Bersekeros, εσύ;
Φανέλα ΠΑΟΚ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Στο σχετικό ποστ στο Φέησμπουκ της ΠΑΕ, έχει μπει ένας ψηφοφόρος του Κασιδιάρη και βρίζει όποιον γράφει πως δεν του αρέσει η φανέλα!
Bersekeros, εσύ;
Bersekeros, εσύ;
11 ή 12 ετών θα είναι κι αν του πουν να πάει φαντάρος στον Έβρο, θα ψάχνει βύσμα

Γέμισε ο τόπος επαγγελματίες πατριώτες και επαγγελματίες απατριδες
Στάλθηκε από SM-N975F
Γέμισε ο τόπος επαγγελματίες πατριώτες και επαγγελματίες απατριδες
Στάλθηκε από SM-N975F
Παρα πολυ ομορφη αυτη και η ασπρόμαυρη που μας αδυνατίζει κιόλας
Ειναι οι καλλιτερες και στα φρύδια μου τι λέει ο κάθε ψηφοφόρος του κασιδιάρη εγώ λέω αυτό που βλέπω όπως και η πλειοψηφεια των οπαδών μας.....δεν έχει δα και τον διπλό πελεκυ......το μπλε σε όμορφες αναλογίες και την σημαία της Ελλάδας μου ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ .......
Επουδενί δεν είναι πιο όμορφη από την περσινή μπλε η οποία ήταν πιο ΠΑΟΚ.
Η συγκεκριμένη στο πιο γαλάζιο παραπέμπει σε εθνική Ελλάδας.
Μάλλον το ΠΑΟΚ εσύ εσύ γ@μω την εθνική δεν ακουγόταν στα ψηλά της Τούμπας.
Υγ στην επόμενη μπορούν να βάλουν στο εσωτερικό κανένα ποίημα του Καβαδία
Η συγκεκριμένη στο πιο γαλάζιο παραπέμπει σε εθνική Ελλάδας.
Μάλλον το ΠΑΟΚ εσύ εσύ γ@μω την εθνική δεν ακουγόταν στα ψηλά της Τούμπας.
Υγ στην επόμενη μπορούν να βάλουν στο εσωτερικό κανένα ποίημα του Καβαδία
- ΑποστόληςΑ
Καλή είναι η μπλε, με οριζόντιες ρίγες όπως με αρέσει, θα προτιμούσα όμως το ροζ σαν βασικό χρώμα με λεπτή μαύρη ρίγα και - κυρίως - ασπρόμαυρο δικέφαλο.
- Mutasevic
Καλή είναι ,η λευκή Ρίγα θα μπορούσε ναναι καθετη κ ναχε κ τπτ χρυσές λεπτομέρειες πουθενά.για οριζόντιες ριγες λέει κάτι σε άσπρη μαυρη Ρίγα με τπτ γκρι στο πλάι
- bersekeros
Φίλε μου εγώ facebook δεν έχω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στο σχετικό ποστ στο Φέησμπουκ της ΠΑΕ, έχει μπει ένας ψηφοφόρος του Κασιδιάρη και βρίζει όποιον γράφει πως δεν του αρέσει η φανέλα!
Bersekeros, εσύ;
Επίσης σχολιάζω μόνο στο PAOKmania εδώ και 13 χρόνια, διότι οι Mods και οι Διαχειριστές κρατάνε το επίπεδο του διαλόγου σε αξιοπρεπές επίπεδο.
Αυτά τα βρισίδια από το πληκτρολόγιο είναι δυστυχώς συνήθεια νεαρότερων ατόμων από εμένα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η πιο γαματη φανέλα της εθνικής που έχω δει στα σαράντα χρόνια ζωής μου! Ο φαν σχιπ νιώθει περήφανος στην τοποθεσία ΟΑΚΑ
Η φανέλα όμορφη αλλά για εθνική Ελλάδος, ΠΑΟΚ εμένα δεν μου βγάζει ιδιαίτερα και ελπίζω να μη φορεθεί πολύ. Η 4η ειναι οποτε οκ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πάντως είμαστε απίστευτοι. Ευκαιρίες για να διαφωνούμε ψάχνουμε. Εντωμεταξυ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε βγάλει τρείς φορές μπλέ μπλούζα και δεν ενοχλήθηκε κανείς. Φέτος μας ενόχλησε. Τέλος αν δεν μας το έλεγαν ότι είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την απελευθέρωση χαμπάρι δεν θα παίρναμε, τουλάχιστον μέχρι να την αγόραζε κάποιος. 
- invincible
E ας βγάλει και η ΠΑΕ και μία 5η φανέλα τότε κόκκινη με κίτρινη και στο πίσω μέρος ένα σφυροδρέπανο και μέσα να γράφει τα λόγια του ύμνου του Vladimir Lenin για να μην μαλώνετε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στο σχετικό ποστ στο Φέησμπουκ της ΠΑΕ, έχει μπει ένας ψηφοφόρος του Κασιδιάρη και βρίζει όποιον γράφει πως δεν του αρέσει η φανέλα!
Bersekeros, εσύ;
Και φυσικά μία 6η φανέλα για τους νοσταλγούς του ΠΑΣΟΚ
Όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος
όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες...