10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Olivier Sorlin

Δημοσίευση από sidpanos »

ολιβιέ σερσέ λα φαμ βουλεβου κουσε αβεκ λουί ασανσερ ζινεντιν ζινταν ρεν γκιε λακομπ μομπελιε...κατάλαβες?άντε τελείωνε με την κολορένα και έλα να υπογράψεις....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Παίδες ξέρει κανείς τι έγινε με την πρόταση που κάναμε?

Γιατί σήμερα ξαναάκουσα ότι περιμένουμε απάντηση και δε ξέρω αν είναι η 1η ή κάναμε δεύτερη με ανεβασμένη προσφορά..

Αντε αφήστετον βρε ταγάρια άμπαλοι που τον είχατε τον παιχταρά στο πάγκο...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Απαντήθηκα απο μόνος μου.. :) :)

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2335384
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Κάτοικος Θεσσαλονίκης
Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2009 00:22

«Ο επιμένων νικά!». Επειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χαμηλώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρεν αναφορικά με την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ολιβιέ Σορλέν. Η διαφορά των 50.000 ευρώ που χώριζε τις δύο ομάδες στην τελευταία τους επικοινωνία ξεπεράστηκε, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 250.000 ευρώ και έτσι ο 30χρονος Γάλλος μέσος θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, κάτι άλλωστε που αποτελούσε και μεγάλη του επιθυμία.

---πηγή---
dokari.gr

http://www.dokari.gr/index.php?option=c ... &Itemid=95
gerrard

Σορλέν, η πρώτη «μεταγραφή»

Δημοσίευση από gerrard »

Σορλέν, η πρώτη «μεταγραφή»

Τέλος καλό, όλα καλά. Ο Ολιβιέ Σορλέν θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ και μετά τις 30 Ιουνίου, όντας πλέον περιουσιακό στοιχείο του «δικέφαλου», καθώς οι «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν με τη Ρεν για την απόκτηση του Γάλλου μέσου. Οι συζητήσεις μεταξύ του Ζήση Βρύζα και των ιθυνόντων της γαλλικής ομάδας ολοκληρώθηκαν, με τις δυο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να επέλθει η τελική συμφωνία.

Οι συζητήσεις και η χρυσή τομή

Πριν από δύο εβδομάδες ο Σορλέν είχε το ρόλο του κομιστή των προθέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους ιθύνοντες της Ρεν, καθώς πλην της δικής του πρόθεσης να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, γνωστοποίησε και τις σκέψεις των ιθυνόντων του «δικέφαλου» για το θέμα της απόκτησής του. Οι Γάλλοι ξεκαθάρισαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Σορλέν ελεύθερο, ενώ παράλληλα γνώριζαν πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να πληρώσει τα 550.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιό του. Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας εστάλη η πρώτη πρόταση στη Γαλλία, με τον ΠΑΟΚ να δίνει στο σύνολο ποσό που έφτανε τα 150.000 ευρώ, με το οποίο οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν τις προθέσεις τους και ουσιαστικά οριοθέτησαν τα χρήματα που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. Η άρνηση των Γάλλων ήταν τέτοια που διαφάνηκε διάθεση επαναδιαπραγμάτευσης και τελικά η νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές έφερε και τη σύναψη συμφωνίας. Το ποσό που θα καταβάλει ο ΠΑΟΚ ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, που είναι κατά πολύ μικρότερο από την αρχική ρήτρα, με το «δικέφαλο» να βγαίνει κερδισμένος. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία τόσο μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ρεν όσο και ανάμεσα στο «δικέφαλο» και τον Σορλέν. Οι πρώτες συζητήσεις αναφορικά με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γάλλος με το «δικέφαλο» έχουν γίνει, και οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2371373
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ειμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει άλλα 2 χρόνια το πουλέν μου στην ομάδα...
Άλλους 2-3 επιπέδου Σορλέν να πάρουμε το καλοκαίρι και θα είμαστε στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το τέλος του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Δένει τον Σορλέν ο ΠΑΟΚ
Εικόνα
Πανευτυχής δήλωσε ο Σορλέν σε συνέντευξη του στην «Εξέδρα». «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη» τόνισε ο Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ. Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά η ομάδα δεν κάνει κινήσεις ακόμη, αφού θέλει να δώσει βάρος στους αγώνες των πλέι οφ που ακολουθούν.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ»

Μετά από διαπραγματεύσεις με την Ρεν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δέσει για τα επόμενα δυο χρόνια τον Γάλο μέσο της, Ολιβιέ Σορλέν. Το θέμα τον Θεσσαλονικιών είχε να κάνει με το αν θα συμφωνούσε στα οικονομικά με την πρώην ομάδα του παίκτη. «Κλείστε τον άμεσα» ήταν η εντολή του προέδρου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, και η υπόθεση προχώρησε άμεσα.

Το Σάββατο (02/05) θα υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για το αν τελικά ο ΠΑΟΚ θα δώσει στη Ρεν 300 ή 250.000 ευρώ, σε δύο μάλιστα δόσεις, με την υπογραφή 150.000 ευρώ και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι. Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνιστεί τα επόμενα δύο χρόνια σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να δώσει στην Γαλλική ομάδα 100.00 ευρώ. Αυτό το ποσό βέβαια καθόλου δεν προβληματίζει τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ.

