Αυτο θα ηταν φοβερη κινηση.Obdulio έγραψε:Από Μπεσίκτας, αυτός ο Μενσά δε μου γεμίζει το μάτι. Θα προτιμούσα την απόκτηση του Καναδου φορ τους, του Λάριν, ιδιαίτερα αν το ντιλ συμπεριελάμβανε τον Σβιντέρσκι.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Η Φόρτσα λέει με εντολή Ιβάν δεν πάει Βραζιλία ο Ζαμπα και μένει εδώ προς το παρόν. Βέβαια μια σελίδα μετά ο Κόλκας γράφει ότι φεύγει ο Ζαμπα. Ότι να ναι.
Και λέει ότι δεν ψάχνουν για 6-8αρι γιατί ο Αμπελ θεωρεί ότι όσο έχει Εσιτι- Αουγκούστο είναι κομπλέ αριθμητικά εκεί, αλλά ψάχνουν 8-10αρι για να έχει περισσότερη ποιότητα μπροστά.
Συν ότι θέλουν κι άλλον φορ με άλλα χαρακτηριστικά.
Ε και τα γνωστά κλισέ μετά ότι αν περάσουμε Τσουλου οι μεταγραφές αυτές θα είναι από τις τοπ επιλογές, αν δεν περάσουμε μάλλον δανεικοί με οψιόν.
Α και το αρνητικό ότι ο Μισιτς αργεί πολύ. Ίσως να μην παίξει καθόλου την φετινή σεζόν. Λέει είναι ελεγχόμενη η υγεία του αλλά κάνει κάτι μικρόεπεμβάσεις πάλι και έχει δρόμο το παλικάρι. Γερός να είναι και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...
Και λέει ότι δεν ψάχνουν για 6-8αρι γιατί ο Αμπελ θεωρεί ότι όσο έχει Εσιτι- Αουγκούστο είναι κομπλέ αριθμητικά εκεί, αλλά ψάχνουν 8-10αρι για να έχει περισσότερη ποιότητα μπροστά.
Συν ότι θέλουν κι άλλον φορ με άλλα χαρακτηριστικά.
Ε και τα γνωστά κλισέ μετά ότι αν περάσουμε Τσουλου οι μεταγραφές αυτές θα είναι από τις τοπ επιλογές, αν δεν περάσουμε μάλλον δανεικοί με οψιόν.
Α και το αρνητικό ότι ο Μισιτς αργεί πολύ. Ίσως να μην παίξει καθόλου την φετινή σεζόν. Λέει είναι ελεγχόμενη η υγεία του αλλά κάνει κάτι μικρόεπεμβάσεις πάλι και έχει δρόμο το παλικάρι. Γερός να είναι και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...
Ρε συ θα πουλησουμε και τον Ροντριγκο! Ειπαμε δεν θα μεινει κανεις να μιλάει πορτογαλικα στην ομαδα! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]mbison έγραψε:Ρε παιδια μόλις πηραμε τον Ουαγκέ. Εχουμε κ Ροντρίγκο. Πιο μπροστα δεξια παιζει ο Αντρίγια. Αλλού πονάμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H Μπεσικτας που δεν εχει μαντηλι να κλαψει μετα απο 2 αποκλεισμους πηρε τον Αμπουμπακαρ? Ενδεικτικο νομιζω του ποσο σφιχτη ειναι η οικονομικη μας πολιτικη...Θα ηθελα να μαθω τα οικονομικα δεδομενα.Ελπιζω αυτα περι Ζαμπα να ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο...Καλα υποτιθεται ειχαμε ξεμπερδεψει με τις ανωθεν παρεμβασεις...Να μεινει ο Ζαμπα να μην υπολογιζεται και εμεις να ειμαστε γυμνοι μπροστα επειδη εκανε παρεμβαση ο Ιβαν...
Αν εκανε παρεμβαση αναγκαστικα θα υπολογιζεται...
Θα ηταν του στυλ, γ αυτον τον βλακα δωσαμε 5 μυρια, βρες τροπο να τον κανεις ποδοσφαιριστη ξανα και να βγαλει τουλαχιστον τα λεφτα του...
Θα ηταν του στυλ, γ αυτον τον βλακα δωσαμε 5 μυρια, βρες τροπο να τον κανεις ποδοσφαιριστη ξανα και να βγαλει τουλαχιστον τα λεφτα του...
δεν παρατας ενα προτζεκτ οπως ο Ζαμπα ετσι απλα, αν ειναι δυνατον. ο Καμαρα του καρκινου περσι στις αρχες τις σεζον ειχε αντιστοιχα θεματα συμπεριφορας, ενα χρονο μετα η κουβεντα ειναι εντελως διαφορετικη για τον παικτη.
