Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00
- tsipaoktsi
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009
Το άλλο με τον Τοτό το ξες?pyrgioths έγραψε: συνολικα 7 ωρες και 19 λεπτα βαση εισητηριου να παω και 6 ωρες και 47 λεπτα για να γυρισω την κυριακη το βραδυ
Αδερφέ, δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλα Δευτέρα πρωί μην κανονίσιες κανά ραντεβού...Επειδή το τρένο έρχεται από του διαόλου τη μάνα, ποτέ δεν είναι Σαλόνικα στην ώρα του...Σταθμό Λαρίσσης θα είσαι κατά τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας αν είσαι τυχερός...αλλά ΠΑΟΚ είσαι , δε μασάς.Πέρνα από Φρατέλλι να μετρηθούμε,πού ξες μπορεί να υπάρχει καμμιά κενή θέση με αμάξι για την επιστροφή, ΠΑΟΚ είσαι.
εισιτήριο με βαζελο θα βρω ρε????μεμονωμένο γιατι δεν θα παω μάλλον στα αλλα ματς.
:
:

- LittleJohn
Δεν νομιζω Φαλεγκο...
Λεγετε σημερα οτι εχουν μεινει πολυ λιγα μεμονομενα μονο για τα αλλα 2 παιχνιδια,με Λαρισα και χανουμι.Ισως να δημιουργηθουν ελευθερες θεσεις την Πεμπτη (αν δεν κανω λαθος),που απελευθερωνονται θεσεις απο τα διαρκειας κανονικης περιοδου,οποτε εκει θα ειναι η τελευταια ευκαιρια μαλλον να βρεις εισητηριο για τον κουνελο

Για τα αδέρφια από Αθήνα:
Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον βάζελο.
Πανελλήνιος σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών.
Υ.Γ. Το πούλμαν θα φύγει πρωί Κυριακής. Άντε οι «χαμουτζήδες» να μαζευόμαστε.
Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον βάζελο.
Πανελλήνιος σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών.
Υ.Γ. Το πούλμαν θα φύγει πρωί Κυριακής. Άντε οι «χαμουτζήδες» να μαζευόμαστε.
- LittleJohn
Φιλε Σπαρτιαν,χωρις να θελω να σε προσβαλλω,μπορεις να βαλεις καποιο λινκ η καποια επισημη ανακοινωση του συνδεσμου;Απλα γιατι εχουν δει πολλα περιεργα τα ματακια μας... 

- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Οχι τηλεφωνα απο Πανελληνιο φορα παρτιδα σε ανοιχτο φορουμ, spartian.
Το ποστ σου επεξεργαστηκε.
Κανονιστε τις οποιες εκδρομες σε ΡΜ η με αλλους τροπους.
Το ποστ σου επεξεργαστηκε.
Κανονιστε τις οποιες εκδρομες σε ΡΜ η με αλλους τροπους.
OK δεκτό, δεν με πρόσβαλλες φυσικά, αν και τί επίσημη ανακοίνωση θα μπορούσε να γραφεί;Αναγκαστικά κάποιος θα το έγραφε σαν κέιμενο.LittleJohn έγραψε:Φιλε Σπαρτιαν,χωρις να θελω να σε προσβαλλω,μπορεις να βαλεις καποιο λινκ η καποια επισημη ανακοινωση του συνδεσμου;Απλα γιατι εχουν δει πολλα περιεργα τα ματακια μας...
ρε συ θυμαμαι φατσες απο την προηγουμενη φορα!!!του φουστη!!!θα αναγνωρισω!!!diniko80 έγραψε:στανταρ φρατελι3-4 ωρς πριν (ισως και ταβερνα 6 ωρες πριν), φορα τριφυλλο στο πετο να σε αναγνωρισουμε...

