Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00
-
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009
Πηγή: Οι συνταγές της γιαγιάς Νίτσας
http://www.gma-nitsa.gr/cgi-bin/rec.pl?recp=539
http://www.gma-nitsa.gr/cgi-bin/rec.pl?recp=539
- geo_athens4
Κύριε καθηγητά κ εγώ πρώτος ήμουν στο σχολείο μου.. Κ μάλιστα σε σχολείο που βγάζει έναν ΠΑΟΚτσή κάθε δύο χρόνια, αλλά τους γ@μησα όλους τους εγκάθετους του ΠΟΚ..Athanasiadhs έγραψε:Μπράβο ρε αγόρι μου, πολύ χαίρομαι τέτοια ΠΑΟΚτσάκια(μιας που και εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής καθηγητής)..Συνέχισε έτσι, είσαι σε άψογο δρόμο και εύχομαι τα καλύτερα...gika έγραψε: Οι καθηγητές με έχουν καταλάβει... Είναι και ΠΑΟΚτσήδες η πλειοψηφία και με νοιώθουν...Ευτυχώς είμαι και απο τους καλούς μαθητες (ο 2ος καλύτερος σε όλη την τρίτη γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γαμάς όλους παντού! Ακομά και στους βαθμούς!)και κανείς δεν μου λέει τίποτα!

Ρε σεις, πολλά ΠΑΟΚια έχει η Αθήνα τελικά.. Εκτός αν φταίει που δεν έχουμε κάποιον να μοιραστούμε την τρέλα μας και μπαίνουμε συνέχεια στο σάιτ..
Α και για να μην πει κανείς ότι είμαι οφ τοπικ...
Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!!!

Για φέτος δεκτό να είσαι δεύτερος. Το καλό που σου θέλω όμως, του χρόνου οφείλεις να κάνεις πρωταθλητισμό!gika έγραψε:Ευτυχώς είμαι και απο τους καλούς μαθητες (ο 2ος καλύτερος σε όλη την τρίτη γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γαμάς όλους παντού! Ακομά και στους βαθμούς!)

- Maximus
Φιλε pyrgioth...pyrgioths έγραψε:
χαχαχαχχαχαχαχ!!!δοξα το Θεο εχω ξεμπερδεψει απο εργαστηρια σε αυτο το εξαμηνο...θεωρεια ειναι...αλλα στην πουτ@ν@ την @θην@ τι ψαχνεις???να μου πουν και μπραβο που ειμαι ΠΑΟΚ??????αποκλειεται....
τωρα που το λετε ειχα εναν καθηγητη ΠΑΝΙΟΝΙΟ και γαμω τα παλικαρια!!!οι αθηναιοι που δεν ειναι μια απο τις 3 ντεμεκ μεγαλες ομαδες ειναι και γαμω τα ατομα...για αλλο ξεκινησα αλλου κατεληξα παλι....χαχαχαχχα
![]()
![]()
O πατερας μου ειναι πανιωνιος και καθηγητης... Σε ποια περιοχη της Αθηνας πηγες σχολείο;
(ειναι οπως οι γριές στη Θεσσαλονονικη- Οταν παιζει ο Ηρακλης εντος εδρας και πανε 2000-3000 γηπεδο- και να ψαχνεις αλλον ηρακληδεα στην πολη, δεν βρισκεις...Πηγαν ολοι γηπεδο!!ΧΑΧΑ!)
Για αυτό το λέω...Πανιωνιος και καθηγητης...Κατι μου βρωμάει εδω...Οι πιθανοτητες μειωνονται να υπαρχει πανομοιοτυπο! ΧΑΧΑ!
ΥΓ.
Αν και μικρος ηταν βαζελος ο πατερας μου, εντουτοις τον συγχωρεσα επειδη τελικα καταλαβε το λαθος του...επεσε ομως σε μικροτερο λαθος...Δεν πειραζει,μια μερα θα καταλάβει και θα γινει ΠΑΟΚ σαν τον γιο του...
Συγνωμη αν ημουν οφ τοπικ...
Καλό ειναι να κραταμε χαμηλα την μπάλα γιατί αν δεν νικησουμε την κυριακή...δυσκολο το Τσου Λου...
Φαλέγκο για του χρόνου ίσως και να βρεις αν ψαχτείς...Falegkos έγραψε:εισιτήριο με βαζελο θα βρω ρε????μεμονωμένο γιατι δεν θα παω μάλλον στα αλλα ματς.
:
Για το ματς της Κυριακής με τίποτα!!
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι παιχνίδι θα γίνει, ποιές θα είναι οι επιδιώξεις των ομάδων στο γήπεδο,ποιά θα είναι η ψυχολογία της ομάδας μας γιατί δεν έδχει κερδίσει κανένα derby στη Τούμπα.Λόγω του βαθμολογικού μας προβαδίσματος δεν πιστεύω ο βάζελος να παίξει για την ισοπαλία,θα τον περάσει και η παιδική χαράσε τυχόν νίκη της.Βλέπω ένα ανοιχτό παιχνίδι με εμάς καλύτερα αμυντικά και περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.
Για το ματς με τον βάζελο (όπως και για τα 6 ματς) πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, κυρίως οι οπαδοί. Μην κάνουμε το λάθος που κάναμε (καλώς η κακώς σχεδόν όλοι μας) στα 3 εκτός με ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΟΣΦΠ και θεωρήσουμε ως εύκολα τα ματς... Κάθε ματς είναι δύσκολο...
Με 3 νίκες στη Τούμπα, έστω και 1 ισοπαλία στα εκτός πιστεύω μας αρκεί για τη 1η θέση στα play off(οχι οτι πρέπει να παίξουμε για την ισοπαλία στα εκτός έδρας) Με ένα 3/3 στο πρώτο γύρο τους τελειώσαμε.
-
Χαμηλα τη μπαλα,καμινι η τουμπα και πολυ δυσκολα θα μας κερδισει καποιος στον ναο αλλα ας μην ξεχναμε οτι δν καταφεραμε να κερδισουμε ουτε την αεκ44 ενω σκοραραμε πολυ νωρις,ουτε τον αρη στο κυπελλο οπου η νικη ηταν αναγκαια(εστω και αν θελαμε να κανουμε παρτυ στην σκουλικοφωλεια
) αλλα ουτε και τον γαυρο με τις ρεζερβες του...

