικτες που θα ψηνονται και θα προσφερουν αλλα θελουμε και παικτες επιδραστικους με μεγαλη ποιοτητα τοσο στον αξονα (κυριως) οσο και μπροστα.
Αυτα βεβαια για τις ομαδες που παιζουν το πρωταθλημα μεσα στο χορτο.
Τωρα πηραμε ελπιζω τον παστελωτη, αλλα θελουμε και ποιοτητα κιαλλη στον παγκο.
Το κακο ειμαι οτι εμεις για να μας αφησουν να παρουμε το πρωταθλημα θελει να ειμαστε 2-3 επιπεδα πανω απο τους αλλους. Γιατι για εμας η φαση του ζαμπα με τον οφη δεν ειναι κοκκινη και πεναλτυ αλλα για την αεκ πχ 2 μετρα εξω απο την περιοχη η βουτια ειναι.
Εν προκειμενω, χρειαζομαστε ενισχυση με ποιοτικους και εμπειρους παικτες για να λαμψουν και τα μικρα μας. Το που ας το αποφασισουν στην ΠΑΕ.
Αναφορικα με το οτι παρατησαμε την Ευρωπη εκεινη την χρονια νομιζω πως ηταν και φυσιολογικο. Καλα τα ματς με Τσελσυ δεν παιζοτανε. Απλα καναμε κατι χαζες ηττες με Βιντι και Μπατε που στοιχησαν. Παραλληλα ομως ειχαμε ασυστολα και ασσυμετρο πολεμο στο εσωτερικο. Να θυμισω μονο τις 4-5 πρωτες αγωνιστικες που τις βγαλαμε αναιμακτα μεν αλλα με φοβερα εγκληματα διαιτητων δε. Κρητη, νιονιο, κλπ.
Αν θελουμε να ειμαστε σε υψηλο επιπεδο καλα το παμε με παικτες που θα ψηνονται και θα προσφερουν αλλα θελουμε και παικτες επιδραστικους με μεγαλη ποιοτητα τοσο στον αξονα (κυριως) οσο και μπροστα.
Το ερωτημα ειναι το εξής.obanebane έγραψε:Εννοείται ότι αν πάει με τους όρους του ο Ζαμπα να παίξει στην χώρα του,τον χάσαμε.
Αξιζει να ρισκαρεις να προσπαθησεις να πεισεις τον Ζαμπα να ξαναγινει ποδοσφαιριστης?
Η ομαδα επειγει να καλυψει το κενο τοσο στα χαφ οσο και στους μεσοεπιθετικους. Αν μεινει ο Ζαμπα τοτε δεν θα ρθει αλλος μεσοεπιθετικος, που σημαινει οτι αν δεν παιξει τελικα ο Ζαμπα θα βγει το εξαμηνο χωρις εναλλακτικη σοβαρη στους μεσοεπιθετικους..
Αλλο θεμα ειναι το εξης...
Ποσο πιθανο ειναι να επανελθει ο Ζαμπα και να πιασει σοβαρη αποδοση? Κι αν αποφασισει να δουλεψει αλλα δεν μπορεσει να παιξει καλη μπάλα?
Εχουμε την πολυτελεια να ρισκαρουμε? Σε μια τοσο κρισιμη χρονια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Eχεις καπου χασει την επαφη με την πραγματικοτητα φιλε..Parolos έγραψε: Ή μήπως ο γαύρος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ? Ούτε καν.
o λημνιος στη γερμανια και ο ουαρντα στη μεσημβρια .....αδικο σπορ το ποδοσφαιρο..... αιντε βρε φερρειρα ξυπνα λιγο!!!
Αυτός ο Μόουζες είναι καλό και φρόνιμο παιδί ή κανας αναρχικός τύπος που βγάζει γλώσσα και αντιμιλαει?
Ας το δουν λιγάκι αυτό, γιατί με Άμπελ δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα
Ας το δουν λιγάκι αυτό, γιατί με Άμπελ δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα
και ομως, πολυ δικαιο... όσο κοπιάζεις λαμβάνεις. το ταλέντο είναι απλά μια αφετηρία, όχι η κατάληξη.tsaousila έγραψε:o λημνιος στη γερμανια και ο ουαρντα στη μεσημβρια .....αδικο σπορ το ποδοσφαιρο..... αιντε βρε φερρειρα ξυπνα λιγο!!!
Εμείς έχουμε τρεις παίχτες που παίρνουν κοντά στο μυριο ετήσιο συμβόλαιο και αυτοί έχουν,Σεμεδο,Εμβιλα,Φορτουνη,Ελ Αραμπι,Βαλμπουενα,Ραφινια.
Να μη βάλουμε τους υπόλοιπους,δεν έχει νόημα πιστεύω.
Εκτός λοιπον από την εύνοια που απολαμβάνουν,έχουν και μεγαλύτερο μπάτζετ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τώρα αν εμείς με την αγωνιστική μας εικόνα και την αξία κάποιων παιχτών ματσαρουμε το χάντικαπ,θα φανεί.
Αυτή τη στιγμή όμως στην θεωρία υπερτερούν,για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια.
Να μη βάλουμε τους υπόλοιπους,δεν έχει νόημα πιστεύω.
Εκτός λοιπον από την εύνοια που απολαμβάνουν,έχουν και μεγαλύτερο μπάτζετ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τώρα αν εμείς με την αγωνιστική μας εικόνα και την αξία κάποιων παιχτών ματσαρουμε το χάντικαπ,θα φανεί.
Αυτή τη στιγμή όμως στην θεωρία υπερτερούν,για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια.