Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Αυτή την εβδομάδα πάντως καλό θα ήταν να γίνει το πρώτο ξεκαθάρισμα με παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως Μιχογεβιτς που έφυγε ήδη ,Ρεί,Ουαρντα,Μουλεν και περιπτώσεις που κανουν λίγο τζιζ όπως Ματος ίσως και Ζαμπα ,έτσι ώστε την τελευταία να ασχοληθούμε με αυτούς που έχουν αυτή τη στιγμή ρόλο στην ομάδα όπως ενδεχομένως Εσιτι,Πασχαλακης ακόμα και Σφιντερφσκι,Μπισεσβαρ για να δημιουργηθεί ο χώρος για τις τελευταίες προσθήκες.
JohnDag έγραψε:Βασικα δεν είναι απλά κριμα, είναι αδύνατον να βγει χρονια έτσι.

Θα πάρουμε παίχτη εκεί, δεν μπορεί να το βλέπουμε εμείς και να μην το βλεπει ο Ρεμπε με τον Αμπελ.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ονειρααααα πουλιά μου ταξιδιαρικαααααα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει ρε παιδιά δώστε λίγο credit στον Γερμανό. Μαζεύει τα αμάζευτα ετών ,λίγο πολύ αυτά που λέμε έχει στο μυαλό του και αν όχι όλα κάποια θα γίνουν. Δεν νομίζω ότι τελείωσε η ενίσχυση του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ Τζος, ο Γερμανος μας εχει εδω και εγω δεν ξερω ποσο καιρο με μολις 2 μαχιμα σοβαρα ποιοτικα χαφ, τη στιγμη που ο πιο νευραλγικος τομεας καθε σοβαρης ομαδας ειναι τα χαφ!
Και δεν φτανει μονο αυτο, στην φαση που τα κουκια ηταν μετρημενα μας εφερε με 850.000 ενα προτζεκτ 21 ετων στα χαφ που ειναι εμφανες πως δεν μπορει να βοηθησει αμεσα!
Να το βρασω το ξεκαθαρισμα αν μ αυτα και μ αυτα ξεκαθαρισουν και σχεδον ολοι οι στοχοι απο το ξεκινημα!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εχει σκεφτει κανεις αν δεν εβγαιναν (εως τωρα τουλαχιστον) οΤζολης με τον Μιχαηλιδη τι θα βλεπαμε και τι θα ειχε κανει η ομαδα εως τωρα? Δεν λεω οτι μας εσωσαν τα παιδια αλλα απλα κουμπωσαν σε ενα συστημα. Ειναι λαθος να περιμενει ενας ολοκληρος οργανισμος απο τον Ρεμπε τα παντα. Θα τον σκασουμε και λαθη θα κανουμε.
Λοιπον φερτε αλλους δυο Σβαμπ εμπειρους απο νορμαλ πρωταθλημα και καλους παικτες γιατι αλλιως ολη η «επενδυση» στα σκουπιδια θα παει. Και για οσους λενε οτι δεν θα παιρνουν χρονο για πειτε μου ποιος θα παιξει το Σαββατο με Βολο στο κεντρο? Δεν θα ηταν καλα να ειχες δυο παικτες και αλλαγες μετα τους μικρους?

Στα θετικα χτες οτι δεν φαγανε καρτα ο Πελκας και Μιχαηλιδης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Gospi ο Γερμανος βρηκε στην ομαδα 3 χαφ των 10 μυριων κοστος,τους 2 τραυματιες και τον ενα που δεν ταιριαζει στα θελω του προπονητη.Εφερε ενα τιμιοτατο χαφ, δεν ειναι μαγος.Λες να του ηρθε καμια σοβαρη προταση για τον Εσιτι και να την αρνηθηκε?Τωρα για τον Νινουα επετρεψε μου να αμφιβαλω κατα ποσο ηταν επιλογη του.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Τέλος επόμενης βδομάδας τελειώνει σχεδόν και η μεταγραφική περίοδος , άσχετα με την ρεβάνς , δεν πειράζει να έχουμε στον πάγκο με τον Βόλο και κανα νέο χάφ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ gospi,έχουμε γράψει χίλια δυο επιχειρήματα για την μη απόκτηση χαφ,έχουν βγει απο το εξωτερικο ονόματα χαφ για το οποία ψαχτηκε ο ΠΑΟΚ,σήμερα γράφτηκε για παίχτη του Αγιαξ.
Είναι δυνατόν να μην βλέπουν το κενό και να μην θέλουν παίχτη;
Είναι κάποιοι παράμετροι όμως που δεν γίνεται να μην υπολογιστούν.
Είπαμε στο πρόσωπο του Νινουα,είδαν ένα πρότζεκτ που θεώρησαν ότι δεν πρέπει να χαθεί,σωστό η λάθος θα φανεί,θα τους σταυρωσουμε γι'αυτό;
Ας περιμένουμε να κλείσει η μεταγραφική και μιλάμε με δεδομένα πλέον.
Τίποτα δεν σε καλύπτει από όλα αυτα;
Στο άλλο που θέτεις για τους στόχους.
Ποιοι στόχοι θα χαθούν,ο πρώτος επετεύχθη ήδη και συνεχίζουμε για το όνειρο.
Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε,υπήρξε μια γκέλα,θα την διορθώσουμε.
Γιατί αυτή η συνεχόμενη επίθεση και απαξίωση;
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Εχουμε παντως πολυ σαβουρα ακομα να ξεφορτωθουμε. Ζαμπα και Ουαρντα μια χαρα εναλλακτικες ειναι αλλα ουτε ο προπονητης ουτε ο οργανισμος ΠΑΟΚ τους πιστευει.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν γίνεται να αλλάξει ολο το ροστερ σε μια μεταγραφικη περίοδο, σίγουρα θα χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις και τον Ιανουάριο.

