Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- theodorsalonika
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
AI ..ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.....αυτα δεν γινονται...αι μας κοροιδευουν....ανοιξε και ο πατος του πουστογαυρου...
πω σιχαθηκα την μπαλα τωρα!!!
Τα ίδια και στο πρωτάθλημα...
Θα παίζουν 10 λεπτά, θα έχουν όλα τα σφυρίγματα μαζί τους κι εσύ τρεχα να σπάσεις άμυνες, λεωφορεία κλπ κλπ
Ακριβώς το ίδιο χάλι ήταν και πέρυσι σε πολλά ματς δεν μπορούσες να τους δεις, ένα ποδοσφαιρικό τουρλουμπουκι
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα παίζουν 10 λεπτά, θα έχουν όλα τα σφυρίγματα μαζί τους κι εσύ τρεχα να σπάσεις άμυνες, λεωφορεία κλπ κλπ
Ακριβώς το ίδιο χάλι ήταν και πέρυσι σε πολλά ματς δεν μπορούσες να τους δεις, ένα ποδοσφαιρικό τουρλουμπουκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 23 Σεπ 2020, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο μεταξύ ακόμη και το σουτ τώρα τη βρίσκει ο τερμας και πάει και συριζα δοκάρι.. ε θεός δεν υπάρχει ρε τι να πω δηλαδή.. όλα σκατα κι ανάποδα..
Τετάρτη πλέον είναι επιβεβλημένη κατάσταση τέλος!
Ερχόμαστε μουνια απροσκλητοι στο τσίρκο σας να σας τη χαλάσουμε..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τετάρτη πλέον είναι επιβεβλημένη κατάσταση τέλος!
Ερχόμαστε μουνια απροσκλητοι στο τσίρκο σας να σας τη χαλάσουμε..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Ναι εχω δει και οποτε τον πετυχαινω τον αλλαζω. Ανυποφορος ειναι. Και προφανως δεν θα επρεπε να κλαιει αλλα ενταξει ξερουμε γιατι το κανει με τον γαυρο. Τα καλος πολυ καλος και λοιπα. Μην κοροιδευομαστε.pgetsos έγραψε:Θα έπρεπε να κλαίει; Εμείς γκρινιαζουμε αν δε φωνάζει ο σπικερ μας
Εξάλλου 1 αγώνα του από Μπουντεσλιγκα να δεις, ίδιο στυλ έχει, 20 χρόνια τώρα
Εγω ειμαι μαλλον στην μειοψηφια που γουσταρε Σπυροπουλο στο ΠΑΟΚ TV.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 23 Σεπ 2020, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέρα από όλα αυτά, ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα μπορεί να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα στους ομίλους από την σουίτα του στο τηγάνι, μιας και είναι οπαδός του gay
Κανένας πάτος δεν άνοιξε...theodorsalonika έγραψε:AI ..ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.....αυτα δεν γινονται...αι μας κοροιδευουν....ανοιξε και ο πατος του πουστογαυρου...
Ο var το έδωσε penalty clear και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Όπως και η μη διαμαρτυρία του καράφλα!
- theodorsalonika
σωστα..ο καραφλας δεν κουνηθηκε..εσκυψε το κεφαλι και εφυγε...δηλαδη εδω τρεχεις πανω στον διατητη οταν κανεις πεναλτυ...ποσο μαλλον οταν δεν κανεις....και ζησαν αυτοι καλα και οι στημενοι καλυτερα
- invincible
Ο καράφλας γιατί αγκάλιασε την μπάλα ? Ακουσε κανένα σφύριγμα ? Θυμίζει χέρι ερυθρού αστέρα.... Πως γίνεται να παίζει φιλικά με ομόνοια ο γαυρός τον Ιούλιο την νίκησε τοτε 3-0 και τον Σεπτέμβριο να κληρώνεται με τον νικητή ερυθρού αστέρα ομόνοιας ? Από που να το πιάσεις από το κοράκι? από τις κληρώσεις.... όλο εργολαβία Θεωδορίδη.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτός ο γάβρος όπως τον είδα, θα τον περάσουμε από Πάνω!!
Ποτέ δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά αυτό που είδα δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση, την ώρα που ο αντίπαλος ήταν μια πολύ μέτρια ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποτέ δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά αυτό που είδα δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση, την ώρα που ο αντίπαλος ήταν μια πολύ μέτρια ομάδα.
κατι συμβαινει παιδια...
Ξεκαθαρο επιθετικο φαουλ...
Του πιανει το χερι και πεφτει... Αντι για επιθετικο, πεναλτυ...
Δεν αρμενιζουμε στραβα...
- sourmenetes
- Moderator
Όχι ρε
...
Είναι πεναλτυ!!καθαρο!!
Σε παρακαλώ...
Οπως δεν ήταν πέρυσι της κρασνονταρ στο καραιταβλι
...
Είναι πεναλτυ!!καθαρο!!
Σε παρακαλώ...
Οπως δεν ήταν πέρυσι της κρασνονταρ στο καραιταβλι
Σήμερα το λεω σε μια βδομάδα θα μας σφυριξει αυτος ο μακελι που σφυριξε σημερα τον γαυρο και θα μας περασει πριονοκορδελα.
- bersekeros
Συμφωνώ φίλε, του τραβάει το χέρι και ο άλλος πέφτει και πέφτοντας, αγκαλιάζει ο φελλός (?) την μπάλα.Maxmad έγραψε:κατι συμβαινει παιδια...
Γ@μώ τα VAR ...
Βέβαια και οι άλλοι οι "υποπτοι" ούτε διαμαρτύρονται.
Οι αγώνες στο WWE περισσότερο αγωνία έχουν και περισσότερο θέαμα και χαβαλέ.
Το μόνο κοινό τους με τα μάτς του γάβρου είναι οι πορτοκαλάδες.
Του γαυρου ετσι και του φυγει και ο Καμαρα θα κοπει στα δυο η ομαδα κυριολεκτικα.
- invincible
Τι να συμβαίνει αυτό ξεκίνησε από κοκκαλη ... είναι πολλά χρόνια και την κληρονομιά που κτίστηκε εκεί στην μαφία του θεωδορίδη την απολαμβάνει τώρα ο φαταούλας. Εδώ ξέρουνε και βγάζουνε διαρροές πριν τους ορισμούς με αρχηδιατητές και ΕΠΟ κτλ. Έσφαξαν τον ΟΦΗ , πετάξανε έξω το παράρτημα και την κουλα με Σεντ Γκαλεν και Βολτσμπουρκ και εμάς μόνο με την Μπαρτσελόνα δεν έχουμε παίξει προκριματικά ακόμη κάτσε... Την χρονιά που η χάρτινη έκανε θελήματα στον χοντρο και πείρε το χάρτινο την βάλανε έπαιζε με Βιντι....