Μετά τα Μηδικά του 490 - 480π.Χ, ένα Αθηναίος τραγικός ποιητής, ο Φρύνιχος, παρουσίασε την τραγωδία του "Μιλήτου Άλωσις". Οι Αθηναίοι συγκινήθηκαν κι έκλαψαν τόσο πολύ ώστε αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν μ' ένα γενναίο πρόστιμο, γιατί τους θύμισε "τα οικεία κακά".gate4mitsos έγραψε:...αλλα ας μην ξεχναμε οτι δν καταφεραμε να κερδισουμε ουτε την αεκ44 ενω σκοραραμε πολυ νωρις,ουτε τον αρη στο κυπελλο οπου η νικη ηταν αναγκαια αλλα ουτε και τον γαυρο με τις ρεζερβες του...
Μήτσο πρόσεχε !
Βλεπω παλι να ειναι μισο αδεια η 8 και να πανε ολοι στην 4...ποτε θα μβαλουμε μυαλο σε θεματα ασφαλειας?novito έγραψε:Σήμερα το πρωί είχαν μείνει εισιτήρια μόνο για την 8 για το ματς με τον λαγό.... Κι αυτά ελάχιστα φυσικά...
Κακος ο κορακας στο ματς..
καλυτερα να αφηκουμε το ναρκισο στη γλαστρα του χωρις μπινελικια, εκτος φυσικα κι αν προκαλεσει χοντρα...
καλυτερα να αφηκουμε το ναρκισο στη γλαστρα του χωρις μπινελικια, εκτος φυσικα κι αν προκαλεσει χοντρα...

Πότε ?? Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέεεεεε.... δυστυχώς...Lakistuta έγραψε:Βλεπω παλι να ειναι μισο αδεια η 8 και να πανε ολοι στην 4...ποτε θα μβαλουμε μυαλο σε θεματα ασφαλειας?novito έγραψε:Σήμερα το πρωί είχαν μείνει εισιτήρια μόνο για την 8 για το ματς με τον λαγό.... Κι αυτά ελάχιστα φυσικά...
Καλός διαιτητής ο Κάκος, αλλά εγώ τον θέλω στα εκτός.... και όχι μέσα στην Τούμπα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...SATANAS έγραψε:Κακος ο κορακας στο ματς..
- PAOK_NORTH_ARMY
Οτι θα έλεγα και καλό λόγο για κοράκι δε το περίμενα αλλά είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή κατά την γνώμη μου. Όχι επειδή έχει παίξει πενηνταρήσια τον ΠΑΟΚ φέτος, αλλά τον έχω δει και σε άλλα παιχνίδια. Φαίνεται ότι τα λάθη του δεν έχουν δόλο. Μακάρι να μη με διαψεύσει και να φανεί αντάξιος. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σπάνε έδρες με διαιτητή τον Κάκο. Κοινώς, η χαρά του φιλοξενούμενου. Ελπίζω αυτό να εννοεί και ο ioanmits.