Φανέλα ΠΑΟΚ
-
Μπαρκαρούτσος
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Πήρα αυτή εδώ από matchwornshirt
Είναι η φανέλα που φορούσε στο ματς με την Μπενφικα υπογραμμένη
Αναρωτιέμαι πως παίζουν με τέτοια μεγάλη στάμπα στο πίσω μέρος
Εμένα θα με ενοχλούσε
pgetsos έγραψε:Ανακοινωθηκε μεσω ινστα η "3η"
να δωσουμε μερικες δωρο στα μελη της επιτροπης δεοντολογιας αφου ειναι για την ελλαδαρα μας αφιερωμενη αφου
- bersekeros
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Montrealiotis
- paok re niamou
Οχι οτι εχουν αδικο, αλλα σε σχεση με περυσι, φετος αρνηθηκαν να τυπωσουν στην φανελα : PAOK re Mounia
Ενταξει μην βρουν και τον μπελα τους, ενα τυπωμα σε μαγαζι δεν ειναι κοπος
Ενταξει μην βρουν και τον μπελα τους, ενα τυπωμα σε μαγαζι δεν ειναι κοπος
Μαζί με την άσπρη, πολύ καλές. Έχω και την περσινή γαλάζια που είναι πολύ μέτρια μπροστά σε αυτή. Πόσες μπλε φανέλες ΠΑΟΚ να μαζέψω;
Μάλλον την άσπρη θα πάρω φέτος.
ευτυχως δεν εχουμε μετακομισει ακομα στο καυτατζογλειο γιατι με αυτη την φανελα καποιος θα νομιζε πως επεστρεψε η γρια στην σουπερλιγκ
- giwrgos04dex
Η φανέλα είναι εκπληκτική αλλά ΕΛΕΟΣ με τα μπλε (φανέλες, προπόνησης κλπ) και τα ευχαριστώ σε μια χώρα που θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία.
Ο λαός και η ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από αυτούς...
Η πλάκα είναι ότι η εθνική Ελλάδος δεν έχει βγάλει ποτέ μια τόσο ωραία φανέλα αλλά ξαναγράφω πως ο λαός του ΠΑΟΚ από τη δεκαετία του '60 κιόλας σήκωνε πανό με ειρωνικά συνθήματα για τους κάτω ελληνάρες...
Ο λαός και η ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από αυτούς...
Η πλάκα είναι ότι η εθνική Ελλάδος δεν έχει βγάλει ποτέ μια τόσο ωραία φανέλα αλλά ξαναγράφω πως ο λαός του ΠΑΟΚ από τη δεκαετία του '60 κιόλας σήκωνε πανό με ειρωνικά συνθήματα για τους κάτω ελληνάρες...
-
john4serres
Είναι ίσως η πιο όμορφη γαλανόλευκη φανέλα που έχουμε δει. Η εθνική Ελλάδας τόσα χρόνια δεν έχει βγάλει τόσο ωραία φανέλα.
Τωρα αν ο ΠΑΟΚ έπρεπε να την κάνει ή όχι, δεν θα το σχολιάσω γιατί είμαστε των ακρων.
Μερικοί γούσταραν, μερικοί αφρίζουν ακόμη.
Τωρα αν ο ΠΑΟΚ έπρεπε να την κάνει ή όχι, δεν θα το σχολιάσω γιατί είμαστε των ακρων.
Μερικοί γούσταραν, μερικοί αφρίζουν ακόμη.
Η ιδέα και το χρώμα μου αρέσουν, το σχέδιο όχι. Ούτε ο γιακάς, ούτε οι οριζόντιες γραμμές που παχαίνουν κάτι χοντρούς σαν κι εμένα
Σε γενικές γραμμές οι τρίτες φανέλες του ΠΑΟΚ κινούνται σε μπλε, πορτοκαλί και μωβ κι αυτό είναι μια χαρά. Η γριά δεν είναι αντίπαλός μας εδώ και δεκαετίες, άλλωστε τα εθνικά χρώματα ανήκουν σε όλους. Κόκκινα, κίτρινα, πράσινα και βυσινί να μην βλέπω και όλα τα άλλα καλά.
Προσωπικά πάντα μου άρεσαν τα χρώματα τής Νάπολι, με το ανοιχτό γαλάζιο πάνω και όλα τα υπόλοιπα άσπρα.
Σε γενικές γραμμές οι τρίτες φανέλες του ΠΑΟΚ κινούνται σε μπλε, πορτοκαλί και μωβ κι αυτό είναι μια χαρά. Η γριά δεν είναι αντίπαλός μας εδώ και δεκαετίες, άλλωστε τα εθνικά χρώματα ανήκουν σε όλους. Κόκκινα, κίτρινα, πράσινα και βυσινί να μην βλέπω και όλα τα άλλα καλά.
Προσωπικά πάντα μου άρεσαν τα χρώματα τής Νάπολι, με το ανοιχτό γαλάζιο πάνω και όλα τα υπόλοιπα άσπρα.