Μεγαλη κουβεντα αυτη,ας μην την πιασουμε καλυτερα...Το θεμα ειναι οτι εγω και σημερα και με ατρομητο και με κρασνονταρ κατεβηκα με κατι τρυπες να,ενω παικτες στο ροστερ υπαρχουν.Ας αποφασισουν τι θα κανουν να τελειωνουμε.
θελουν δε θελουν, 8 μερες εμειναν, θα αποφασισει ο χρονος οπως και να χει 

Πρέπει να θέλει και ο παίκτης να βάλει μυαλό.jibbie έγραψε:δεν παρατας ενα προτζεκτ οπως ο Ζαμπα ετσι απλα, αν ειναι δυνατον. ο Καμαρα του καρκινου περσι στις αρχες τις σεζον ειχε αντιστοιχα θεματα συμπεριφορας, ενα χρονο μετα η κουβεντα ειναι εντελως διαφορετικη για τον παικτη.
Αν δεν θέλει ότι και να κάνει η ομάδα.... ουαρντα.
Το πρόβλημα με τον ζαμπα υπάρχει πριν τον τραυματισμό του. Πολύ πριν... καμία σχέση με Καμαρά.
Η καλύτερη λύση είναι ο δανεισμός με επέκταση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα σε ευρωπαϊκή ομάδα (Πορτογαλία, Ολλανδία, Ρωσία).
Γιατί ο παίκτης είναι παικταρας. Την σακούλα που μοίρασε μέσα στην περιοχή με Άγιαξ ακόμη την βλέπω μπροστά μου.
Εγω ειμαι με Τζοσουα σ αυτο!
Αν ο προπονητης δεν εχει σκοπο να τον βαλει να παιξει, και να ασχοληθει σοβαρα μαζι του και με τα ψυχολογικα του, τοτε οχι μονο η επενδυση Ζαμπα θα παει χαμενη αλλα και ο προγραμματισμος και το πλανο της ομαδας!
Η παρουσια Ζαμπα στο ροστερ αποστερει την ομαδα απο εναν αλλον ποιοτικο μεσοεπιθετικο με συμβολαιο κοντα στα 800χιλιαρικα!
Στην ουσια του πραγματος βεβαια,πολυ αμφιβάλλω αν θα επανελθει ο Ζαμπα κι αν θα στρωσει, ακομη κι αν του δοθουν οι ευκαιριες π θελει, κι αν ασχοληθει μαζι του ολοκληρος ο οργανισμος ΠΑΟΚ.
Το παλικαρι ειναι στα χαμενα για να μην πω τπτ περισσοτερο και το μυαλό του το χει στα γουστα και στο νιμου...
Αν ο προπονητης δεν εχει σκοπο να τον βαλει να παιξει, και να ασχοληθει σοβαρα μαζι του και με τα ψυχολογικα του, τοτε οχι μονο η επενδυση Ζαμπα θα παει χαμενη αλλα και ο προγραμματισμος και το πλανο της ομαδας!
Η παρουσια Ζαμπα στο ροστερ αποστερει την ομαδα απο εναν αλλον ποιοτικο μεσοεπιθετικο με συμβολαιο κοντα στα 800χιλιαρικα!
Στην ουσια του πραγματος βεβαια,πολυ αμφιβάλλω αν θα επανελθει ο Ζαμπα κι αν θα στρωσει, ακομη κι αν του δοθουν οι ευκαιριες π θελει, κι αν ασχοληθει μαζι του ολοκληρος ο οργανισμος ΠΑΟΚ.
Το παλικαρι ειναι στα χαμενα για να μην πω τπτ περισσοτερο και το μυαλό του το χει στα γουστα και στο νιμου...
Παίκτες στο ρόστερ για τις τρύπες ΔΕΝ υπάρχουν.joshua έγραψε:Μεγαλη κουβεντα αυτη,ας μην την πιασουμε καλυτερα...Το θεμα ειναι οτι εγω και σημερα και με ατρομητο και με κρασνονταρ κατεβηκα με κατι τρυπες να,ενω παικτες στο ροστερ υπαρχουν.Ας αποφασισουν τι θα κανουν να τελειωνουμε.
Τον Γερμανό τον βλέπω για πολύ σκληρό.
Δεν μου κάνεις? Δεν παίζεις. Και μην περιμένεις να σε πληρώνω για να πας στον καναντι να παίξεις.
Φέρε πρόταση και δρόμο.
Δεν ξέρω σε πόσες περιπτώσεις θα τα καταφέρει αλλά πιστεύω πως ο στόχος είναι να υπάρχουν μόνο τα απαραίτητα συμβόλαια.
αν ο προπονητης εχει καλο λογο που δεν τον υπολογιζει, μαζι σου. προφανως στις εισηγησεις του εχει και μια καποια επιχειρηματολογια. σοβαρη ή οχι, θα το κρινουν αυτοι που πρεπει. εμεις, δυσκολαGospi έγραψε:Εγω ειμαι με Τζοσουα σ αυτο!