Τι ειναι αυτο εκει αριστερα του παικτη? Το επαθλο του πρωταθληματος το νεο κυπελλο η οιωνος για φετος????thanos-xanthi έγραψε:
Υ.Γ. Χαμογελαστος ανθρωπος ωραιος ο πιτσιρικας.
Τι ειναι αυτο εκει αριστερα του παικτη? Το επαθλο του πρωταθληματος το νεο κυπελλο η οιωνος για φετος????thanos-xanthi έγραψε:
bane1980 έγραψε:Μπορεί να μην υπάρχει πλάνο, αλλά ευτυχώς υπάρχει (ιδιωτικό) αεροπλάνο...
Χαχα ετσι ετσι. Θα κοιμηθω ησυχος σημεραbarlow4 έγραψε:Aν βγει απο τα γραφεια χωρις να εχει υπογραψει το σαββιδη θα δειρω.Που ακουστηκε χθεσινο σκατο να εχει αποψη.
Hotel california απο τα ηχεια κ δεσιμο το στυλο στο χερι με κοτετσοσυρμα.
Έλα ρε πορκυ, μας επρηξαν!!!!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Με βάση ισπανικό σαιτ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Σεγουντα Ντιβιζιον για τον Ρέι και όπως αναφέρει, πιθανόν αυτές να είναι η Μαλαγα και η Λας Πάλμας, αλλά ακόμη υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και με τον ΠΑΟΚ αλλά και με τον Αργεντινό γκολκίπερ... ...
Ο Πασχα ειναι πιο αλμυρός απο Ρευ...makispaspartou έγραψε:Αυτοί της segunda τον Πασχαλάκη δε θα έπαιρναν???
Λογικά ένα χαφ ακόμα θα έρθει. Απλά νομίζω περιμένουμε πλέον να δούμε τι. Θα γίνει με. Το. Τσου λουGospi έγραψε:Αν δεν ειχαμε και την κλασικη γκαντεμια π μας κυνηγαει εδω και 2 χρονια με τους τραυματισμους των Αουγκουστο και Μισιτς, τωρα θα ημασταν και γαμω τα ροστερ!
Εγω επιμενω να θελω ενα χαφ αμεσα και εναν μεσοεπιθετικο ακομη αν οντως δεν υπολογιζεται ο Ζαμπα...
Σε καθε περιπτωση εγιναν αυτα π επρεπε να γινουν και πιστευω πως το αποτελεσμα θα φανει αμεσα. Ο Τσολακ θα παιξει με Κρασνονταρ σιγουρα ενα ημιχρονο την Τριτη. Επιθετικος ειναι, δεν πειραζει αν δεν ξέρει τα ονοματα των υπολοιπων... να την καρφωσει θελουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές τέλος, εκτός κι αν τρελαθεί. Τελεία.-sourmenetes έγραψε:Λογικά ένα χαφ ακόμα θα έρθει. Απλά νομίζω περιμένουμε πλέον να δούμε τι. Θα γίνει με. Το. Τσου λουGospi έγραψε:Αν δεν ειχαμε και την κλασικη γκαντεμια π μας κυνηγαει εδω και 2 χρονια με τους τραυματισμους των Αουγκουστο και Μισιτς, τωρα θα ημασταν και γαμω τα ροστερ!
Εγω επιμενω να θελω ενα χαφ αμεσα και εναν μεσοεπιθετικο ακομη αν οντως δεν υπολογιζεται ο Ζαμπα...
Σε καθε περιπτωση εγιναν αυτα π επρεπε να γινουν και πιστευω πως το αποτελεσμα θα φανει αμεσα. Ο Τσολακ θα παιξει με Κρασνονταρ σιγουρα ενα ημιχρονο την Τριτη. Επιθετικος ειναι, δεν πειραζει αν δεν ξέρει τα ονοματα των υπολοιπων... να την καρφωσει θελουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk