Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Νομίζω ότι είναι ελάχιστοι σε αυτές τις φάσεις οι βαθμοί για τις χώρες
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
Εγώ θέλω η Κούλα να περάσει για έναν πολύ βασικό λόγο: οι βαθμοί. Βρισκόμαστε στα τάρτατα και πρέπει οπωσδήποτε να ανεβούμε 17οι τουλάχιστον αν θέλουμε να έχουμε του χρόνου εκπρόσωπο στο Europa.
Ούτως ή άλλως, όσα λεφτά και να βγάλουν, ανταγωνιστές μας δεν είναι σε καμία περίπτωση άρα γιατί να θέλω να αποκλειστούν όταν μπορούν να φέρουν βαθμούς;
Ούτως ή άλλως, όσα λεφτά και να βγάλουν, ανταγωνιστές μας δεν είναι σε καμία περίπτωση άρα γιατί να θέλω να αποκλειστούν όταν μπορούν να φέρουν βαθμούς;
Εγώ να πω την αλήθεια σκιάχτηκα με αυτή την επιθετική Τριάδα της Κούλας.
Δύσκολα αντιμετωπίζεται
Μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοια ποιότητα
Δύσκολα αντιμετωπίζεται
- constadine
- invincible
Βαριά κορμιά αλλά καλοί τριάδα για Ελλάδα. Βέβαια αν πουλήσει τον Λιβάγια που είναι ο παίχτης κλειδί Αλαφουζοποιηται η αεχ.renegade έγραψε:Εγώ να πω την αλήθεια σκιάχτηκα με αυτή την επιθετική Τριάδα της Κούλας.
Δύσκολα αντιμετωπίζεται
Αυτοί αν τρέξουν 105 χλμ που έτρεξε η ομάδα στο Κρασνοντάρ, θέλουν 5 μήνες αποθεραπεία
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
-
ron-swanson
Τελικά σκληρός ο Kolos, κρατάει το Χ μέσα στην Ριέκα. Δεν κωλωνουν τα παλικάρια και μπράβο τους !
- theodorsalonika
ο αλλος επεφτε δυο ωρες και τον ανετρεψε το τερμα...δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να χουμε τετοια κολοφαρδια?
εμεις στραβοπατησε ο αλλος και ο γιανουλης τον εκανε πεναλτυ...ελεος δηλαδη!!
εμεις στραβοπατησε ο αλλος και ο γιανουλης τον εκανε πεναλτυ...ελεος δηλαδη!!
- thanos-xanthi
και τον Μανταλο να τους κουβαλαει τις παγοκυστες λογω εμπειριαςpilotos έγραψε:Αυτοί αν τρέξουν 105 χλμ που έτρεξε η ομάδα στο Κρασνοντάρ, θέλουν 5 μήνες αποθεραπεία
Στάλθηκε από SM-N975F
- bersekeros
Αν αποκλείσει η Κούλα, την Wolfsburg στις 1 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ για μένα θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη.Hermann έγραψε:Εγώ θέλω η Κούλα να περάσει για έναν πολύ βασικό λόγο: οι βαθμοί. Βρισκόμαστε στα τάρτατα και πρέπει οπωσδήποτε να ανεβούμε 17οι τουλάχιστον αν θέλουμε να έχουμε του χρόνου εκπρόσωπο στο Europa.
Του χρόνου (2021) ούτως ή άλλως, ο πρωταθλητής βγαίνει στα προκριματικά του Champions League και 3 ομάδες στο Conference.
Οποιαδήποτε μεταβολή, λόγω αλλαγής στη βαθμολογία της UEFA, θα επισυμβεί από την μεθεπόμενη χρονιά.
- thanos-xanthi
παει ομως να παιξει μεσα στην Σλοβαν Λιμπερετς που εβγαλε διπλο και απεκλεισε τη Στεαουα