Το ποτήρι μέχρι στιγμής για μένα είναι μισογεμάτο και δηλώνω ευχαριστημένος από τα αντανακλαστικα του Ρεμπε και το πως αντέδρασε μετα την "αναπάντεχη" πρόκριση επί της Μπενφικα.

Αν καταφέρουμε να έχουμε 2-3 αποχωρήσεις ακόμα μέχρι το τέλος των μεταγραφών και 2 ακόμα προσθήκες (χαφ και SS/CF) εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Ρε συ gospi,έχουμε γράψει χίλια δυο επιχειρήματα για την μη απόκτηση χαφ,έχουν βγει απο το εξωτερικο ονόματα χαφ για το οποία ψαχτηκε ο ΠΑΟΚ,σήμερα γράφτηκε για παίχτη του Αγιαξ.
Είπαμε στο πρόσωπο του Νινουα,είδαν ένα πρότζεκτ που θεώρησαν ότι δεν πρέπει να χαθεί,σωστό η λάθος θα φανεί,θα τους σταυρωσουμε γι'αυτό;
Καταρχάς Μπάνε Δεν άκουσα για παίκτη του Άγιαξ σήμερα οποτέ δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταγραφικά σήμερα.
Κατά τα λοιπά καμία επίθεση. Φτάσαμε 23 24 Σεπτεμβρίου με δύο μόνο χαφ αξοοπιστα στο ρόστερ!
Το να έρθουν μεταγραφές 5 Οκτωβρίου τι να το κάνω, αν αφήσουμε την ομάδα γυμνή στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια του champions league που είναι κρίσιμα και έχεις φοβερή ευκαιρία για να περάσεις ομίλους!
εκτός αν δεν είναι στοχος το τσου λου, ειδικα οταν ολα συνηγορουν στο οτι ειναι η καλυτερη συγκυρια για να το πετύχουμε!

Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Είναι δεδομένο ότι στην παρούσα φάση η ομάδα θέλει μια χαφαρα που θα ανεβάσει την ομάδα.
Είναι όμως επίσης δεδομένο ότι μετά την επιστροφή Αουγκούστο και μισιτς θα έχουμε τόσους πολλούς χάφ που δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε.
Η ιστορία με τα χάφ είναι σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες.Ειναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκαθαρίσει την φετινή σεζόν η κατάσταση.Απο την άλλη το γεγονός ότι εμφανώς πονάμε στα χαφ σε σύγκριση με την υπόλοιπη ομάδα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Η ομάδα θέλει σίγουρα ένα ακόμη κεντρικό χαφ το οποίο να είναι και γρήγορο, γιατί δεν βγαίνουν τα παιχνίδια με τους δύο που έχουμε αυτή την στιγμή, και μελλοντικά ένα χαφ στο στυλ του Ζίφκοβιτς, που με το που μπήκε έκανε την διαφορά. Ιδανικά να φύγει ο Εσίτι με κάποιον φθηνότερο αντικαταστάτη του, πώληση ενός τερματοφύλακα και ίσως έναν ακόμη επιθετικό στην θέση του Σβιντέρσκι αν παραμένει τόσο ντεφορμέ. Ελπίζω ότι τα βλέπουν κι ο Άμπελ με τον Ρέμπε και θα φέρουν τουλάχιστον το χαφ άμεσα γιατί περνάει ο καιρός...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε συ gospi,έχουμε γράψει χίλια δυο επιχειρήματα για την μη απόκτηση χαφ,έχουν βγει απο το εξωτερικο ονόματα χαφ για το οποία ψαχτηκε ο ΠΑΟΚ,σήμερα γράφτηκε για παίχτη του Αγιαξ.
Καταρχάς Μπάνε Δεν άκουσα για παίκτη του Άγιαξ σήμερα οποτέ δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταγραφικά σήμερα.
Κατά τα λοιπά καμία επίθεση. Φτάσαμε 23 24 Σεπτεμβρίου με δύο μόνο χαφ αξοοπιστα στο ρόστερ!
Το να έρθουν μεταγραφές 5 Οκτωβρίου τι να το κάνω, αν αφήσουμε την ομάδα γυμνή στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια του champions league που είναι κρίσιμα και έχεις φοβερή ευκαιρία για να περάσεις ομίλους!
εκτός αν δεν είναι στοχος το τσου λου, ειδικα οταν ολα συνηγορουν στο οτι ειναι η καλυτερη συγκυρια για να το πετύχουμε!