Δια στόματος Φερνάντο Σάντος και Ζήση Βρύζα έμαθε ο Ολιβιέ πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, και πανευτυχής δηλώνει στην «Εξέδρα»: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης τους μάνατζέρ μου Μισέλ Μανουέλο και Ανδρέα Ικίμη», τόνισε αρχικά ο Γάλλος μέσος για να συμπληρώσει: «Θα κάνω ό,τι μπορώ έτσι ώστε αυτά τα δύο χρόνια που θα μείνω στον ΠΑΟΚ να πετύχουμε τους στόχους μας. Φέτος, πέρασα το πρώτο εξάμηνο σε μία ομάδα που δεν ανήκα στο σύνολό της και ένα δεύτερο που αισθάνομαι σημαντικό μέλος της. Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή που έκανα γιατί ο ΠΑΟΚ διεκδικεί κάτι παραπάνω από τη Ρεν, αφού η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτή στον τελικό Κυπέλλου που θα αγωνιστεί η πρώην ομάδα μου», είπε ο Σορλέν.

Σε ότι έχει να κάνει με την συμφωνία των δυο πλευρών τόνισε: «Ημουν αισιόδοξος πως οι δύο ομάδες θα τα βρούνε. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, φρόντισα να μπαίνω στα παιχνίδια δυνατά και να προσπαθώ όσο μπορώ. Αυτό θα κάνω και τώρα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ήμουν σε μία ομάδα που θα εξασφάλιζε το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα έπαιζα επειδή θα έφευγα. Εχω την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση και είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ».

Ο 29χρονος Γάλλος αναφέρει για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Στο εξάμηνο που είμαι στη Θεσσαλονίκη γνώρισα την ομάδα και αυτή εμένα. Εγώ είμαι υποχρεωμένος στον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκε, όπως και στη διοίκηση, αλλά και τη Ρεν που, παρά τα όσα συνέβησαν, μου φέρθηκε καλά στο τέλος. Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος είναι πως έμεινα σε μία ομάδα που εγώ και η οικογένειά μου το θέλαμε πολύ. Ελπίζω έπειτα από δύο χρόνια να είμαστε σε θέση να ανανεώσουμε κι άλλο τη συνεργασίας μας».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 8&catid=24
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μ΄αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Δημοσίευση από salonicapaokaki »

Πολύ το χάρηκα που θα τον κρατήσουμε.Μαζί σου, Olivier! 8)
:D
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ολοκληρώνεται του Σορλέν

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τον Ολιβιέ Σορλέν και την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ήθελαν οι Θεσσαλονικείς, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης γίνεται πραγματικότητα, αφού η προφορική συμφωνία με τη Ρεν γίνεται πράξη, αφού σήμερα θα γίνει η απαιτούμενη ανταλλαγή εγγράφων και θα πέσουν υπογραφές και προκαταβολές.

Ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στους Γάλλους συνολικά 300.000 ευρώ, τα μισά σήμερα και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης θα καταβάλλει άλλες 100.000 ευρώ, αν μπει φέτος ή την επόμενη σεζόν σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, ο Ολιβιέ Σορλέν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την υπογραφή συμβολαίου δύο ετών, με 400.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές, ποσό που αμειβόταν και ως παίκτες της Ρεν τα προηγούμενα χρόνια.

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 5&catid=24
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Μεγάλος παίκτης και πολυεργαλείο ο Γάλλος.Ακόμα ένα δείγμα της σοβαρότητας που έχει η διοίκηση μας.Με προετοιμασία θα αλωνίζει ο Olivier πολύ δυνατή μεσσαία γραμμή θα έχουμε και του χρόνου.Είναι απαραιτητοι για την ομάδα τέτοιοι παίκτες μπαλαντέρ και με τόσο μεγάλη ευρωπα'ι'κή εμπειρία

Μόνο ΠΑΟΚ!!!!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Steenage έγραψε:Δένει τον Σορλέν ο ΠΑΟΚ

Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή που έκανα γιατί ο ΠΑΟΚ διεκδικεί κάτι παραπάνω από τη Ρεν, αφού η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτή στον τελικό Κυπέλλου που θα αγωνιστεί η πρώην ομάδα μου», είπε ο Σορλέν.
. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ήμουν σε μία ομάδα που θα εξασφάλιζε το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα έπαιζα επειδή θα έφευγα. Εχω την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση και είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 8&catid=24

Χαμηλά την μπάλα αγόρι μου.Μην τρελαίνεσαι.
Ακόμα δεν βγήκαμε έχουμε 6 πολύ δύσκολους αγώνες. 8)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και μένα εκεί έπεσε το μάτι μου. Φαίνεται όμως πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η προοπτική του τσουλου σε έναν ποδοσφαιριστή.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Είσαι πολύτιμος. Συνέχισε έτσι και σύντομα το δικό σου όνομα θα τραγουδάμε.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Συγκινητικοτατος ο Γαλλος. Αφησε τα πνευμονια του στο γηπεδο το παλικαρι...και ομως οταν ο Χαλκιας επιανε την μπαλα, ετρεχε αμεσως μπροστα σφιγγοντας τα δοντια...κανει τα ΠΑΝΤΑ για να μεινει στην ομαδα...τον λατρευω, ειναι απιστευτος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”