11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
- theodorsalonika
- Salvador Allende
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Το διάβασα σήμερα στη μετρο. Για αυτό λέει ήταν εκτός αποστολής σε αυτά τα ματς.
εκτός Ευρώπης, τουλαχιστον για τον πρώτο αγώνα.
Σκύψε το κεφάλι και δούλεψε Λέο.
Απόδειξέ μας πως είμαστε λάθος.
Σκύψε το κεφάλι και δούλεψε Λέο.
Απόδειξέ μας πως είμαστε λάθος.
- potamda
- Bet Guru 2023
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας τέθηκε ο Ζαμπά, οπότε δεν παίζει ούτε στον επαναληπτικό.
Μετα τους Ακπομ, Λημνιό ο κύριος ζαμπα είναι ο επόμενος την αποχώρηση του οποίου προσδοκώ και αναμενω
για να αλλαξω λιγο τη σειρα Bono
παρα πολυ πτωμα στον ΠΑΟΚ τελευταια
παρα πολυ πτωμα στον ΠΑΟΚ τελευταια
Ε αφού δεν υπάρχει κανείς ικανός να τους αναστήσει, θα βαρεθούμε να κάνουμε μνημόσυνα.
Τα μνημόσυνα κοστίζουν,καφέδες βουτήματα ψωμάκια ελίτσες κόλλυβα και το ffp σε περιμένει στη γωνία.
- thanos-xanthi
αντι για ελιτσες και κολλυβα, μερικοι προτιμουν τις βαφλες...
- bersekeros
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima
"Το μοναστήρι να 'ν' καλά κι οι καλογέροι χίλιοι"...ουδείς αναντικατάστατος.rainmaker έγραψε:Μετα τους Ακπομ, Λημνιό ο κύριος ζαμπα είναι ο επόμενος την αποχώρηση του οποίου προσδοκώ και αναμενω
-
- Salvador Allende
Δεν ξέρω τι παίζει με Ζαμπά ούτε και σε τι είδους πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε. Προσωπικά μου τη δίνει απίστευτα που ο παίκτης με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην ομάδα βρίσκεται εκτός αποστολής (και εκτός τόπου και χρόνου ίσως έλεγε κάποιος) πριν από τόσο σημαντικά ματς!
Ωστόσο να σκεφτούμε ότι έχει συμβόλαιο για 3 χρόνια ακόμη, και δεν έχει δώσει ούτε καν τα μισά από αυτά που μπορεί και πρέπει.
Γνώμη μου είναι ότι αφού έχει σπαστεί με Αμπέλ ή το σύστημα που παίζουμε ή με το ότι ο Αιγόκερως βρίσκεται στον Ταύρο ας πούμε (
) να δούνε και οι δυο μεριές τι μπορεί να γίνει στους επόμενους έξι μήνες αλλιώς να πάει δανεικός τον Γενάρη όπου γουστάρει μπας και παίξει μπάλα, ανεβάσει την τιμή του και εμείς τον πουλήσουμε με λεφτά της προκοπής.
Ωστόσο να σκεφτούμε ότι έχει συμβόλαιο για 3 χρόνια ακόμη, και δεν έχει δώσει ούτε καν τα μισά από αυτά που μπορεί και πρέπει.
Γνώμη μου είναι ότι αφού έχει σπαστεί με Αμπέλ ή το σύστημα που παίζουμε ή με το ότι ο Αιγόκερως βρίσκεται στον Ταύρο ας πούμε (