Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Εχει δεν εχει, απαξ και τον κρατησες πρεπει να τον στηριξεις. Πως ακριβως θα επιβαλλεις στον προπονητη να τον χρησιμοποιησει?
Ακομη κι αν δεν εχει σοβαρη επιχειρηματολογια...
Ακομη κι αν απλα ο προπονητης εχει υπερβολικα ευθικτο ΕΓΩ...
πως θα του επιβαλεις να τον χρησιμοποιησει?
Ειδικα τον προπονητη π σε εβαλε ευρωπη και παιζει να σε παει και στους ομιλους του τσου λου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομη κι αν δεν εχει σοβαρη επιχειρηματολογια...
Ακομη κι αν απλα ο προπονητης εχει υπερβολικα ευθικτο ΕΓΩ...
πως θα του επιβαλεις να τον χρησιμοποιησει?
Ειδικα τον προπονητη π σε εβαλε ευρωπη και παιζει να σε παει και στους ομιλους του τσου λου...
Τα αυτονόητα. Έτσι πρέπει να γίνεταιkos έγραψε:Παίκτες στο ρόστερ για τις τρύπες ΔΕΝ υπάρχουν.joshua έγραψε:Μεγαλη κουβεντα αυτη,ας μην την πιασουμε καλυτερα...Το θεμα ειναι οτι εγω και σημερα και με ατρομητο και με κρασνονταρ κατεβηκα με κατι τρυπες να,ενω παικτες στο ροστερ υπαρχουν.Ας αποφασισουν τι θα κανουν να τελειωνουμε.
Τον Γερμανό τον βλέπω για πολύ σκληρό.
Δεν μου κάνεις? Δεν παίζεις. Και μην περιμένεις να σε πληρώνω για να πας στον καναντι να παίξεις.
Φέρε πρόταση και δρόμο.
Δεν ξέρω σε πόσες περιπτώσεις θα τα καταφέρει αλλά πιστεύω πως ο στόχος είναι να υπάρχουν μόνο τα απαραίτητα συμβόλαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 26 Σεπ 2020, 09:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gospi, στηριξη δεν σημαινει λευκη επιταγη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Σάβ 26 Σεπ 2020, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω αυτο που δεχομαι ως παρεμβαση ειναι να του ζητηθηκε ειτε να βρει ομαδα να καλυπτει ολο το συμβολαιο η να φερει σοβαρη προταση αγορας.Διακοπες στη Βραζιλια με πληρωμενο συμβολαιο απο τον ΠΑΟΚ οχι.
Πολυ καλα κανει ο Ιβαν. Πρεπει να καταλαβει ο κοουτς οτι δουλεια του ειναι να κερδισει και τους δυσκολους παικτες. Αυτο το απολυτο και αυταρχικο ειναι μορουδιστικο για μενα και δειχνει οτι εδω εχει θεμα ο προπονητης. Η σταση του με τον Ζαμπα μονο κακο κανει στην ομαδα. Μικρα παιδια ειναι που θελουν καθοδηγηση.ron-swanson έγραψε:Η Φόρτσα λέει με εντολή Ιβάν δεν πάει Βραζιλία ο Ζαμπα και μένει εδώ προς το παρόν. Βέβαια μια σελίδα μετά ο Κόλκας γράφει ότι φεύγει ο Ζαμπα. Ότι να ναι.
Και λέει ότι δεν ψάχνουν για 6-8αρι γιατί ο Αμπελ θεωρεί ότι όσο έχει Εσιτι- Αουγκούστο είναι κομπλέ αριθμητικά εκεί, αλλά ψάχνουν 8-10αρι για να έχει περισσότερη ποιότητα μπροστά.
Συν ότι θέλουν κι άλλον φορ με άλλα χαρακτηριστικά.
Ε και τα γνωστά κλισέ μετά ότι αν περάσουμε Τσουλου οι μεταγραφές αυτές θα είναι από τις τοπ επιλογές, αν δεν περάσουμε μάλλον δανεικοί με οψιόν.
Α και το αρνητικό ότι ο Μισιτς αργεί πολύ. Ίσως να μην παίξει καθόλου την φετινή σεζόν. Λέει είναι ελεγχόμενη η υγεία του αλλά κάνει κάτι μικρόεπεμβάσεις πάλι και έχει δρόμο το παλικάρι. Γερός να είναι και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...
Τζιμπι μεχρι στιγμης αυτο δείχνει να συμβαινει, κυριως στο κομματι των αποχωρησεων αποδεσμευσεων και θεσης στο περιθώριο.
Ο Φερειρα καθαρισε μπαμ μπαμ σημαντικες προσωπικοτητες της ομαδας (δεν θα εξετασω αν μπορουσαν να προσφερουν ή οχι) και δεν ανοιξε ρουθουνι!
Εκτος αν η ΠΑΕ ευαισθητοποιειται μονο οταν προκειται για τους χειροτερους σε νοοτροπια παιχτες της... (Βλεπε ανανεωση ανευ λογου του Ουαρντα, και τωρα αυτην την φημη για Ζαμπα)
Ο Φερειρα καθαρισε μπαμ μπαμ σημαντικες προσωπικοτητες της ομαδας (δεν θα εξετασω αν μπορουσαν να προσφερουν ή οχι) και δεν ανοιξε ρουθουνι!
Εκτος αν η ΠΑΕ ευαισθητοποιειται μονο οταν προκειται για τους χειροτερους σε νοοτροπια παιχτες της... (Βλεπε ανανεωση ανευ λογου του Ουαρντα, και τωρα αυτην την φημη για Ζαμπα)
προφανως και η ΠΑΕ ηθελε αυτες τις αποχωρησεις. η λευκη επιταγη θα φανει σε περιπτωσεις οπου υπαρχει διασταση αποψεων 

Ας πω και γω άλλο ένα αν..
Αν είναι σε συνεννόηση προπονητής, Ρέμπε και διοίκηση και φόρτζες για να χειριστούν μανατζαρέους και παίκτη προς το συμφερον της ομάδας μπράβο...
Για να φανεί η βαρύτητα που εχουν και τα ατέλειωτα αν...
αλλά προτιμαω να τα γράφετε, εσείς όλοι που γράφετε, για να έχουμε να διαβάζουμε, εμεις που δε γράφουμε συχνά, και το εννοώ...
Αν είναι σε συνεννόηση προπονητής, Ρέμπε και διοίκηση και φόρτζες για να χειριστούν μανατζαρέους και παίκτη προς το συμφερον της ομάδας μπράβο...
Για να φανεί η βαρύτητα που εχουν και τα ατέλειωτα αν...
αλλά προτιμαω να τα γράφετε, εσείς όλοι που γράφετε, για να έχουμε να διαβάζουμε, εμεις που δε γράφουμε συχνά, και το εννοώ...
Εγω το ξαναλεω, το μεγαλο προβλημα ειναι το επικοινωνιακο της παε.
Δεν γινεται να τηρουμε σιγη ιχθυος σε ολα τα αγωνιστικα θεματα. Εχουμε βγαλει τον προπονητη νο1 κομπλεξικο, που εμεινε επειδη δεν ηθελαν να δώσουν αποζημιωση, που εχει προβλημα με καθε παικτη που εχει προσωπικότητα, που θελει να διωξει τις σημαιες αλλα και τα ταλεντα κλπ
Επειδη εγω αυτο δεν το πιστευω ουτε στο ελαχιστο, περιμενα απο την παε να επικοινωνησει το πλανο της. Δηλαδη στηριζουμε τον προπονητη, οι παικτες που φευγουν, φευγουν επειδη κανουμε μεγαλη ανανεωση. Υπηρχαν πειθαρχικά παραπτωματα και αυτα δεν τα ανεχομαστε κλπ.
Μηδενική επικοινωνια. Μονο κατι σκουπες απο γιωργη στο ινστα, ο ρεμπε τη μια δινει συνεντευξη τυπου, την επομενη δεν δινει. Απαραδεκτα πραγματα.
Ο αντιλογος ειναι πως το πλανο φαινεται απο τις καθημερινες πραξεις, αλλα αυτο με μια ματια στο φορουμ και σε ολα τα ΠΑΟΚτσηδικα μεσα, καταλαβαινεις πως δεν ισχυει. Ο καθενας (οπως και εγω) γραφει το μακρυ του και το κοντο του. Εικασιες, γκρινια, κραξιμο, και ολα αυτα θα μπορουσαν ευκολα να τα ειχαν αποφυγει.
Τεσπα, για να μεινω και ον τοπικ, μεταγραφικα περιμενω ακομα αρκετες κινησεις, η ομαδα εχει μια καλη 13-14αδα, αλλα για 3 διοργανωσεις θες ποιοτικο βαθος, το οποιο λειπει. Θεωρω πως ακομα και σημερα, παρα τις κινησεις μας, ξεκιναμε ως outsider για τους τιτλους στην Ελλαδα και καλη πορεια στην Ευρωπη. Αυτο δεν με χαλαει αν επικοινωνηθει απο την παε. Αλλα οταν ο κυρ κυρ λεει για τιτλους, σορρυ κιολας, αλλα θελουμε 2-3 ποιοτικους παικτες ακομα.
Δεν γινεται να τηρουμε σιγη ιχθυος σε ολα τα αγωνιστικα θεματα. Εχουμε βγαλει τον προπονητη νο1 κομπλεξικο, που εμεινε επειδη δεν ηθελαν να δώσουν αποζημιωση, που εχει προβλημα με καθε παικτη που εχει προσωπικότητα, που θελει να διωξει τις σημαιες αλλα και τα ταλεντα κλπ
Επειδη εγω αυτο δεν το πιστευω ουτε στο ελαχιστο, περιμενα απο την παε να επικοινωνησει το πλανο της. Δηλαδη στηριζουμε τον προπονητη, οι παικτες που φευγουν, φευγουν επειδη κανουμε μεγαλη ανανεωση. Υπηρχαν πειθαρχικά παραπτωματα και αυτα δεν τα ανεχομαστε κλπ.
Μηδενική επικοινωνια. Μονο κατι σκουπες απο γιωργη στο ινστα, ο ρεμπε τη μια δινει συνεντευξη τυπου, την επομενη δεν δινει. Απαραδεκτα πραγματα.
Ο αντιλογος ειναι πως το πλανο φαινεται απο τις καθημερινες πραξεις, αλλα αυτο με μια ματια στο φορουμ και σε ολα τα ΠΑΟΚτσηδικα μεσα, καταλαβαινεις πως δεν ισχυει. Ο καθενας (οπως και εγω) γραφει το μακρυ του και το κοντο του. Εικασιες, γκρινια, κραξιμο, και ολα αυτα θα μπορουσαν ευκολα να τα ειχαν αποφυγει.
Τεσπα, για να μεινω και ον τοπικ, μεταγραφικα περιμενω ακομα αρκετες κινησεις, η ομαδα εχει μια καλη 13-14αδα, αλλα για 3 διοργανωσεις θες ποιοτικο βαθος, το οποιο λειπει. Θεωρω πως ακομα και σημερα, παρα τις κινησεις μας, ξεκιναμε ως outsider για τους τιτλους στην Ελλαδα και καλη πορεια στην Ευρωπη. Αυτο δεν με χαλαει αν επικοινωνηθει απο την παε. Αλλα οταν ο κυρ κυρ λεει για τιτλους, σορρυ κιολας, αλλα θελουμε 2-3 ποιοτικους παικτες ακομα.
- Sick Bastard
Και διαχρονικό.Napoli4 έγραψε:Εγω το ξαναλεω, το μεγαλο προβλημα ειναι το επικοινωνιακο της παε.
Είναι τραγικό που το 2020 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν επικοινωνιακό λόγο ο Κόλκες, οι Πόλκες και ο Λευτέρης Δούκας, καλύτερα να ξανα ανοίξουν τα ΣΠΟΡ του Βορρά, χίλιες φορές.
Ο Λευτέρης ο Δούκας ρε μ@λ@κες έλεος.
Τέλος πάντων άλλο ήθελα να πω, είδα όνειρο τρελό ότι και περνάμε ομίλους την Τετάρτη
κι ο Ιβάν ο πατερούλης μας κάνει δώρο τον Καβάνι!
Λοιπόν,
Ο Γιώργης όπως έχει πει σχεδόν καθαρά ο ίδιος, έχει δώσει τα κλειδιά σε Φερέιρα και Ρεμπε.
Τίτλους: εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για το νταμπλ. Αυτό είναι αυτονόητο, από πέρσυ που ήρθε ο προπονητής αυτός είναι ο στόχος, έχει τα κλειδιά να το φέρει εις πέρας.
Ποιοτικές προσθήκες θα γίνουν, αν πάνε όλα καλά με την Κρασνοντάρ.
Αυτά κυκλοφορούν πάνω κάτω. 100% κανείς δεν ξέρει πίστεψέ με.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Γιώργης όπως έχει πει σχεδόν καθαρά ο ίδιος, έχει δώσει τα κλειδιά σε Φερέιρα και Ρεμπε.
Τίτλους: εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για το νταμπλ. Αυτό είναι αυτονόητο, από πέρσυ που ήρθε ο προπονητής αυτός είναι ο στόχος, έχει τα κλειδιά να το φέρει εις πέρας.
Ποιοτικές προσθήκες θα γίνουν, αν πάνε όλα καλά με την Κρασνοντάρ.
Αυτά κυκλοφορούν πάνω κάτω. 100% κανείς δεν ξέρει πίστεψέ με.
- Sick Bastard
Για το πρωτάθλημα, θα φανεί σήμερα.Parolos έγραψε: Τίτλους: εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για το νταμπλ. Αυτό είναι αυτονόητο, από πέρσυ που ήρθε ο προπονητής αυτός είναι ο στόχος, έχει τα κλειδιά να το φέρει εις πέρας.
- Sick Bastard
Gospi έγραψε: Εκτος αν η ΠΑΕ ευαισθητοποιειται μονο οταν προκειται για τους χειροτερους σε νοοτροπια παιχτες της... (Βλεπε ανανεωση ανευ λογου του Ουαρντα, και τωρα αυτην την φημη για Ζαμπα)
Μπορεί να έχουν καμιά βρώμα βίντεο αλα Brazzers οι δύο τους με τον Γιωργή
και να το λένε ''άμα ντιώξεις μακερώσω βίντεα''.

Ποια κλειδια εχει δωσει ρε παρολε, οταν σημερα λενε ο ιβαν ειπε ο ζαμπα δεν φευγει; Αυτο ειναι δινω τα κλειδια;
Για τους τιτλους διαφωνω. Πρωταθλητισμο μπορουμε να κανουμε, αλλα η νεα ομαδα που χτιστηκε μου θυμιζει σε πληροτητα την ομαδα που αποκλειστηκε απο την Εστερσουντ. Δηλαδη ποιοτικη ομαδα, που θελει ομως εναν Βιειρινια, εναν Καντουρι και εναν Μαουρισιο για να γινει φαβορι για τιτλο.
Για τους τιτλους διαφωνω. Πρωταθλητισμο μπορουμε να κανουμε, αλλα η νεα ομαδα που χτιστηκε μου θυμιζει σε πληροτητα την ομαδα που αποκλειστηκε απο την Εστερσουντ. Δηλαδη ποιοτικη ομαδα, που θελει ομως εναν Βιειρινια, εναν Καντουρι και εναν Μαουρισιο για να γινει φαβορι για τιτλο.
Αυτό μου φάνηκε παράξενο να πω την αλήθεια, αλλά έχει να κάνει μάλλον στο ότι στη Βραζιλία καλύπτουν μόνο μέρος του συμβολαίου, κι έχει να κάνει και την επένδυση που έχει γίνει για το Ζαμπά, + το πρόβλημα που έγινε με την εγχείρηση. Μέσα σε όλο αυτό ναι το θεωρώ λογικό να έκανε ίσως παρέμβαση ο Ιβάν. Σε όλες τις ομάδες γίνεται αυτό.
Δηλαδή αν αύριο γίνει σκηνικό λέμε τώρα με Ζιφκοβιτς και πει ο Φερέιρα ότι δεν τον θέλω, λογικό δεν είναι η παρέμβαση του Ιβάν να πει να τα βρουν?
Αν βρισκόταν πρόταση λογική για Ζαμπά θα είχε φύγει ήδη.
Εγώ πιστεύω την πατάτα την κάναμε με το Γιαννούλη πάντως γιατί η πρόταση ήταν καλή.. μακάρι να ανεβάσει την αξία του παραπάνω. Βέβαια δεν είχαμε ούτε μισό μπακ απ για τη θέση ώστε να παίξει με τους Ρώσους.
Δηλαδή αν αύριο γίνει σκηνικό λέμε τώρα με Ζιφκοβιτς και πει ο Φερέιρα ότι δεν τον θέλω, λογικό δεν είναι η παρέμβαση του Ιβάν να πει να τα βρουν?
Αν βρισκόταν πρόταση λογική για Ζαμπά θα είχε φύγει ήδη.
Εγώ πιστεύω την πατάτα την κάναμε με το Γιαννούλη πάντως γιατί η πρόταση ήταν καλή.. μακάρι να ανεβάσει την αξία του παραπάνω. Βέβαια δεν είχαμε ούτε μισό μπακ απ για τη θέση ώστε να παίξει με τους Ρώσους.