tsipaoktsi έγραψε:Το άλλο με τον Τοτό το ξες?pyrgioths έγραψε: συνολικα 7 ωρες και 19 λεπτα βαση εισητηριου να παω και 6 ωρες και 47 λεπτα για να γυρισω την κυριακη το βραδυ
Αδερφέ, δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλα Δευτέρα πρωί μην κανονίσιες κανά ραντεβού...Επειδή το τρένο έρχεται από του διαόλου τη μάνα, ποτέ δεν είναι Σαλόνικα στην ώρα του...Σταθμό Λαρίσσης θα είσαι κατά τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας αν είσαι τυχερός...αλλά ΠΑΟΚ είσαι , δε μασάς.Πέρνα από Φρατέλλι να μετρηθούμε,πού ξες μπορεί να υπάρχει καμμιά κενή θέση με αμάξι για την επιστροφή, ΠΑΟΚ είσαι.
πωπω...χεσε ψηλα κι αγναντευε δηλαδη???κι εχω μαθημα στην σχολη στις 9 το πρωι...
θα παρω πραγματα αν ειναι αλλα να περασω απο σταθμο να το ακυρωσω ρε...γιατι εχω βγαλει ειδη...

-
Φίλε pyrgioti αν το μάθημα το πρωί της Δευτέρας το σφάξεις (υπέρ ΠΑΟΚ, πίστεως και πατρίδος) θα σε βάλουν απουσία δηλαδή ??
Κινδυνεύεις να μείνεις ???
Θα μας τρελάνεις ???
Ποια σχολή ρε 15 ώρες ταβέρνα και καφεδες και μπύρες θα στα μάθουμε όλα. Ξεφτέρι θα κατέβεις.
Υπερ εντατικά μαθήματα απο Σ.Φ. ΠΑΟΚ "Εσω πλάγιος".
Εγγυημένα αποτελέσματα.
Θα μας τρελάνεις ???
Ποια σχολή ρε 15 ώρες ταβέρνα και καφεδες και μπύρες θα στα μάθουμε όλα. Ξεφτέρι θα κατέβεις.
Εγγυημένα αποτελέσματα.
Τι σχολή ρε?
Εγω στο σχολείο κάθε φορά που παίζει Κυριακή η ΠΑΟΚάρα πάω 2η-3η ώρα! Οι καθηγητές με έχουν καταλάβει... Είναι και ΠΑΟΚτσήδες η πλειοψηφία και με νοιώθουν...Ευτυχώς είμαι και απο τους καλούς μαθητες (ο 2ος καλύτερος σε όλη την τρίτη γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γαμάς όλους παντού! Ακομά και στους βαθμούς!)και κανείς δεν μου λέει τίποτα!
Κάτι άσχετο... Είδα σε ένα τοίχο ένα ωραίο σύνθημα... "Σε όλη μου τη ζωη ποτέ δεν κατάφερνα να ολοκληρώσω κάτι... Αυτή τη φορά όμως θα..." Ένα σύνθημα που μεταφράζεται αναλογα απο την οπτική γωνία που το βλέπεις... Πάντως είναι σαν να σου λέει ότι τίποτα και κανένας δεν αλλάζει.
Ολο οι επόμενες γενιες θα σώζουν την κατάσταση... Αλλά φτάσαμε στο 2009 και πάμε απο το κακό στο χειρότερο...
Εγω στο σχολείο κάθε φορά που παίζει Κυριακή η ΠΑΟΚάρα πάω 2η-3η ώρα! Οι καθηγητές με έχουν καταλάβει... Είναι και ΠΑΟΚτσήδες η πλειοψηφία και με νοιώθουν...Ευτυχώς είμαι και απο τους καλούς μαθητες (ο 2ος καλύτερος σε όλη την τρίτη γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γαμάς όλους παντού! Ακομά και στους βαθμούς!)και κανείς δεν μου λέει τίποτα!
Κάτι άσχετο... Είδα σε ένα τοίχο ένα ωραίο σύνθημα... "Σε όλη μου τη ζωη ποτέ δεν κατάφερνα να ολοκληρώσω κάτι... Αυτή τη φορά όμως θα..." Ένα σύνθημα που μεταφράζεται αναλογα απο την οπτική γωνία που το βλέπεις... Πάντως είναι σαν να σου λέει ότι τίποτα και κανένας δεν αλλάζει.
Ολο οι επόμενες γενιες θα σώζουν την κατάσταση... Αλλά φτάσαμε στο 2009 και πάμε απο το κακό στο χειρότερο...
-
Παμε ρε πουστη να φαμε λαγο στιφαδο
αντε σπιτια τους να στειλουμε τους λαγους που θελουν το Τσου - Λου

- Athanasiadhs
Μπράβο ρε αγόρι μου, πολύ χαίρομαι τέτοια ΠΑΟΚτσάκια(μιας που και εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής καθηγητής)..Συνέχισε έτσι, είσαι σε άψογο δρόμο και εύχομαι τα καλύτερα...gika έγραψε: Οι καθηγητές με έχουν καταλάβει... Είναι και ΠΑΟΚτσήδες η πλειοψηφία και με νοιώθουν...Ευτυχώς είμαι και απο τους καλούς μαθητες (ο 2ος καλύτερος σε όλη την τρίτη γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γαμάς όλους παντού! Ακομά και στους βαθμούς!)και κανείς δεν μου λέει τίποτα!

fran έγραψε:Φίλε pyrgioti αν το μάθημα το πρωί της Δευτέρας το σφάξεις (υπέρ ΠΑΟΚ, πίστεως και πατρίδος) θα σε βάλουν απουσία δηλαδή ??
Θα μας τρελάνεις ???
Εγγυημένα αποτελέσματα.
χαχαχαχχαχαχαχ!!!δοξα το Θεο εχω ξεμπερδεψει απο εργαστηρια σε αυτο το εξαμηνο...θεωρεια ειναι...αλλα στην πουτ@ν@ την @θην@ τι ψαχνεις???να μου πουν και μπραβο που ειμαι ΠΑΟΚ??????αποκλειεται....
τωρα που το λετε ειχα εναν καθηγητη ΠΑΝΙΟΝΙΟ και γαμω τα παλικαρια!!!οι αθηναιοι που δεν ειναι μια απο τις 3 ντεμεκ μεγαλες ομαδες ειναι και γαμω τα ατομα...για αλλο ξεκινησα αλλου κατεληξα παλι....χαχαχαχχα

-
Λαγός Στιφάδο
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά (ή ένας μικρός Σαλπιγγίδης)
Ξίδι (για τον Βγενόπουλο)
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί (Αν έχετε βρει λαγό βάλτε εδώ ένα μικρό Σαλπιγγίδη)
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης (όχι απο τον gay είναι τοξικά)
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο (Οι κλώνοι του προέδρου φυτρώνουν σε αφθονεία. ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΙΔΑ ΜΥΑΛΟΟΟΟ)
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Πλύντε καλά τον λαγό (τον μικρό Σαλπιγγίδη πείτε του να πλυθεί μόνος του) και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόψτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Επομένως για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή το κυνήγι πρέπει να γίνει το πολύ μέχρι αύριο. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Στην περίπτωση του μικρού Σαλπιγγίδη δώστε του να σωτάρει όσο είναι μέσα στην κατσαρόλα και έχει τις αισθήσεις του. Να μήν κουράζεστε κιόλας. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο ή στην κατάψυξη μιας και του χρόνου πάλι θα χρειαστεί. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά (ή ένας μικρός Σαλπιγγίδης)
Ξίδι (για τον Βγενόπουλο)
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί (Αν έχετε βρει λαγό βάλτε εδώ ένα μικρό Σαλπιγγίδη)
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης (όχι απο τον gay είναι τοξικά)
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο (Οι κλώνοι του προέδρου φυτρώνουν σε αφθονεία. ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΙΔΑ ΜΥΑΛΟΟΟΟ)
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Πλύντε καλά τον λαγό (τον μικρό Σαλπιγγίδη πείτε του να πλυθεί μόνος του) και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόψτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Επομένως για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή το κυνήγι πρέπει να γίνει το πολύ μέχρι αύριο. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Στην περίπτωση του μικρού Σαλπιγγίδη δώστε του να σωτάρει όσο είναι μέσα στην κατσαρόλα και έχει τις αισθήσεις του. Να μήν κουράζεστε κιόλας. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο ή στην κατάψυξη μιας και του χρόνου πάλι θα χρειαστεί. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