δε μπορεί εκεί αποστόλη, δεν έχει το γκολ ο συγκεκριμένοςΑποστόληςΑ έγραψε:Μόνο αν παίζει πίσω από το φορ, κάτι σαν τον Jaba.danirifle έγραψε:μα πήραμε παίχτη στη θέση του δεξιού wing back
τι να τον κάνουμε τώρα τον μόζες?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Έχει βάλει 12 γκολ με την Εθνική του.danirifle έγραψε:δε μπορεί εκεί αποστόλη, δεν έχει το γκολ ο συγκεκριμένοςΑποστόληςΑ έγραψε:Μόνο αν παίζει πίσω από το φορ, κάτι σαν τον Jaba.danirifle έγραψε:μα πήραμε παίχτη στη θέση του δεξιού wing back
τι να τον κάνουμε τώρα τον μόζες?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Περήφανος που είμαι μέρος του! Χαχαχαχαχαχαbarlow4 έγραψε:Tο πιο ψυχεδελικο μερος στο παγκοσμιο ιντερνετς
xaxaxaxaxa οντως!!!!!barlow4 έγραψε:Tο πιο ψυχεδελικο μερος στο παγκοσμιο ιντερνετς
Χαχαχα ετσι ειναιbarlow4 έγραψε:Tο πιο ψυχεδελικο μερος στο παγκοσμιο ιντερνετς
-
Η Μπεσίκτας αποκλείστηκε χθες και από το γιουρόπα. Εμένα δε μου βγαίνει από το μυαλό αυτός ο χάφαρος ο Μενσά που ήταν και η πρώτη επιλογή του Αμπέλ για τα χαφ. Είχε γίνει προεργασία, ο Αμπέλ είχε μιλήσει μαζί του και του εξήγησε το ρόλο που τον προορίζει στην ομάδα και ήταν θετικός αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε τότε να κινηθούμε γιατί δεν ξέραμε που θα είμαστε οικονομικά με το ffp και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν με το καλό περάσουμε στο τσουλου, νομίζω αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια να τον πάρουμε (δανεικός είναι στη Μπεσίκτας από την Καϊσέρι, δεν τον έχει αγοράσει). Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο μεταξύ μας ματς, 26 χρονών, ταχύτατος και με κάθετο παιχνίδι, πιστεύω θα ανεβάσει το κέντρο μας κατευθείαν επίπεδο.
θα εχουμε παθει Alzheimer στα γεραματα και θα ψελιζουμε ... champions league ...krasnodar ... βολος... χαφ ....
Χαφ βρεεεεεε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες τι γινεται.Ασχοληθηκαμε 34 χρονια σαν παλαβοι για να δουμε ενα πρωταθλημα.
Κ εχουμε 1000 σελιδες σε δυο μηνες , για μεταγραφες.κ ηρθαν 3-4 που σχεδον δεν ειχαμε αναφερει πριν ερθουν.κ συνεχιζουμε.
Με τι εχεις ασχοληθει τοσο επιμονα στη ζωη σου στο οποιο πεφτεις μονιμα τοσο εξω.
Και θα το ξαναπω.Αν κ εκπεφρασμενα δε με παει μια (κλαιν) βγαζω το καπελο στο τζοσουα.Κ δεν το λεω περιπαικτικα.Νομιζω στα οσα χρονια ειμαι εδω δε θυμαμαι αλλο παιδι να ποναει τοσο πολυ την ομαδα.
Κ εχουμε 1000 σελιδες σε δυο μηνες , για μεταγραφες.κ ηρθαν 3-4 που σχεδον δεν ειχαμε αναφερει πριν ερθουν.κ συνεχιζουμε.
Με τι εχεις ασχοληθει τοσο επιμονα στη ζωη σου στο οποιο πεφτεις μονιμα τοσο εξω.
Και θα το ξαναπω.Αν κ εκπεφρασμενα δε με παει μια (κλαιν) βγαζω το καπελο στο τζοσουα.Κ δεν το λεω περιπαικτικα.Νομιζω στα οσα χρονια ειμαι εδω δε θυμαμαι αλλο παιδι να ποναει τοσο πολυ την ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 25 Σεπ 2020, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στις φήμες του SDNA γράφει για το Ζαμπά ότι μπήκε στην μαύρη λίστα λόγω απουσίας από μια προπόνηση πριν τα ματς με Μπενφικα και Αελ.
- bersekeros
Πόσο δίκιο έχεις. Μεγάλη παικτούρα.dimitris88 έγραψε:Η Μπεσίκτας αποκλείστηκε χθες και από το γιουρόπα. Εμένα δε μου βγαίνει από το μυαλό αυτός ο χάφαρος ο Μενσά που ήταν και η πρώτη επιλογή του Αμπέλ για τα χαφ. Είχε γίνει προεργασία, ο Αμπέλ είχε μιλήσει μαζί του και του εξήγησε το ρόλο που τον προορίζει στην ομάδα και ήταν θετικός αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε τότε να κινηθούμε γιατί δεν ξέραμε που θα είμαστε οικονομικά με το ffp και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν με το καλό περάσουμε στο τσουλου, νομίζω αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια να τον πάρουμε (δανεικός είναι στη Μπεσίκτας από την Καϊσέρι, δεν τον έχει αγοράσει). Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο μεταξύ μας ματς, 26 χρονών, ταχύτατος και με κάθετο παιχνίδι, πιστεύω θα ανεβάσει το κέντρο μας κατευθείαν επίπεδο.
Πρώτο παιχνίδι του έπαιξε με εμάς (στη νέα ομάδα) και όταν τον έβγαλε ανακουφίστηκα.
Είχα ακούσει τότε ότι έχει 1,5 Μ ετήσιο συμβόλαιο.
Μακάρι να βρούμε τέτοιο χάφαρο αν και δεν θυμάμαι πολύ καλά τις ανασταλτικές του ικανότητες.