Έχει γραφτεί ήδη για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τρεις παίχτες που παίζουν στο κέντρο και έχουν χαρακτηριστικά που ψάχνουμε.
Ο πρώτος είναι ο Κροατης (αν δεν κάνω λάθος) της τσσκα, ο δεύτερος ένας 23χρονος Σουηδός αμυντικός μέσος και Σήμερα γράφτηκε για παίχτη του Άγιαξ που τελικά κατέληξε στην τσαμπιονσιπ.
Όλα αυτά από δημοσιεύματα του εξωτερικού.
Δε σου λένε τίποτα αυτά,; γιατί εμένα μου λένε ότι ψάχνουμε έχουμε βρει παιχτες και κάνουμε τις επαφές μας,όλα αυτά για χαφ.
Απλά περιμένουμε όπως φαίνεται να βρεθεί ομάδα για Εσιτι.
Το τσ.λ,όπως φαίνεται δεν ήταν στόχος ή αν το θέλεις αλλιώς έπαψε να είναι μετά την κλήρωση με την Μπενφίκα,στόχος ήταν οι όμιλοι του Γιουρόπα και αυτός επιτευχθεί.
Αναρωτιέμαι αν διαβάζεις το φόρουμ γιατί νιώθω ότι απαντάω στα ίδια πράγματα.
Μπορεί να μη διαβάζεις τα πάντα,ειδικά σε αυτό το τοπικ που γράφονται πολλά.
Ρωτάω για να ξέρω πώς θα απαντάω,για κανέναν άλλο λόγο.
Προφανώς δε σε καλύπτουν οι απαντήσεις η τις θεωρείς δικαιολογίες,όταν όμως γράφεις για όνειρα και ταξιδιάρικα πουλιά,τουλάχιστον απαξιώνεις την οποία προσπάθεια γίνεται από τον Γερμανό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

obanebane έγραψε:

Δεν θελω να δικαιολογησω οτι εγινε με τα δελτια,μιλαμε για τραγικη παραβλεψη που εδωσε το δικαιωμα στους χαρτινους να ξεπλυνουν οσα μας εκαναν.
Ολος αυτος ο πολεμος που δεχθηκε ο ΠΑΟΚ περσι(θυμαστε ποτε να εχει στηθει το κρατος η δικαιοσυνη και οτι τελος παντων στηνεται,εναντιον αλλης ομαδας στην Ελλαδα,με αυτον τον τροπο;) σφυροκοπημα κανονικο,το οποιο απο πολλους ξεχαστηκε ηδη,αναφερομαι σε ΠΑΟΚτσηδες.
Ολοι εστιαζουμε στα λαθη που εγιναν,εξαντλουμε ολη την αυστηροτητα μας στην ιδια μας την ομαδα.
Ο ενας ελεγε εγω ειμαι πελατης και θελω αποτελεσματα για να στηριξω.
Ο αλλος τα εβαζε με τον ανυπαρκτο προπονητη ( εγω ειμαι αυτος. :mrgreen: )
Ο παραλος και οχι ο παρολος ελεγε οτι ο Ιβαν εχασε την καυλα του και δεν θα ριξει αλλο χρημα.
Και παει λεγοντας.
Εφτασε η διοικηση μεσα σε ολη αυτη την οικονομικη και οχι μονο αβεβαιοτητα να στηριξει τον προπονητη και τις επιλογες του και αυτος με τη σειρα του με αμουστακα παιδια να ειναι ενα βημα πριν την εισοδο στο απιαστο ονειρο και εμεις εκει ακαθεκτοι,απαιτησεις και απαξιωση παιχτων και οδηγιες πως θα παιξει η ομαδα και το μουνι της χαιδως.
Οπως εχω ξανα πει,νιωθω οτι γραφω συνεχεια τα ιδια και οτι κανω μια τρυπα στο νερο,κουραστηκα.

Υ.Γ Το αλλο το κοθωνι,ετρεξε στην β αγγλιας γιατι του ειπε λεει ο προπονητης οτι θα τον κανει παιχτη πρεμιερ και εσεις μου λετε γιατι δεν τον κρατησαν για τα κρισιμα ματς με τους Ρωσους.

Gospi,αυτό το ποστ μου το διάβασες; να συζητήσουμε ρε παιδί μου,τι δεν σε καλύπτει;
Γιατί βλέπω,τι ενώ στηρίζεις όπως φαίνεται Φερειρα και ομάδα, πιστεύεις ότι η διοίκηση τα έχει κάνει όλα λάθος,μαζί και ο Ρεμμπε που πιστεύεις ότι αργοπορει αδικαιολόγητα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Λάθος κείμενο έβαλα,δε μπορούμε να βρούμε και τα ποστ μας.
Με αυτό το κώλο error,γράφουμε 200 χρόνια εδώ μέσα και χάθηκαν τα πάντα.
Έχω γράψει ένα κείμενο που απαντάει αναλυτικά για το χαφ και για όλα και δεν ξέρω που το έχω ποστάρει.
Γαμησε το,βαρέθηκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”